ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΟ ΓΟΜΕΛ! Σάλος με την ταυτότητα του τύπου με το T-Shirt και το καπέλο στις διαπραγματεύσεις…

Κοινοποίηση:
Vladimir Medinsky, the head of the Russian delegation, second left, and Davyd Arakhamia, faction leader of the Servant of the People party in the Ukrainian Parliament, third right, attend the peace talks in Gomel region, Belarus, Monday, Feb. 28, 2022. The Russian and Ukrainian delegations have met for their preliminary talks Monday. The meeting is taking place in Gomel region on the banks of the Pripyat River. (Sergei Kholodilin/BelTA Pool Photo via AP)

Πρόκειται για τον Davyd Arakhamia και θεωρείται και όχι άδικα, ο Ουκρανός «Στάλιν», καθώς ο ίδιος φέρεται να έχει μεγάλη επιρροή στο κυβερνών κόμμα.

Σύμφωνα με το radiosvoboda.org, ο Arakhamia γεννήθηκε στο Σότσι της Ρωσίας και μετά έζησε στη Γεωργία.

Το 1992, λόγω του πολέμου στην Αμπχαζία, μετακόμισε με τους γονείς του στο Νικολάεφ, όπου εκπαιδεύτηκε και ξεκίνησε την πρώτη του επιχείρηση.

Είναι ένας από τους ιδρυτές της διεθνούς εταιρείας πληροφορικής Template Monster, ενώ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με το ψευδώνυμο David Braun, μέσα από τα social media.
Με την έναρξη του πολέμου στο Ντονμπάς δημιούργησε την οργάνωση «People’s Project», ενώ ανέλαβε διάφορες κρατικές θέσεις, ενώ συνεργάστηκε και με τον υπουργό Άμυνας.

Έπειτα, εντάχθηκε στο κόμμα «Υπηρέτης του Λαού», έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής στις Ουκρανικές εκλογές, με τον ίδιο να είναι νούμερο τέσσερα στα ψηφοδέλτια, ενώ στη συνέχεια έγινε «δεξί» χέρι του Ζελένσκι.

Μάλιστα, από ορισμένους θεωρείται και ο Ουκρανός «Στάλιν», καθώς έχει μεγάλη δύναμη στο κυβερνών κόμμα, ενώ φέρεται πως έχει ιδιαίτερες σχέσεις, με άτομα που διαθέτουν δύναμη, αλλά δεν υποστηρίζουν επίσημα την παράταξη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Βλαδίμηρε ξέσκισε, εξόντωσε και εξαφάνισε όλους τους πληρωμένους από την ΝΤΠ Ναζί του Στάλιν από την Ουκρανία!!!!!

  2. Δεν πειράζει. Όσοι είναι κοτόπουλα θα τρώνε όπως έτρωγαν μια ζωή την προπαγάνδα της ΝΤΠ. Άστους να φωνάζουν κατά της Ρωσίας. Έτσι κ αλλιώς κοντά είναι ο καιρός που ή θα ξυπνήσουν ή θα τους φάει το σκοτάδι όλους μαζί. Αξιωματούχους και λαουτζίκο. Ο Πούτιν θα πάρει αυτό που θέλει. Θα του ξύσουν τα @@. Και οι Ουκρανοί καλό είναι να κοιτάξουν να τα βρουν με τους Ρώσους γιατί αν ψάξουν φίλους στη Δύση θα την πάθουν όπως την παθαίνουν τώρα και όπως την πάθαμε και εμείς και την παθαίναμε πάντα απο τους “Φίλους” μας τους δυτικούς.

  3. Ο εβραίος στέλνει νεοναζί για διαπραγμάτευση…..χάλασε ο κόσμος….

  4. “Περιούσιοι” και ναζί, ένα μάτσο κόπρανα.

  5. Εβραίος!! Δαυίδ Αραχαμία;;; Ονοματεπώνυμο Εβραίικο…

Comments are closed.