ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΑ …ΚΟΤΣΙΑ; ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ

Κοινοποίηση:
6f65b913e479493f954dccbadd24a8ea_XL

Κατέθεσε  και τη νέα τροπολογία έκτρωμα ο υπουργός με τις …ιδιαίτερες προτιμήσεις Μάκης Βορίδης για να βάλει φραγμό στο δικαίωμα των Ελλήνων να ψηφίσουν ελεύθερα όποιο κόμμα θέλουν και με αυτό τον τρόπο να μαυρίσουν τη Νέα Δημοκρατία τον ίδιο τον Κούλη αλλά και όλα τα άλλα κόμματα του φαύλου συστήματος  το οποίο εδώ και 50 χρόνια έχει καταστρέψει τη χώρα έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια τη δυστυχία την υποδούλωση και έχει ακρωτηριάσει την πατρίδα ετοιμάζοντας μάλιστα κι άλλα δεινά μετά τις ερχόμενες εκλογές…

Αυτή η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στη μεγάλη Eβδομάδα από τη Βουλή την οποία ακριβώς κράτησαν ανοιχτή για αυτό το λόγο πριν το κλείσιμο της και την προκήρυξη των εκλογών. Θα μπορούσε επομένως να χαρακτηριστεί η συζήτηση και η ψήφιση της τροπολογίας αυτής ως το κύκνειο άσμα για το σημερινό σάπιο παρηκμασμένο και χρεοκοπημένο πολιτικο συστήμας πριν φύγει και πάλι στον αγύριστο. Όμως ακόμα και ο χαρακτηρισμός το κύκνειο άσμα τος είμαι υπερβολικός. Περισσότερο αποτελεί τον επιθανάτιο ρόγχο τους πριν ξεψυχήσουν n και απαλλάξουν από την παρουσία τους Έλληνες και την πατρίδα.


επιθανατιος

ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ (φωτό)

Αλλά έστω και έτσι η μόνη πραγματική συνεισφορά και υπηρεσία που είχαν να προσφέρουν προς τον τόπο για το ξεβρωμισμα μα και το ξεκαθάρισμα θα ήταν η εξής: Η ψήφιση μιας τροπολογίας που ,ναι,  θα  οδηγούσε ετός εκλογών και εκτός πολιτικής τα κόμματα που τους αξίζει κάτι τέτοιο. Ποια  πραγματικά τροπολογία θα έπρεπε να εφαρμοστεί; Αυτή για τα κόμματα με χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων, με καταδίκες για παιδεραστές, σκάνδαλα, μίζες, κοράκια για τα σπίτια των Ελλήνων κλπ…Να είναι αυτοί πρέπει να τεθούν εκτός και μάλιστα αμέσως. Κι αν δεν το κάνουν οι ίδιοι με μια σωστή τροπολογία για την αυτοκάθαρσή τους, πρέπει να το κάνουν επιτέλους ο ελληνικός λαός. Με την ψήφο του και κάθε άλλο νόμιμο μέσο και τρόπο…

Αφού λοιπόν θέλουν να βάλουν περιορισμούς και κόφτες για να νοθεύσουν την λαϊκή βούληση, ο …δημοκράτης και με …ιδιαίτερες πολιτικές και προσωπικές προτιμήσεις Μάκης Βορίδης η σωστή τροπολογία είναι η ακόλουθη. Μια τροπολογία και ρύθμιση την οποία η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι βέβαιο ότι θα την δεχόταν και θα την ενέκρινε πανηγυρικά. Γι αυτό και δεν τολμούν να την φέρουν.

———–

Η διατύπωση του σχετικού άρθρου, πρέπει να πάρει το εξής περιεχόμενο:

Άρθρο μόνο
Δικαίωμα κατάρτισης συνδυασμών στις βουλευτικές εκλογές – Αντικατάσταση παρ. 1 άρθρου 32 π.δ. 26/2012
Η παρ. 1 του άρθρου 32 του π.δ. 26/2012 (Α’ 57) αντικαθίσταται ως ακολούθως:
«1. Στις βουλευτικές εκλογές λαμβάνουν μέρος είτε συνδυασμοί υποψηφίων ενός μόνο κόμματος, είτε συνδυασμοί συνασπισμού περισσότερων του ενός συνεργαζόμενων κομμάτων, είτε συνασπισμοί ανεξάρτητων υποψηφίων, είτε μεμονωμένοι υποψήφιοι. Για την κατάρτιση συνδυασμού πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
α) Το κόμμα να έχει ιδρυθεί νόμιμα.
β) Ο πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, ο νόμιμος εκπρόσωπος και η  ηγεσία του κόμματος να μην έχουν βλάψει τα συμφέροντα της πατρίδας και του ελληνικού λαού.

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων ή προσώπων που μέχρι σήμερα με τις αποφάσεις και τις ενέργειες τους έχουν κάνει ζημιά στα εθνικά συμφέροντα. Σε όσους έχουν παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας, έχουν υπογράφει συμφωνίες ή σύμφωνα που αναγνωρίζουν «νόμιμα και ζωτικά» συμφέροντα στην Τουρκία ή άλλους εχθρούς της Ελλάδας. Σε όσους έχουν δεχτεί ότι η κόκκινη γραμμή για την Ελλάδα δεν είναι τα 12 ναυτικά μίλια για τα χωρικά μας ύδατα άλλα τα 6 ναυτικά μίλια. Σε όσους αποδέχονται «διάλογο» με την Τουρκία και προσφυγή στην Χάγη ή άλλο τέτοιο διεθνές «δικαστήριο» που νομιμοποιεί την διχοτόμηση και την μοιρασιά του Αιγαίου. Σε όσους αντίστοιχα αποδέχονται  όποια άλλη «λύση» για την Κύπρο μας εκτός από την ένωση από την Ελλάδα ή, στην πιο δεύτερη εκδοχή, την ενιαία κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας  «δικοινοτικές» και άλλες κερκόπορτες. Αποκλείονται τα κόμματα που έχουν συνταχθεί μέχρι σήμερα με κάθε είδους σχέδιο Ανάν. Αποκλείονται επίσης τα κόμματα που έχουν ψηφίσει, αποδεχτεί ή έχουν προσχωρήσει στην εφαρμογή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών για την παράδοση της Μακεδονίας μας.

Αποκλείονται τα κόμματα και οι πολιτικοί που έχουν βλάψει την ελληνική κοινωνία ψηφίζοντας και εφαρμόζοντας μνημόνια και άλλα μέτρα φτωχοποίησης του λαού. Αποκλείονται τα κόμματα που έχουν περικόψει συντάξεις, έχουν μειώσει μισθούς, έχουν απολύσει εργαζόμενους στα πλαίσια των μνημονιακών πολιτικών.

Αποκλείονται τα κόμματα και οι πολιτικοί που έχουν δεχτεί και δέχονται το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους ξένους.

Αποκλείονται τα κόμματα που εφαρμόζουν πολιτικές για λογαριασμό των τραπεζών ώστε οι Έλληνες να χάνουν τα σπίτια τους ακόμη κι αν πρόκειται για την πρώτη κατοικία τους

Αποκλείονται τα κόμματα που οι ηγεσίες ή τα στελέχη τους έχουν καταδικασθεί σε οποιονδήποτε βαθμό ή έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις διαφθοράς, έχουν συμμετάσχει σε σκάνδαλα, έχουν προκαλέσει ζημιά στο δημόσιο συμφέρον, έχουν κάνει απευθείας αναθέσεις, έχουν βολέψει συγγενείς και φίλους. Έχουν διορίσει στρατιές κολλητών, εραστών και ερωμένων.

Αποκλείονται τα κόμματα και οι υποψήφιοι που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις παιδεραστίας, κυκλωμάτων πορνείας και τραφικινγκ. Έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή με παρακρατικές και μαφιόζικες ομάδες του υποκόσμου που εκτελούν «συμβόλαια» για να κλείνουν στόματα που διαφωνούν. Αποκλείονται κόμματα που έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή οι ηγεσίες τους με παρακολουθήσεις και τηλεφωνικές υποκλοπές.

Αποκλείονται κόμματα που είναι χρεωμένα με δάνεια που δεν έχουν αποπληρωθεί ακόμη στις τράπεζες ή οπουδήποτε αλλού. Τα κόμματα αυτά κηρύσσονται κυριολεκτικά εκτός νόμου ως επικίνδυνα για τον ελληνικό λαό.

Αποκλείονται κόμματα που οι υποψήφιοι τους, αρχηγοί και βουλευτές, είναι ανεπάγγελτοι και ασκούν κατά κύριο επάγγελμα την πολιτική, χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν τα εισοδήματα και τον πλουτισμό τους.

Αποκλείονται επίσης οι γόνοι, γιοι και κόρες, πολιτικών οικογενειών που έχουν βλάψει και προδώσει τη χώρα στο παρελθόν και τώρα  συνεχίζουν ή θέλουν ως ….κληρονόμοι να κυβερνούν και να εξουσιάζουν τον τόπο.

Κατά τα λοιπά, η αποστέρηση του δικαιώματος κατάρτισης συνδυασμών, σύμφωνα με την παρούσα περίπτωση, ισχύει για τη χρονική διάρκεια της επιβληθείσας ποινής και υπολογίζεται από την επομένη της ημέρας της οριστικής καταδικαστικής απόφασης. Η έκτιση ή μη της ποινής ή η παραγραφή αυτής δεν ασκεί επιρροή στον υπολογισμό του ανωτέρω χρονικού διαστήματος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλα τα μέχρι σήμερα κόμματα του …συνταγματικού λεγόμενου τόξου βγαίνουν μόνιμα εκτός εκλογών. Ακόμη, στο πλαίσιο του παρόντος άρθρου, «η πραγματική ηγεσία έχει την έννοια ότι πρόσωπο άλλο από εκείνο που κατέχει τυπικά θέση προέδρου, γενικού γραμματέα, μέλους της διοικούσας επιτροπής ή νομίμου εκπροσώπου με συγκεκριμένες πράξεις του εμφανίζεται να ασκεί διοίκηση του κόμματος, ή να έχει τοποθετήσει εικονική ηγεσία, ή να έχει τον ηγετικό πολιτικό ρόλο προς το εκλογικό σώμα».
Επίσης «η  οργάνωση και η δράση του κόμματος να εξυπηρετεί την Ελλάδα και τους Έλληνες».
Και τέλος «Η συνδρομή των προϋποθέσεων της παρούσας ελέγχεται αυτεπαγγέλτως από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου. Προς υποβοήθηση της κρίσης του, πολιτικά κόμματα και κάθε εκλογέας έχουν δικαίωμα να υποβάλουν υπόμνημα με στοιχεία τεκμηρίωσης μέχρι την επομένη της λήξης της προθεσμίας της παρ. 1 του άρθρου 34.».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΠΗΔΙΕΣΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΘΑ ΣΑΣ ΞΕ…ΠΑΤΩΣΟΥΝ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ Ο ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Χ[ΕΙΡΑ] ΚΑΙ ΤΑ 5 ΟΡΦΑΝΑ…..

  2. αν εκει στον Αρειο Παγο εχουν μπάλες και δεν ειναι μαριονέτες στα χερια του κάθε παρανοικου, έστω οτι έχουν κατι λιγα ψήγματα DNA ελληνικο, θα ανατινάξουν ολους του παρανοϊκούς.!!,

  3. Εαν τελικώς δεν κατέβουν οι έλληνες προς θεού όχι ψήφο σε κηραλοιφή φαηλοτζήμερους και ραμολιμέντο. Προσωπικά θα το ρίξω στο ΚΙΝΗΜΑ 21 του μπέχλη.

  4. Η ΝΔ εκτός από παιδεραστές που είναι και μάλιστα φυλακισμένοι για βιασμο και μαστρωπεια, έχουν βάλει υπουργούς και γραμματεις κάτι άχρηστους ανεπαγγελτους με μοναδικό κριτήριο ότι είναι ανώμαλες αδερφές. Φοβερό. Ο Μητσοτάκης διορίζει σε υπουργεία απλώς κάποιον που απλά δηλώνει ότι τον παίρνει από πίσω! Απίστευτο. Γειά σας,Μαξίμου εκεί? Είμαι φουστης παντρεμένος με άντρα και μάλιστα με ξενο και ψάχνω για δουλειά…. Σοβαρά μιλάς κύριε κυρία τι είσαστε? Μια θέση υπουργού σας περιμένει, έχετε όλα τα απαραίτητα κριτήρια που επιθυμεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ζούμε ιστορικές στιγμές, γίνεσαι υπουργός εάν είσαι παντρεμένος με άλλον άντρα και ειδικά αλλοδαπό,!!!

  5. Ρε Βελοπουλε πλάκα μας κάνεις? Θα προσφύγει λέει στην δικαιοσύνη επειδή από το μαξιμου παίρνουν τηλέφωνο υποψήφιους βουλευτές του και τους ταζουν θέσεις βόλεμα και λεφτά αρκεί να μην κατέβουν υποψήφιοι. Σε ποια δικαιοσύνη ρε Βελοπουλε θα προσφυγεις? Σε αυτή που παίρνει εντολές από το Μαξιμου και βγάζει αποφάσεις με κυβερνητικες διαταγές? Βελοπουλε ξύπνα, η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν είναι ούτε ανεξάρτητη ούτε ελεύθερη, εντολοδοχοι είναι του Μαξίμου που πληρώνονται να κάνουν την βρώμικη δουλεια, σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκονται. Υπάρχει ποτέ περίπτωση η δικαιοσύνη να βγάλει απόφαση κοντρα σε αυτό που θέλει η κυβέρνηση? Χαχαχα, αστείο ακούγεται. Τότε για ποια προσφυγή στην δικαιοσύνη μας λες? Προσφυγή σε έναν θεσμό και σε κάτι που δεν υπάρχει θα κάνεις?

    1. 👍👍👍👍
      Προεκλογικό σανό πουλάει για να μαζέψει το κοπάδι του.

  6. και αν όχι τώρα σε άλλη μια τετραετία διπλάσια το ποσοστά κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να τον βγάλουν έξω θέλουν δεν θέλουν

  7. Κράτησαν τη βουλή ανοιχτή τη Μεγάλη Εβδομάδα για να ψηφίσουν τα σκατά τους. Πού είναι οι τράγοι να τους αφορίσουν;

  8. ΜΆΚΗΣ, πολύ σωστά. Θέλουν ένα αποδιοπομπαίο τράγο, να κατηγορούν κάποιον για τις δικές τους αστοχίες, ένα εξιλαστήριο θύμα. Το έχω βιώσει αυτό από παιδί στο πετσί μου.

  9. Απαγορεύονται και οι τραβεστί και οι πούστηδες όπως ο Βορίδης.

    1. Το ότι ο Βοριδης είναι μπινες ή bisexual όπως το λένε ποιο ευγενικά, είναι δικό του θέμα.. Πάντως όπως λένε κάποιοι παλιοί στην χρυσή αυγή, σε συνέδριο στο καραβελ είχε εμφανιστεί ο μπινες με παντελόνι παραλλαγής και προσπαθούσε να πιάσει κουβέντα με μέλη της χα. Και λέει ο μιχαλολιακος, αυτόν τον μπινε ποιος τον κουβάλησε εδώ, ξεφτίλα θα γίνουμε. Και του δημιουργήθηκε ψυχολογικό τραύμα του μπινε από τότε, άρχιζε να φτιάχνει κόμματα μετά εγλυφε τον Καρατζαφέρη που τον έκανε βουλευτή και μετά τον έστειλε ο Καρατζαφέρης στην ΝΔ. Είναι μια π@@@ιτσα ο μπινες, δεν πάει ο νους σας. Τέτοιον π@υστη άνθρωπο, τέτοιον ρουφιάνο και ύπουλο άνθρωπο δεν έχετε δει στην ζωή σας. Απορούμε πως δίνουν ακόμη ψήφο σε αυτό το άτομο, τους ψηφοφόρους του τους αποκαλεί χαζούς και πελατακια.

  10. Η εντολή προς τους εισαγγελείς έχει δωθεί και η απόφαση είναι παρμένη. Η διαπλοκή χτυπάει ταβάνι. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει, τους δίνουν εντολές οι πολιτικοί προφανώς και λεφτά και βγάζουν ανάλογες αποφάσεις. Η υπόθεση περί εγκληματικής οργάνωσης δεν έχει τελεσιδικησει αφού έχει ασκηθεί έφεση σε ανώτατο βαθμό, άρα υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας. Η απόφαση για ακύρωση του συνδυασμού Έλληνες θα ισοδυναμεί με κατάλυση του πολιτεύματος και του συντάγματος, άρα όπως λέει ξεκάθαρα το σύνταγμα η υπεράσπιση του πολιτεύματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Οπότε κάθε ενέργεια που εναντιωνεται σε αυτούς που καταλυουν το πολίτευμα με δόλια μέσα έχει νομιμοποίηση. Τίποτα δεν τελείωσε, απλά ξέρουμε πως οι εισαγγελείς είναι πιασμένοι από την κυβέρνηση. Ο αγώνας συνεχίζεται.

  11. το 95% του λαου δε θελει νεοναζηδες που πολιτευονται, ξυπνατε. Στη τελικη, μόνο το Κουλη βοηθατε

    1. ουτε πρωην κομμουνια οψιμους πατριωτες σε συνεργασια με τσοβολες

    2. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΗΔΕΣ Κ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.
      ΤΡΑΒΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥ Κ ΕΣΥ ΤΩΡΑ….

  12. Πολύ ωραία και σοφά λόγια έχει το κείμενο της τροπολογίας που περιγράφεται! Μεγάλες καί σωστές αλήθειες που πρέπει να ληφθούν υπ’ ‘οψη από τους έντιμους και αδιάβλητους Δικαστές του Αρείου Πάγου, για το καλό του Ελληνικού Λαού και της Δοξασμένης Πατρίδας μας που σήμερα βρίσκεται σε πολύ άσχημα χάλια και άσχημη κατάσταση, με την κακή πολιτική όλων των Κυβερνήσεων, μετά την μεταπολίτευση !…Δηλαδή μετά το 1974!…

  13. Στο Ελλαδισταν ζειτε τι δεν καταλαβαινετε……
    Δυστυχως το κομμα Ελληνες 100% ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ γιατι έτσι ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΜΑΣΗΤΗ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΝ ΣΩΤΗΡΙΑ….
    ΤΖΑΜΠΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ…..
    ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ…
    ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ….
    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ
    ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ…
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…..

  14. Πέρα απο τα ψηφαλάκια που γιαυτόν το λόγο θέλει ο Κούλας και cia να βγάλουν εκτός βουλής το κόμμα του Κασιδιά ρη , κάποιος πρέπει να φταίει σ αυτό τον τόπο εκτός φυσικά απο δαύτους π.χ. παλαιότερα εφταιγε ο Μιχαλολιάκος τώρα τούς φταίει ο Κασιδιάρης , ρε ούστ απο κει λεχρήτες σιχάματα της κοινωνίας καμμία ψήφος στα ανθελληνικά αποβράσματα η ΚΑΣ η ΑΠΟΧΗ

  15. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ…… ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.. ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Κ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ???
    ΕΛΕΟΣ…ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΚΛΑΨΑ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ….. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Κ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  16. Ετοιμάστε άμεσα την εναλλακτική να ψηφίσουμε μονοκούκι, αυτοί την δουλειά τους, εμείς την δικιά μας και στο τέλος του δρόμου οι κρεμάλες.

  17. η φωτογραφία είναι μουσικου συγκροτήματος υπό την επωνυμία “επιθανάτιος ρόγχος”. πολύ βιαστικοί.

  18. Ζήτω η Δημοκρατία του Κούλη !!! Η επταετία ήταν κολλέγιο μπροστά στους μπλε φασίστες !!

    “Συγχαρητήρια” σε όσους ψηφίσουν τον καθυστερημένο.

  19. Ο νεοελληνας ψηφιζει για ρουσφετι η λογω της βολεμαρας του απο εποχης Ανδρεα Παοανδρεου! Χεστηκε για τον διπλα του τι κανει! Οσον αφορα τη “συνταγματικη” ντροπολογια της Κουλαρας και συμφωνα με τα αρθρα της αν ο Κασιδιαρης ειναι στη φυλακη ο ιδιος ο κυρ Λουλης με το επιτελειο του, ο αδερφος Τσιπρας θα επρεπε να ειναι στο Γουδι για εσχατη προδοσια και μακελεμα της κοινωνιας! Η Μακεδονια, το Αιγαιο ειναι Ελλαδα! Κανα…. δενδρακι ρε να πολεμησουμε τη κλιματικη αλλαγη? Κανατε την Ελλαδα κρανιου τοπο και θελετε και ψηφο? Βαλτε και κανα “κοφτη” στα κολληταρια σας, supermarket, διυλιστηρια, ολιγαρχες ενεργειας, μιλατε κι απο πανω!

    1. Ενώ πριν δεν υπήρχαν ρουσφέτια και βολέματα με την ΕΡΕ;
      Ρουσφέτια και βολέματα μια ζωή γινότανε στο ελλαδιστάν.

  20. Το σιγουρο ειναι οτι απξ την πολλη αλαζονεια τους και σπανθρωπια τους εχουν σκαψει και συνεχιζουν πολυ βαθια το λακκο τους και το ωραιο ειναι οτι δεν το βλεπουν… .Συνεχιστε ..

  21. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων ή προσώπων που μέχρι σήμερα με τις αποφάσεις και τις ενέργειες τους έχουν κάνει ζημιά στα εθνικά συμφέροντα.
    ΣΥΝΕΠΩΣ
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΣΥΡΙΖΑ
    ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…!!!~!

  22. https://www.militaire.gr/syzitiseis-me-tin-toyrkia-meta-apo-tis-ekloges-proaniggeile-o-prothypoyrgos/
    Συζητήσεις με την Τουρκία μετά τις εκλογές δήλωσε ο Μηταράκης.
    Δηλαδή συνεκμετάλευση, αποστρατικοποίηση νησιών παραχώρηση στην Τουρκία κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας (όπως με Αίγυπτο και Ιταλία) πούλημα του Κυπριακού και ότι θέλει ο Τούρκος.
    Τον όρο TurkAegean τον κατοχύρωσε η Τουρκία αφού η κυβέρνηση δεν αντέδρασε ως όφειλε κάνοντας τα,στραβά μάτια.
    Στο μετρό της Γερμανίας και όχι μόνο, υπάρχουν τουρκικά διαφημιστικά σποτ με τον όρο TurkAegean.
    Και οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.
    Μετά και υποκριτικά παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.
    Ο Μητσοτάκης είναι ένας γόνος που θεωρεί την Ελλάδα τσιφλίκι του όπως και όλοι οι γόνοι στο ελλαδιστάν και τα πολιτικά τζάκια.
    Θα ξεπουλάνε την Ελλάδα κομμάτι κομμάτι για να τα έχουν καλά με τους Τούρκους και τους Αμερικανούς για να λεηλατούν την Ελλάδα με την ησυχία τους στη βάρδια τους.
    Η Ελλάδα είναι τελειωμένη χώρα με τη δική σας ψήφο νεοελληναράδες.
    Με όσους μιλάω τελευταία στην Ελλάδα οι περισσότεροι μου λένε πως η ΝΔ θα κερδίσει και πάλι τις εκλογές γιατί έχει μεγάλες ρίζες και εξυπηρετεί πολλά συμφέροντα.
    Μπράβο συνεχίστε έτσι νεοελληναράδες μέχρι την πλήρη εξαφάνιση σας.

  23. Εσείς καλά τα λέτε αλλά το θέμα δεν αλλάζει, η μαφία που μας κυβερνά τα χει κάνει πάνω της και κόβει και ράβει νόμους και τροπολογίες στα μέτρα της.Τι κάνουμε και τι ψηφίζουμε , απο τη στιγμή που κόβουν τους ”Ελληνες για την πατρίδα”

  24. Στο ευρωπαικο δικαστηριο και μαυρισμα ολοι τους

  25. Αίμα θα σας πάει ο Κυριάκος εσάς λούγκρες του Κασιδιάρη.
    Μείνατε με τα ψηφοδέλτια στο χέρι έρμα.
    Όσοι από εσάς ψηφοφόροι του Κασιδιάρη είστε λούγκρες ελάτε σε εμάς και τα έξοδα αλλαγής φύλου τα αναλαμβάνουμε εμείς.
    Τα στελέχη μας χρειάζονται λίγη διασκέδαση.
    Εσείς μόνο τη σούφρα σας θα βάλετε όλα τα υπόλοιπα εμείς.

    1. Καλά ψήφισε εσύ τον καννίβαλο τον χαμπαγκαγκιμάνα και άσε τους υπόλοιπους τι θα κάνουν.

  26. Αυτα πειτε τα στους μαλ τους νεοελληνες που επι μισον αιωνα ψηφιζουν επαγγελματιες κλεφτες και μαφιοζους.
    Δεν υπαρχει πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο απο τον νεοελληνα,ειναι το νο1.
    Μετα απο 4 ολοκληρα χρονια αρχισαν να συνειδητοποιουν οτι ψηφισανε τη Μαφια το 2019.
    Ο πιο ηλιθιος λαος στον πλανητη.

    1. 👍👍👍👍👍👍
      Όλα τα ξέρουν οι νεοελληναράδες, ψηφίζουν τη ΝΔ για το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό.

    2. Ο Έλληνας είναι τηλεόραση και κινητό. Δεν γνωρίζει πολιτική ιστορία για το κάθε πρόσωπο που 100 χρόνια μας έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Και δεν σκέφτονται το πιο απλό, εσύ εγώ αν πληρώσουμε κάποιον για να πει καλά λόγια για μας θα το κάνει τρέχοντας.

Comments are closed.