ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ “ΒΟΜΒΑ” – Κινέζα Ιολόγος δικαιώνει πανηγυρικά τον Μητροπολίτη Μόρφου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Μόρφου Νεόφυτος

Η Κινέζα Ιολόγος Δρ Λι Μένγκ Γιαν δικαιώνει πανηγυρικά τον Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεόφυτο,

“Πυρηνική βόμβα” ρίχνει η Κινέζα Δρ Λι Μένγκ Γιαν, Ιολόγος στην Δημόσια Σχολή του Χονγκ Κονγκ, η οποία κατάφερε να διαφύγει από την Κίνα, αποκαλύπτοντας στο βρετανικό ITV κάτι συνταρακτικό, που δικαιώνει πανηγυρικά τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, ο οποίος είχε μιλήσει από την Άνοιξη του 2020 για “κατασκευασμένο ιό” (δείτε εδώ) και για “βιολογικό πόλεμο” (δείτε εδώ) που είναι εξέλιξη, ως προοίμιο μάλιστα του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου!

Η Κινέζα Ιολόγος, κρυμμένη κάπου στη Δύση για τον φόβο του Πεκίνου, αφού υποστηρίζει ότι η “υγρή” αγορά θαλασσινών της Γουχάν ήταν “προπέτασμα καπνού”, αποκακλύπτει ότι ο Covi19 είναι κατασκεύασμα του Στρατιωτικού Ινστιτούτου της Κίνας και βασίζεται σε ανακάλυψη και τροποποίηση των επικίνδυνων κορωνοϊών CC45 και ZXC21!

Δρ ΛΙ ΜΕΝΓΚ ΓΙΑΝ (11-9-2020): “Αυτός ο ιός δεν είναι από την φύση. Βασίζεται σε ανακάλυψη του Στρατιωτικού Ινστιτούτου της Κίνας και ανήκει σε κάποιους κακούς κορωνοϊούς που ονομάζονται CC45 και ZXC21. Με βάση αυτήν την μετα-εργαστηριακή τροποποίηση (τους) γίνεται ο νέος ιός”!

  Η Δρ Λι Μενγκ Γιαν, δεσμεύτηκε πως σύντομα θα παρουσιάσει δύο σχετικές αναφορές, που μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς της.

Και όλα αυτά ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η σκληρή και καθοριστική προεκλογική διαμάχη στις ΗΠΑ, με βασικό ακριβώς κριτήριο τον κορωνοϊό και την αντιμετώπισή του…

noiazomai.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Την ίδια κινέζα την μπάναρε και το Twitter και το facebook.
    Απολύτως λογικό , αφού τα τσεπώνουν από Κίνα !

  2. Τα μέτρα λαμβάνονται γιατί μιλάμε γιά βιολογικό όπλο πού δέν ξέρουνε ούτε οι ίδιοι οι γιατροί τι εξέλιξη θα έχει, δέν μπορεί να γίνεται κάποιος καλά πού είχε νοσήσει και να υπάρχει πιθανότητα να αρρωστήσει πάλι,αυτό κάτι λέει.
    Τελικά είχε δίκιο ο Τράμπ πού τον έλεγε κινέζικο ιό, όπως και νά’χει πρόεδρος τής Αμερικής είναι κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς.

  3. Κατά τα λοιπά, ακόμη κάποιοι ισχυρίζοντε ότι ΔΕΝ υπάρχει ιός και αρνούντε ηλιθιωδώς να ακολουθήσουν τα μέτρα προστασίας. Έργο φέιςμπουκηκων ιστοσελίδων… διαβάστε, ενημερωθείτε, διαδόστε και όλες αυτές οι βλακώδεις φαντασμαγορικές αρλούμπες που κυκλοφορούν με ταχύτητα φωτός… τι να μας κάνει περισότερο το 5G και τα εμβόλια, από αυτή τη βλακώδη και εγκληματική λαίλαπα των φαντασιόπληκτων θεωριών των λεγόμενων social media?

    1. Εσυ Τσακνάκο μασκουλα και στον ύπνο σου , και στα παιδιά σου

      1. Στο μνημόσυνο σου να έχουν και λιγο τυράκι να σπάει λίγο το γλυκο

        1. Στο δικό σου, θα είναι και ο μαυρούλης γκόμενος σου.

      2. Και εσύ Βασιλάκη, τον υπολογιστή σου και στη ΜΕΘ… μετά, ξέρεις που, δωράκι οι μασκούλες με τις ανθοδέσμες!

    2. Το σανό και στον στάβλο σου, ξεφωνημένη πλύστρα της Μαρέβας.

  4. “”για “βιολογικό πόλεμο” (δείτε εδώ) που είναι εξέλιξη, ως προοίμιο μάλιστα του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου!”” εδω και 2-3 χρονια ολες οι ενδειξεις προς τα εκει πανε……………. το μονο σιγουρο…. αλλα κανεις δεν το λεει ανοιχτα……… μειωσεις πληθυσμων, ρευστα συνορα, λανθασμενες πληροφοριες……….. πολλα εχουν παιχτει και φανερα και κρυφα…….

Comments are closed.