ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ Ή ΘΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

Κοινοποίηση:
1-4025-780x470

Η υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη και οι καταγγελίες σε βάρος του για βιασμός και σωματική κακοποίηση από την κολλητή του Νίκου Ανδρουλάκη και κορυφαίο στέλεχος του σημερινού ΠΑΣΟΚ δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου έχουν επαναφέρει στην επιφάνεια και το αντίστοιχο θέμα που αφορά τον ίδιο τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ένα θέμα που δεν είναι τωρινό αλλά είναι ξεχασμένο και θαμμένο σκόπιμα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όσο και να θέλουν όμως να το κρατήσουν οι διάφοροι προστάτες και άλλοι μεγαλοπαράγοντες κάτω από το χαλί και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτό δεν γίνεται πια.

Είναι το θέμα με τις καταγγελίες και αποκαλύψεις για την κακοποίηση και τον τους ξυλοδαρμούς που έκανε σε κατά καιρούς διάφορες γκόμενες του ο Νίκος Ανδρουλάκης μεταξύ των οποίων είναι και κάποιες επώνυμες τόσο από το χώρο της πολιτικής όσο και από τον χώρο των μέσων ενημερώσεις. Τώρα με τις νέες αποκαλύψεις μας για την χρήση του predator που κατέγραφε τα πάντα και για την  «τριγωνική σχέση» του με την Καϊλή και την Χρονοπούλου, το Καταργκέιτ κοκ το ζήτημα έχει πάρει ακόμη πιο κολοσιαίες διαστάσεις.

Πρώτοι εμείς είχαμε ξεκινήσει τις αποκαλύψεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και μάλιστα πριν σκάσει το σκάνδαλο των υποκλοπών. Είχαμε παρουσιάσει απανωτά ρεπορτάζ με στοιχεία πληροφορίες και ονόματα για την κακοποιητικη δράση του Νίκου Ανδρουλάκη αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αυτό ήταν και το κύριο σκέλος με το οποίο τον εκβίαζαν από το εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας οι διάφοροι παράγοντες από την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Όταν ακόμα ζούσε η Φώφη Γεννηματά είχαμε γράψει πολλές λεπτομέρειες για το τι παιζόταν εκείνη την περίοδο αλλά και κατόπιν όταν μετά το θάνατό της μπήκε ως φαβορί στην κούρσα για την ηγεσία του κόμματος

Όλες αυτές οι αποκαλύψεις έτυχαν στη συνέχεια μεγάλης και πολλαπλής αναπαραγωγής από άλλα μέσα ενημέρωσης έστω και αν τα περισσότερα μη τολμώντας ή μη θέλοντας να γράψουν το όνομά του τον φωτογράφιζαν μόνο.

Έστω και έτσι όμως όλοι καταλάβαιναν και καταλαβαίνουν για ποιον πρόκειται κυριολεκτικά όλοι. Όμως είχε πέσει σιγή ιχθύος την πρώτη περίοδο για προφανείς λόγους. Το ίδιο επιχειρείται να συμβεί και τώρα πού με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ξαναβγαίνει το δέμα του Ανδρουλάκη στη φόρα και μάλιστα με καινούργια στοιχεία νέες πληροφορίες νέα δεδομένα όπως αυτά που αποκάλυψαμε είναι τις τελευταίες ημέρες.

Και πάλι όμως κανείς από τους αρμόδιους δεν βγάζει άχνα, το ερώτημα είναι γιατί ερώτημα ρητορικό βέβαια όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η σιωπή διότι εδώ προκύπτει ένα πολύ συγκεκριμένο και χειροπιαστό ζήτημα. Όλα αυτά αφορουν βαριά ποινικά αδικήματα για πολλαπλά κακουργήματα και όχι μόνο για μάι γυναίκα, όπως ο Γεωργούλης αλλά γι περισσότερες. Κι αν μέχρι τώρα μπορούσαν ή τους έπαιρνε να κάνουν την πάπια αυτό εξελίσσεται σε ένα δεύτερο παράλληλο τεράστιο σκάνδαλο. Υπάρχει δηλαδή και το παράλληλο σκάνδαλο της συγκάλυψης και της αποσιώπησης των πράξεων αυτών.

Οταν μάλιστα γίνεται τόση φασαρία και τόσος θόρυβος -και δικαιολογημένα- για την περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη όπως και για κάθε άλλον γιατί για τον Νίκο Ανδρουλάκη τηρούνται άλλα μέτρα και άλλα σταθμα;

————————–

Ο ίδιος βλέπουμε βέβαια να σιωπά και αυτή η σιωπή του είναι από μόνη της Ένωσης. Κάνει δηλώσεις ο ίδιος και οι παρατρεχάμενοι του για την υπόθεση της Χρονοπούλου κάνει δηλώσεις για τα δημοσιεύματα μας κάνει δηλώσεις για τα πολιτικά στελέχη που τα επικαλούνται και θέτουν ερωτήματα αναμασώντας οι ίδιοι ην καραμέλα περί χυδαιότητας λιπαρότητας και άλλες τέτοιες βλακείες αλλά για την ταμπακιέρα δεν μιλάει

Δεν οφείλει να πάρει θέση να δώσει απαντήσεις; Ισχύουν ή δεν ισχύουν όλα αυτά; Τον αφορούν ή δεν τον αφορούν; Τα έχει διαπράξει ή δεν τα έχει; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν διαδικτυακά μηνύματα και φωτογραφίες που αποτελούν τεκμήρια των καταγγελιών για όσα έχει διαπράξει σε βάρος άλλων γυναικών; Έχει καταβληθεί όλο το προηγούμενο διάστημα τεράστια προσπάθεια και με τεράστια ανταλλάγματα υποσχέσεις και υποταγής στα συμφέροντα και τις εντολές των κέντρων εξουσίας για να εξαφανιστούν όλα αυτά τα στοιχεία και να μην υπάρχουν στη δημοσιότητα; Τον κρατάνε είδε τον κρατάνε με αυτά τα στοιχεία και αυτή την προστασία που το πουλάνε και ποιοι; Τον έχουν ή δεν τον έχουν στο χέρι για να τους κάνει όλα τα χατίρια και κυρίως αυτό που έχουμε αποκαλύψει για να βάλει πλάτη να βοηθήσει τον Κούλη τώρα που καταρρέει και να τον στηρίξει για να γίνουν όλα τα βρώμικα παιχνίδια που θέλουν ντόπιοι και ξένοι προστάτες μετά τις εκλογές τόσο στον τομέα της οικονομίας των ιδιωτικοποιήσεων των μεγάλων business αλλά και του ξεπουλήματος των εθνικών θεμάτων; Διότι αυτό είναι πλέον το μεγάλο ζήτημα και έχει φύγει από την στενή ερωτική και σεξουαλική διάσταση στην οποία νομίζουν ορισμένοι ότι περιορίζοντας το θα δώσουν υποβαθμισμένη διάσταση σε όσα συμβαίνουν και σε όσα γίνονται κυρίως στο παρασκήνιο.

———————–

Αφού λοιπόν ο ίδιος ο εμπλεκόμενος κάνει την πάπια και δεν μιλάει δεν έχουν ευθύνη τα θεσμικά όργανα της πολιτείας να ελέγξουν τι συμβαίνει; Πού είναι ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου ο Ισίδωρος Ντογιάκος;


αρχείο λήψης (35)

Ο κ. Ντογιάκος έχει ευθύνη και υποχρέωση έστω και τώρα να διατάξει αμέσως έρευνα για όλα τα δημοσιεύματα που έχουν υπάρξει από την αρχή έως και σήμερα αναφορικά με τα έργα του Νίκου Ανδρουλάκη είτε τον κατονομάζουν είτε απλώς τον φωτογραφίζουν. Οφείλει να διατάξει κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν και ποια ποινικά αδικήματα έχουν διαπραχθεί ώστε να ακολουθήσουν τα νόμιμα να ερευνηθεί εάν όντως οι καταγγελίες ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης πριν ακόμα γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ξυλοκοπούσε γυναίκες και στη συνέχεια βρισκόταν σε μεγάλη κόντρα μαζί τους μέχρι να κλείσουν τα στόματα. Να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν τα τεκμήρια και ντοκουμέντα ουβέντα που έχουν διακινηθεί σε δεκάδες δημοσιογράφους σε προηγούμενο χρονικό διάστημα είναι αυθεντικά από ποιον έχουν προέλθει και για ποιον λόγο και δεν μιλάμε τώρα για την κοροϊδία περί προσωπικών δεδομένων αλλά για τη διάπραξη βαρύτατων κακουργημάτων τα οποία εφόσον είναι έτσι έχουν γίνει μάλιστα και από έναν εν ενεργεία σήμερα πολιτικό αρχηγό.

Όσο η έρευνα αυτή δεν διατάσσεται και δεν διεξάγεται τότε υπάρχει παράλληλα το έγκλημα της συγκάλυψης που παίρνει και ευρύτερο χαρακτήρα γιατί αφορά το δημόσιο συμφέρον και την ίδια τη χώρα και την πατρίδα

Και βεβαίως επιβεβαιώνει από κάθε άποψη την ύπαρξη της κακόποιητικής δράσης του κ.  Ανδρουλάκη. Αν όλα αυτά στα οποία εμπλέκεται δεν έχουν συμβεί ας βγει να το πει ο ίδιος και αν δεν το πει ο ίδιος ας γίνει λοιπόν αυτή η αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Πατριώτη τα είπες όλα..
    Και εσύ Νεοδημοκράτη είπες αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η ΝΔ.
    …Με εμάς δεν τα βάζει κανένας.. Το κράτος είμαστε εμείς..
    Υπομονή.
    28 και σήμερα..

  2. Τον Γεωργουλη τον επιασε κοροιδο η αδιστακτη πασοκα, οπως και τον κρητικο
    Αυτη στη βουλη να εισπραττει 8 χιλιαρικα , ο γεωργουλης ανεργος στο χωριο του και ο κρητικος το επομενο θυμα του #metoo

  3. Η ΝΔ είναι ένα μπουλούκι ηλιθίων και ανίκανων που πλουτίζουν με τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος και ξεπουλώντας στα εγχώρια συμφέροντα ότι έχει αξία.
    Και στα εθνικά θέματα ότι χειρότερο.
    Τα είδαμε με το τουρκικό ερευνητικό το 2020 και το πως το χειρίστηκε το είδαμε που πιάστηκε στον ύπνο (;) με το τουρκολυβικό σύμφωνο το είδαμε με τη συμφωνία ΑΟΖ με την Ιταλία όπου τους αναγνωρίζει ιστορικά δικαιώματα αλιείας εντός των χωρικών υδάτων το είδαμε με την συμφωνία ΑΟΖ με την Αίγυπτο όπου τους παραχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα.
    Η ΝΔ είναι η κατάρα της Ελλάδας και οι σύγχρονη κοτζαμπάσηδες.
    Ένα κόμμα συμμορία που εξυπηρετεί συμφέροντα των λίγων και των ημετέρων.

  4. Τα πράγματα είναι απλά αριθμητική και μαθηματικά.
    Ο Μητσοτάκης έβγαλε εκτός το κόμμα Κασιδιάρη για να λεηλατήσει τους ψηφοφόρους του.
    Πίεσε το Βελόπουλο για μετεκλογική συνεργασία και προφανώς ο Βελόπουλος δεν δέχθηκε για αυτό και προσπάθησε η ΝΔ να εξαγοράση βουλευτές του.
    Εκβιάζει τον Ανδρουλάκη με τις υποκλοπές και έστησε το θέμα με το Γεωργούλη ώστε να χάσει ψήφους και ο Ανδρουλάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Η ΝΔ λειτουργεί προεκλογικά με όρους μαφίας.
    Αν είναι πρώτο κόμμα θα πιέσει θα εκβιάσει Ανδρουλάκη και Βελόπουλο για να σχηματιστεί κυβέρνηση.
    Ο μόνος τρόπος για να φύγει η ΝΔ σίγουρα είναι να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Αφού δεν κατεβαίνει ο Κασιδιάρης θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν ψηφίζω μικρό κόμμα να κάψω την ψήφο μου και έμμεση να βοηθήσω τη ΝΔ.
    Οι εκλογές δεν είναι ούτε χαβαλές ούτε σπάμε πλάκα εκτός και αν είσαι βολεμένος η σε ταΐζουν ακόμα οι γονείς σου.
    Εγώ δεν ανήκω στην παραπάνω κατηγορία.
    Αν βγει δεύτερη τετραετία ο Μιζοτάκης εγώ φεύγω μετανάστης στο εξωτερικό.
    Οπότε εγώ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ για να πονέσουν αλλά και για να φύγει σίγουρα ο Μητσοτάκης και η συμμορία του.

    1. ρε Πατριώτη..το οτι είσαι μέγας μαλάκας από μένα το ακούς πρώτη φορά η στόχουν ξαναπεί????

  5. Εξαγορά βουλευτών του Βελόπουλου από τη ΝΔ.
    Οι βουλευτές του Βελόπουλου που ήταν σε συνομιλίες με τη ΝΔ αποχώρησαν κλαδεύοντας το Βελόπουλο.
    Η δικαιοσύνη σφυρίζει κλέφτικα.
    Δεν γλυτώνουμε από τη συμμορία ΝΔ με τίποτα.

  6. χαχαχα
    Τραίνο σας πάει ο Μητσοτάκης.
    Διαλύσαμε το κόμμα του Κασιδιάρη δημιουργήσαμε ανωμαλία σε πασοκ και σύριζα και βελόπουλο.
    Μεγάλος μάγκας ο Μητσοτάκης και σας χορεύει στο ταψί.
    Ότι και να γίνει η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές και μετά θα βρεθούν οι κατάλληλοι για συνεργασία.
    Με εμάς δεν τα βάζει κανείς.
    Το κράτος είμαστε εμείς.

    1. Σωστα , αφου ο λαος εχει μνημη χρυσοψαρου.
      Ξεχασαν μεχρι και την παρανομη μεταταξη απο τη ΝΔ του Σταθμάρχη και πιστευουν οτι η ΝΔ θα φτιαξει το δημοσιο

  7. Ο κόσμος που σε αγνοούσε στο twitter άρχισε να σου βάζει πλέον ερωτηματικό καλής θέλησης. Όλοι αναρωτιούνται γιατί ο Ανδρουλάκης δεν κάνει το κόπο να σε διαψεύσει καν .εκεί κατανοούν ότι τελικά ίσως το σύστημα σε απαξιώνει γιατί λες αλήθεια. Αυτό τη φορά έφτασες πολυ κοντά να σε πάρουν στα σοβαρά κ οι πιο δύσπιστοι .η θα συνεχίσεις η θα χάσεις οριστικά το παιχνίδι .τώρα είναι η ευκαιρία σου αν κ αυτή τη φορά παραγκωνιστείς κανένας δεν θα ξανά ασχοληθεί .
    Επισης έχεις υποχρέωση να έχεις λογαριασμό στι Τουίτερ ακόμη κ αν το χρησιμοποιείς μια στις τόσο ..τώρα που πήρες τόσο έκταση έχεις υποχρέωση να στηρίξεις τη εφημερίδα τις απόψεις κ την Υποληψη σου

  8. Καιλη = Χρονοπουλου = αδιστακτες τσουλες που για το χρημα και τη δοξα πουλανε το μνι τους στον οποιοδηποτε

  9. Η Ελλάς μεγαλούργησε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο.
    Πήρε τα σύνορα της Ελλάδας από τη Λάρισα και τα έφτασε στη Σμύρνη ενώ έβαλε υποθήκες και για την Κωνσταντινούπολη και για τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στον Πόντο μαζί με τους Αρμένιους.
    Τη ίδια στιγμή που ο Βενιζέλος προσπαθούσε να πείσει τους συμμάχους να του δώσουν σοβαρά εδαφικά ανταλλάγματα για να μεγαλώσει την Ελλάδα την ίδια στιγμή φιλοβασιλικοί και δεξιοί (πρόγονοι της σημερινής ΝΔ) έκαναν προπαγάνδα στον ελληνικό λαό πως ο Βενιζέλος θα στείλει τα παιδιά σας στη Μικρά Ασία για πόλεμο.
    Στο ίδιο βρώμικο παιχνίδι και η κεφαλές της εκκλησίας.
    Μετά το θρίαμβο του Ελευθέριο Βενιζέλου με την υπογραφή τη συμφωνίας των Σεβρών στο Παρίσι και κατά την επιστροφή του δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αξιωματικούς φιλοβασιλικούς και δεξιούς.
    Σου λέει ο φιλιγερμανός βασιλιάς και η δεξιά της εποχής αυτά που πάει να κερδίσει ο Βενιζέλος αν τα καταφέρει θα εδραιωθεί στην κοινή γνώμη και θα χαθεί η κουτάλα και η εξουσία για αυτούς.
    Ο Βενιζέλος μετά την ιστορική συμφωνία πήγε στις εκλογές και έχασε κέρδισε η προπαγάνδα τους και η ατιμία τους.
    Τα αποτελέσματα γνωστά με τη μικρασιατική καταστροφή.
    Οι Έλληνες δεν ήθελαν να μεγαλουργήσει η πατρίδα τους με τους σωστούς και ικανούς ηγέτες αλλά άλογα βασιλιάδες λοφία και σκατ@αλόγων.
    Από τότε η Ελλάς χάνει κατά κράτος σε όλα τα μέτωπα.με τα Σεπτεβριανά το Κυπριακό το Μακεδονικό και όλα τα επακόλουθα από την τουρκική επεκτατικότητα.
    Η δεξιά είναι η ταφόπλακα της Ελλάς διαχρονικά.
    Και όσοι έχουν γνώση της ιστορίας αντιλαμβάνονται τι εννοώ.

  10. Γαμαει και δερνει ο γιδοβοσκος ! Αλλα τον προλαβε η κουλα με το predictor μπαρντον με το predator! Παρ ολα αυτα οι αμερικλανοι και οι ευρωπαιοι πρεσβεις τους λουκανικα φρανκφουρτης δειχνουν Αλεκθη! Η πολλη… κοκκα μαλλον κακο κανει στο Μαξιμου!

  11. Πάντως οι δύο εραστές έχουν κάτι κοινό, τα μάτια πολύ κοντά στη μύτη.

  12. Στεφανε σε ευχαριστουμε που μας ανοιγεις τα ματια μπροστα στη διαφθορ΄ατης Μητσοτακης ΑΕ και των θυγατρικών της (Πασοκ ΑΕ) κι ας σε λενε τρελο και ψεκασμενο τα εμμισθα τρολλια της ΝΔ

  13. Μάλλον ο Ντογιάκος γαμάει δέρνοντας γι’ αυτό δεν ασχολείται με τον ζουμπά.

  14. Τρελό κουνέλι, δεν είναι απίθανο αυτό που λες.

  15. Γιατί δεν έχει βγει ακόμα silver alert για τον εξαφανισμένο παναθηναϊκάκια; λολ τι ψηφίσατε, ρε μλκες; (!)

  16. Ο Ντογιακος θα επεμβει χαχαχαχααααΕ ρε σαπιλα και μποχα

  17. Εγώ θα πω την “αμαρτία” μου, όταν έσκασε το πρωτοσέλιδο που έλεγε πως η Χρονοπούλου συζεί με τον Ανδρουλάκη, το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου, έχοντας υπόψη μου τα δημοσιεύματα που έδερνε γυναίκες ο ίδιος και πως η Χρονοπούλου κατήγγειλε έναν άγνωστο βιαστή και μετά από 4 μήνες είπε το όνομα του, το ενδεχόμενο το ξύλο και το βιασμό να τα έφαγε από τον Ανδρουλάκη, και μετά να τα φόρτωσε στον Γεωργούλη… ΟΚ, σενάριο φαντασίας, μπορεί, αλλά εγώ αυτό σκέφτηκα και το λέω….

    1. Πολύ πιθανόν να είναι το πραγματικό συμβάν και όχι σενάριο φαντασίας.
      Και εγώ το σκέφτηκα αυτό.

    2. Είναι πολύ ύποπτο να πει το όνομα του τάχα βιαστή 4 μήνες μετά! Και βέβαια ο Γεωργούλης δεν κάνει για ευρωβουλευτής αλλά από την άλλη κατάργησαν το τεκμήριο αθωότητας και βρίζουν όποιον τον υποστηρίζει! Τα τουρκοκάναλά τους πάνε τα θέματα εκεί που θέλουν αλλά το καλό είναι ότι σιχάθηκαν όλοι τον κούλη, τον τσίπρα και τον Ανδρουλάκη! Χτες ο σαμαροβενιζέλος με τον Κούλη δεν είχαν άνθρωπο στην Καλαμάτα, άρα καταρρέει το τάχα συνταγματικό τόξο της μίζας, της προδοσίας και της ανωμαλίας!

    3. Για αυτό σε λένε τρελό κουνέλι. Γιατί φαντάζεσαι ανύπαρκτα πράγματα.

  18. Η Ελένη Χρονοπούλου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Οκ καταλάβαμε.

    1. Τι καταλάβατε ;
      Οτι εξαργυρώνει το μ….νί της με θεση στο Επικρατίας του λαμογιο-πασόκ;
      Δείτε φωτογραφιες στο facebook να καταλάβεις πόσο παριστανει την μεγαλο-αστή εκαλιώτισα κοκότα

  19. Ακόμα να μάθουμε τους εκτελεστές του Καραϊβαζ, τον οδηγό του αυτοκινήτου της Μπακογιάννη που σκότωσε τον Ιάσωναέξω από τη βουλή, τους 213 βιαστές της 12χρονης μεταξύ των οποίων και στελέχη της ΝΔ και τον ακριβή αριθμό των επιβατών του τρένου, μάθαμε όμως ότι ο Κυριάκος αλλάζει λάμπες του αρέσουν τα ντολμαδάκια και ξέρει που είναι οι ασφάλειες του σπιτιού.

  20. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα το θάψει ΚΑΙ αυτό.

  21. O Καμπουράκης δίνει στην υφυπουργό εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου (γνωστή και για την κοινοποίηση των στοιχείων διαμονής της 12χρονης από το Κολωνό) σκονάκι “on air”…
    Πλέον χρειάζονται υποβολείς για να ανταπεξέλθουν σε μια εκπομπή. Πρώτος διδάξας σε τέτοιες τεχνικές ο Μητσοτάκης με το σκονάκι του Πορτοσάλτε.

  22. Η Άρτεμις Σίφορντ (πρώην υπεύθυνη ασφαλείας FB) σε κατέθεση της στην επιτροπή PEGA καταγγέλει οτι παγιδεύτηκε από το Predator και παρακολουθούταν από την ΕΥΠ.
    Η ΝΔ έχει κάνει το διασυρμό της χώρας μας κομματική της αποστολή και στόχο ζωής!

    1. Φιλε Βασιλη και ενα ακομη σοβαρο ,δεν μπορει να γυρισει ουτε και το δευτερο σερβις της Σακκαρη …….

  23. Θα εκβιάζει η ΝΔ τον Ανδρουλάκη μέχρι να πει το ναι στη συγκυβέρνηση.
    Πάντως με την “καταγγελία” για το Γεωργούλη έφυγε από την επικαιρότητα η υπόθεση με τη 12χρονη από τον Κολωνό.
    Είχε διαρρεύσει πως εμπλέκεται ο Βρυώνης και στελέχη της ΝΔ.
    Άκρα του τάφου σιωπή
    Θα έλεγε κανείς πως όλο αυτό έγινε με δόλο ίσως και στημένο για να φύγουν από την επικαιρότητα τα στελέχη της ΝΔ που εμπλέκονται στο βιασμό της 12χρονης μεταξύ αυτών και ο Βρυώνης.
    Σήμερα μίλησα με ένα φίλο μου από τον τόπο καταγωγής μου στην Ελλάδα και μου είπε πως άρχισαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ να κάνουν προεκλογικές εμφανίσεις και από πίσω τους να τρέχουν τσούρμο από κομματόσκυλα.
    Δεν αλλάζουν οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό.
    Χάσιμο χρόνου να ασχολείσαι με το ελλαδιστάν.
    Το ελλαδιστάν θα σέρνεται οικονομικά, ηθικά και αξιακά μέχρι την τελική του εξαφάνιση.
    Καλή τύχη σε όλους.

  24. Μπραβο Στεφανε Χιο!!!

    Για τις μικρες φημες για τον Γεωργουλη εχει ξεσηκωθει ολο τι μιντιακο κατεστημενο και μας εχουν πρηξει
    Για τις εντονες φημες για τον Ανδρουλακη, που υπαρχουν εδω και χρονια , γιατι σφυριζουν αδιαφορα τα ΜΜΕ και τα τρολς της ΝΔ?

    1. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δε θα έπρεπε να ενδιαφέρεται ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον.
      Μόνο οι αργοσχολοι σχολιάζουν τέτοιες ανοησίες.
      Ίδια κλάση με τους χαμηλού επιπέδου βολευτές του Μαξίμου τους αγράμματους με πτυχία χάιβαρντ είναι.

Comments are closed.