ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ… Μουσουλμάνα στην Σουηδία: «Αστυνομικοί σκυλιά… Αν δεν θέλετε το Ισλάμ, γιατί μας φέρατε εδώ, σκύλοι;«…

Κοινοποίηση:
ΡΡΡΤΤΤΤ

Η κατάσταση στη Σουηδία έχει ξεφύγει, εκεί που μετανάστες σκότωσαν πριν από λίγες ημέρες νεαρούς επειδή αρνήθηκαν να πάρουν ναρκωτικά απ’ αυτούς.

Ένα βίντεο από τη βία στο Μάλμοε αυτό το Σαββατοκύριακο δείχνει πώς μια μουσουλμάνα υποκινεί ένα πλήθος. Μεταξύ άλλων, αποκαλεί την αστυνομία «σκύλους» επειδή δεν της άρεσε ότι προστάτευαν τους Ισλαμοφοβικούς διαδηλωτές από τον μουσουλμανικό όχλο.

Είπε επίσης ότι πρέπει να περιμένουμε το Ισλάμ. Τότε οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν “Αλλάχ Αμπάρ”. Μεταξύ άλλων η γυναίκα φώναξε:

00:04 Χοίροι!

00:14 Αυτά τα σκυλιά! Συνωμοτούν μαζί τους!

00:17 Αν δεν θέλετε το Ισλάμ, γιατί μας φέρατε εδώ, σκύλοι;

Ενώ και οι υπόλοιποι ακούγονται:

00:21: Allahu Akbar! Allahu Akbar!

00:28 Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ

00:52 Ο Μωάμεθ είναι ο Προφήτης του Αλλάχ. Ο Μωάμεθ είναι ο Προφήτης του Αλλάχ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Είδατε ρε ζώα ένα well come refugees πως μπορεί να φέρει το χάσιμο μιας πατρίδας; Έχετε πάει στις πατρίδες τους να δείτε τις κουλτούρες τους; Νομίζετε ότι οι καναπεδάτοι θα αφομοιώσουν άγριο αίμα; Έτσι σας είπαν τα ζερβομαλακισμένα που θεωρούν εαυτούς κάτοχους της απόλυτης αλήθειας; Νομίζετε πως μπορείτε να τους μαζέψετε τώρα χωρίς να χυθεί τρελό αίμα; Τους περάσατε για καναπεδάτους; Για σκεφτείτε λίγο τι διακινδυνεύουν να χάσουν τα ζώα και τι οι καναπεδάτοι. Καλή τύχη σε όλους μας. ότι και να πάθουμε θα μας αξίζει, μα πραγματικά θα μας αξίζει.

  2. Πυροφάνι θέλεις γιαγιά, πυροφάνι μη γράψω που….
    Ρε τη κωλογρια μίσος που εχει.
    Και να πούμε ότι μουσουλμάνοι καθάρισαν Σουηδούς.
    Συμπεριφορά οπως οι γύφτοι.

  3. Καλά να παθουνε. Στα όπα όπα τους έχουν τους ισλαμοπιθηκους. Διαδηλωνουν εθνικιστες και βγάζουν αφρους.
    Έχουμε γεμίσει υπανθρωπους από Ασία και Αφρική, κατά τα άλλα παντού ο τρόμος της ακροδεξιας. Ρε καλά σας κάνουν υποταγμενα σκουπίδια.

  4. Εκείνη την στιγμή έπρεπε να σκάσουν μύτη ειδικόδυναμίτες με πλαστικές σφαίρες και να τους κάνουν όλους μπλε-μωβ.
    Να γίνουν όλοι Λούης
    Με πρώτη-πρωτη τη γριά που την έφεραν χωρίς τη θέληση της να καλοπερνα και να βγάζει τσάμπα λεφτά από το κουτί.
    Και πίσω άλλοι με αληθινες σφαίρες για παν ενδεχόμενο.
    Και αν θέλουν ας ξαναπανε να διαμαρτυρηθουν.
    Αλλά και εκεί μασωνοι και εντολοδοχοι είναι και εκτελούν εντολες.

  5. Ένας παγκόσμιος άχρωμος λαός με χαοτικές κοινωνίες,αποξενωμένες και χωρίς εθνικά χαρακτηριστικά.

  6. η υπογενητικοτητα εχει χτυπησει κοκκινο στην ελλαδα και το πολιτικο συστημα μας βλεπει και το εχουν δηλωσει οτι με τους μουσουλμανους θα αυξηθει ο πλυθησμος της ελλαδας, χωρις να υπολογιιζουν οτι αυτοι οι απολιτιστοι δεν εκποπολιτιζονται και αργα η γρηγορα θα μας επιβαλλουν τα δικα τους ηθη και εθιμα και ουσιαστικα θα τελειωσει η ελλαδα οπως την ξερουμε και την ηξερε ολος ο κοσμος,
    ιδεα.., στην αιθιοπια υπαρχουν 20 εκατ. χριστιανοι και 80 εκατ. μουσουλμανοι, οι οποιοι σκοτωνουν χριστιανους και καινε εκκλησιες, τι συμφερει την ελλαδα καλυτερα , να γεμισουμε με αυτους τους κατσαπλιαδες που μελλοντικα θα μας κυριευσουν ή να φερουμε 1.000.000 αιθιοπες χριστιανους οι οποιοι στις ηλικες 18 – 40 θα στρατευουν κιολας και θα εχουμε και μεγαλο στρατο και οι οποιοι θα εκδιωξουν ακομα και με την βια ολους αυτους τους λαθραιους και δεν θα επιτρεψουν να μπουν αλλοι και θα ειμαστε μια χριστιανη χωρα με πολιτισμο και δημοκρατια

  7. τα ελληνικα εθνικιστικα κοματα πρεπει στις επομενες εκλογες να κατεβουν με κοινο ψηφοδελτιο, μπορει να εχουν μεταξυ τους διαφορες και αντπαλοτητες, αλλλα πρεπι να ενωθουν για το μελλον της ελλαδας, γιατι ο εχθρος ειναι ήδη εντος των τειχων και λεγεται μουσουλμανολαθροεισβολεις, και πρεπι παση θυσια να εκλειψει αυτος ο κινδυνος.

    1. Ναι ναι ναι… Τωρα θα καθησουν στο ιδιο τραπεζι ο καρατζαφερης λαγος κασι πλευρης μιχαλοσαμπρελας φαηλος για να κανονησουν το πως θα ξαναπαρουμε πισω την αγια σοφια και τις αλυτρωτες πατριδες. Μολις φανε καμια 10αρια πιτογυρα κατι θα σκεφτουν… Πραγματικα τα θελετε και τα λετε?

  8. οι μουσουλαμανοι οπου πανε θελουν να εφαρμοσουν την σαρια, σε ολους, στο λιβανο πριν 40 χρονια ηταν μονο χριστιανοι, τωρα οι χριστιανοι ειναι το 20% κυβερνουν οι μουσουλμανοι και ειναι μια εμπολεμη ζωνη, αν δεν διωξουμε κι εμεις τους λαθρο, το ιδιο θα γινει και εδω.

  9. Η Σουηδία ήταν κάποτε μία ωραία χώρα μέ κατοίκους Σουηδούς.Ομως οι κυβερνήσεις από Σοσιαλδημοκράτες καί
    Πράσινους κουβάλησαν όλα τά μουσουλμανικά κατακάθια γιά πολιτικούς λόγους.Σήμερα οι μουσουλμάνοι είναι
    κράτος έν κράτει καί είναι ταμπού.Οποιος πεί κάτι κατά τών μουσουλμάνων είναι ρατσιστής ξενοφοβικός κλπ.
    Εχουν κάνει στόν πληθυσμό συστηματική πλύση εγκεφάλου ώστε κανείς νά μήν τολμάει νά πεί μιά μιά λέξη κατά
    τών υπανθρωπων.Οι πολιτικοί πού κυβερνούν τήν Σουηδία είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    Γιάννης Λάκων

    1. Καλά και οι δεξιοί του Λαικού Κόμματος μη νομίζεις ότι διαφέρουν … Παντού τα ίδια ιδεολογικοπολιτικά δεδομένα υπάρχουν στην Ευρώπη.Όλοι είναι υπέρ της λαθρο για πολλούς και διαφόρους λόγους.Πλην ελαχίστων.

    2. Κοιτά να δεις πως βλεπω εγω το θεμα. Καποια στιγμη, και ειναι σίγουρο πως δεν θα το γλυτωσουμε, θα αναγκαστούμε να έρθουμε αντιμετωποι με αυτα τα πλασματα που μας κουβάλησαν στην Ελλαδα, στην Σουηδία αλλα και σε ολη την ΕΥρωπη. Εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούμε να το κανουμε, ειτε το θελουμε ειτε οχι. Οποτε εγω πιςτευω πως Οςο πιο γρήγορα το κανουμε, τοσο το καλύτερο για μας. Σε λιγο θα ει αι τόσοι πολλοιου δεν θα μπορουμε ουτε εξω απο το σπιτι μας να βγούμε, χωρις να κινδυνεύουμε να μας λιντσάρουν, αλλα ουτε και μεσα στο σπιτι μας δεν θα ειμαστε ασφαλείς. Και τοτε,ο τι κι αν κανουμε, χαμένοι θα βγούμε. Αυτην την απραξία, την αδιαφορία για το μελλον μας, δεν την καταλαβαινω. Δεν βλεπουμε που πάμε;;;; Ας βγει τωρα ενας πολιτικός και ας μας πει πως αυτο που γινεται ειναι σωςτο. Και δεν μιλαω για τους ταχα …ανθρωπιστικούς..λόγους που επικαλούνται. Γιατι ανθρωπισμός δεν ειναι να σώσω καποιον αλλα να καταδικάσω καποιον αλλον. Εξ αλλου απο τι ακριβως τους σώζουν αυτους τους ανθρωπους;;; Απο την φτωχια;;; Μα υπαρχουν δισεκατομμύρια φτωχοί στον κοσμο. Και κακά τα ψέματα, ενας φτωχός οταν τον σώζεις απο την φτωχια του, χρωστάει αν οχι ευγνωμοσύνη, τουλάχιστον σεβασμό στον σωτήρα του. Ετςι δείχνουν λοιπον τον σεβασμό τους αυτοι;;;; Τι σόι ανθρωποι ειναι;;;;

  10. Πότε θα ξυπνήσεις επιτέλους μαλακοδύση;

  11. Χώνονται σαν ύαινες από όλες τις μεριές να αρπάξουν επιδόματα και καθισιό κι ύστερα ρωτάνε “γιατί μας φέρατε”. Και δεν βρίσκεται κάποιος να τους βάλει σ’ ένα πλοίο και να τους πάει πίσω εκεί από όπου ήρθαν.

  12. Τι ειναι αυτα που διαβαζω ρεεεε τι ειναι αυτα???!!!Ειμαστε σοβαροι ??? Σε ολες τις χωρες καθομαστε σαν τους μακακες και τους ακουμε ???? Δηλαδη ποτε θα δρασουμε επιτελους ???οταν θα πανε να μας φορεσουν με το ζορι “βρακες και τσαντορ”?? Καταρχας Βουτηξε κανενας αυτη τη σαρμουτα και ολο αυτο το σκυλολοι μεσα απο τα σπιτια τους με το ζορι και τους πηγαν με τον στανιο στη σουηδια ???? Ρε αιντε στο γεροδιαολο απο εδω και ακομα παραπερα ..ΥΣ: Βεβαια οχι οτι δεν καταλαβαμε τι “ξεφυγε ” κατα λαθος? απο το στοματακι του “ποιητη” ….ετσι ….

    1. οπου πηγαν εφεραν την καταστροφη και τον απο-πολιτισμό, πρεπει οι ελληνες οργανωμενα να αντιδρασουν, γιατι τα χειροτερα ερχονται..

  13. Δεν το θέλουμε, μωρή κάργια, το ισλάμ, ούτε σας προσκαλέσαμε ούτε σας φέραμε εμείς … Μόνοι σας ήρθατε και μας μπαστακωθήκατε, βρωμύλοι …
    Τα βρακιά, τα πανωβράκια, τις μαντήλες σου και πίσω στη βρωμοχώρα σου, που θα βγάλεις και γλώσσα, παλιο ξεδοντιάρα σκρόφα … ΄Αντε στα τσακίδια και στον αγύριστο, καρακάξα …

    1. Συμφωνω απολυτα. Οχι μονο βριζουν και προκαλουν αλλα πολλοι απο δαυτους προσπαθουν να προσηλιτισουν αδαεις στη μαιμουδοφανατικη θρησκεια τους.

Comments are closed.