ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! Δίνει συνέντευξη ο Χαρδαλιάς ΜΕ δημοσιογράφους…

Κοινοποίηση:
Χαρδαλιάς-1

Συνέντευξη Τύπου με την παρουσία δημοσιογράφων μετά τις καταστροφικές φωτιές θα πραγματοποιήσει αυτή την φορά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
«Αύριο, 10 Αυγούστου και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής (Ριζαρείου 1 και Μικράς Ασίας, Χαλάνδρι).

Παρακαλούνται οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη, να δηλώσουν συμμετοχή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση press@civilprotection.gr ως αύριο, 10 Αυγούστου, ώρα 10.00.

Επισημαίνεται ότι για λόγους προστασίας από Covid-19, είναι δυνατή η συμμετοχή ως 20 δημοσιογράφων. Δυνατή η φωτογραφική κάλυψη / θα δοθεί pool από ΕΡΤ» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Για πρώτη φορά θα δεχτεί ερωτήσεις ο κ. Χαρδαλιάς και αύριο λοιπόν θα αποκαλυφθεί στο πανελλήνιο ποια ΜΜΕ θα απαιτήσουν απαντήσεις και ποιοι θα δείξουν την υποταγή τους στο καθεστώς Μητσοτάκη…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. όχι συνέντευξη Τύπου με την παρουσία δημοσιογράφων αλλά ομολογία παρουσία εισαγγελέων πρέπει να δώσει…

Comments are closed.