ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ! Ιταλία: Πρόστιμο μέχρι και 1 εκ. Ευρώ σε διασώστες που βάζουν χωρίς άδεια μετανάστες στη χώρα

Κοινοποίηση:
1

Σκληραίνει κι άλλο τη στάση της η Ιταλία στο μεταναστευτικό, καθώς τα μέλη της ιταλικής Βουλής, αποφάσισαν να βάλουν τσουχτερά πρόστιμα σε πλοία μη κυβερνητικών οργανώσεων, αν αφού διασώζουν μετανάστες στη Μεσόγειο, εισέρχονται χωρίς την έγκριση των αρχών σε λιμάνια της χώρας.


Τα πρόστιμα αυτά θα φτάνουν το ύψος έως και ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την Βουλή να το εγκρίνει με 322 ψήφους υπέρ και 90 κατά. Με αυτή την απόφαση σκληραίνει ακόμη περισσότερο τη στάση της, καθώς το πρόστιμο ως τώρα ήταν έως 50.000 ευρώ.

Μάλιστα, τίθεται σε ισχύ το πρόστιμο αυτό άμεσα, μόλις εγκριθεί από τη Γερουσία. Η πρόταση ήρθε μετά από απόφαση του υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος είναι σε δικαστική διαμάχη με την πλοίαρχο του Sea Watch, Κάρολα Ρακέτε, που σύρθηκε στα δικαστήρια επειδή διέσωσε σημαντικό αριθμό μεταναστών και τους αποβίβασε σε λιμάνι της Ιταλίας.

Έτσι, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα για το πως θα πράξουν στη Μεσόγειο, καθώς αν αποβιβάσουν μετανάστες στην Ιταλία, θα βρεθούν μπροστά σε πολύ σκληρές κυρώσεις. Ηδη μάλιστα όσα πλοία έχουν πράξει αναλόγως, έχουν κατασχεθεί από την κυβέρνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Μητσοτακης υποσχεθηκε οτι θα παψει η χωρα να ειναι ξεφραγο αμπελι!!!!!!! Περιμενουμε να το δουμε!!!!!! Να κανει οτι κανει η Ιταλια!!!!!! Να παψει να δεχεται τις βαρκες που στελνουν οι Τουρκοι, διαφορετικα τι ειδους κλεισιμο συνορων θα κανει;;;;;;;; Το κακο εχει παραγινει!!!!!!!! Ερχεται καθε καρυδιας καρυδι και δρα ανεξελενκτα εις βαρος των πολιτων!!!!!!!! Κλειστε τα συνορα χερσαια και θαλασσια και απελαστε ολους τους λαθρο!!!!!! Φτανει πια αυτη η κατασταση!!!!!! Ολες οι Ευρωπαικες χωρες εχουν κλεισει τα συνορα τους!!!!!!!! Μονο η Τσιπροπαρεα ηταν στην κοσμαρα της!!!!!!!!!

  2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ! ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ! ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΖΟΡΤΖ ΧΟΡΟΣ ΜΚΟ ( ΑΛΛΟΣΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΚΟ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ! ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΝΙΣ ΑΓΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ ΟΡΜΠΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΓΩΣΗ ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ! ΤΩΡΑ !

  3. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ! ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ! ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΖΟΡΤΖ ΧΟΡΟΣ ΜΚΟ ( ΑΛΛΟΣΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΚΟ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ! ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΝΙΣ ΑΓΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !

Comments are closed.