ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 13:30 ΣΤΟΥΣ “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ: ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ “ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ”- ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ- ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ “ΜΗΧΑΝΗ” ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 200 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ. ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ…

Κοινοποίηση:
ΡΑΔΙΟΜΑΚ

radiomakelarides-rouketes

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αν την βγάλει στην δημοσιότητα γραικυλοι θα μπείτε μπροστά ; Η, θα τον αφήσετε σαν τον Εθνάρχη Παπαδόπουλο και των συν αυτού , να σαπίσει στα κελιά της αποικίας ;

  2. Δηλαδή σήμερα; Εσύ που θέλεις τους τολμηρούς δημοσιογράφους γιατί τα ζητάς όλα από τον Χίο; Άνθρωπος είναι, δεν είναι Θεός! Συμφωνώ με το τελευταίο σχόλιο.

  3. Έχει το makeleio τη λίστα με τα 200 ονόματα;; Και ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ;;; Την αλήθεια κύριοι δημοσιογράφοι, τη δημοσιεύουμε ΑΜΕΣΩΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ”

  4. Έχω μάθει την ανωμαλία κάποιου να την ξεχωρίζω από τη φάτσα,τα μάτια, τα λεγόμενα του, τις κινήσεις του. Άλλωστε υπάρχουν τόσες σοφές και αληθινές παροιμίες για όλα. Μία λέει, πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Άρα όποιος έχει μάτια, χωρίς χρωματιστά γυαλιά, βλέπει. Απλά πράγματα. Στέφανε να προσέχεις γιατί λίγοι γνήσιοι μείναμε.

    1. Να προσέχεις γιατι αυτη η βεβαιοτητα και σιγουρια σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αδικιες

  5. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ………ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΧΤΥΠΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

  6. Δώσε πόνο Στέφανε, κάποιοι γίνανε καθεστωτικοί πριν καν να ακουμπήσουν την εξουσία.

  7. Στεφανε βγαλε την λιστα στην δημοσιοτητα!!!

Comments are closed.