ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ ο Σεργκέι Λαβρόφ: «Δεν πολεμούμε την Ουκρανία αλλά τη νέα τάξη πραγμάτων»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Σεργκέι Λαβρόφ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ μιλώντας στο προσωπικό και στους φοιτητές του Κρατικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας μίλησε για «νέα τάξη πραγμάτων».

«Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο, δεν έχουν τόσο σχέση με την Ουκρανία, όσο με τις προσπάθειες να διαμορφωθεί μια νέα τάξη πραγμάτων», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

Μάλιστα στην ΕΡΤ μόλις άκουσαν την συγκεκριμένη φράση έκλεισαν άρον-άρον την σύνδεση, ενώ και το μεταφρασμένο κείμενο που δόθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ από την ομιλία του Σ.Λαβρόφ δεν είχε μέσα τη συγκεκριμένη φράση.

Να σημειώσουμε ότι είναι η ομιλία στην οποία ο Ρώσος ΥΠΕΞ έστειλε τελεσίγραφο στο ΝΑΤΟ, λέγοντας τους ότι εάν στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία τότε θα υπάρξει πόλεμος.

Nα θυμίσουμε ότι και ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε αναφερθεί σε νέα τάξη πραγμάτων (οι δηλώσεις Τ.Μπάιντεν έγιναν ξημερώματα Τρίτης, οι δηλώσεις του Σ.Λαβρόφ έγιναν την Τετάρτη).

«Θα υπάρξει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων εκεί έξω, και πρέπει να την οδηγήσουμε και να ενώσουμε τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο πάνω σε αυτό», είπε ο Τ.Μπάιντεν.

Δείτε τη δήλωση του Σ.Λαβρόφ που κόπηκε από την ΕΡΤ: 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τεραστια πολιτικη μορφη! Διπλωματης με καρυδια!
    Respect!

  2. Η Δύση τελείωσε….Έχει σβήσει .Το είπε ο Αλέξανδρος.Και η Μακεδονία θα είναι μια και Ελληνική

  3. ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ….ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΡΩΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΦ ΓΕΜΙΣΑΜΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΙΜΑΤΑ….ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ……

  4. Οι Ρωσοι δεν θελουν να παρουν παραμαζομα τους πολιτες δηλ τακτικες που χρησιμοποιουν ισραηλινοι και αμερικανοι, παρεμπιπτοντως ποτε εχουμε το επομενο gay pride parade ως γνησια νεοταξικη χωρα.

  5. Άκου τον κωλογερο τι λέει. Πιο κοντά στην νέα τάξη πραγμάτων από αυτόν δεν υπαρχει.

  6. Κάθε μέρα που δεν παραδίνεται η Ουκρανία, ο Πούτιν ξεφτιλίζεται. Ένας μήνας τώρα και η υποτιθέμενη υπερδύναμη δεν έχει καταφέρει να καταλάβει μια χώρα με το ένα δέκατο του στρατού της. Αλλά ξέχασα! Κρατιέται για να μην ισοπεδώσει την χώρα! Επιχείρημα για γέλια και για κλάματα γιατί ακριβώς εκεί φαίνεται η ικανότητα ενός στρατού. Άμα για να πιάσεις ένα ποντίκι, χρειαστεί να γκρεμίσεις ολόκληρο το σπίτι, δεν είσαι μάγκας. Μ@#/@ς άχρηστος είσαι. Δεν υπάρχει κανένα σενάριο όπου ο Πούτιν βγαίνει κερδισμένος από αυτόν τον πόλεμο. Θα χάσει τον μισό του στρατό και θα ανατραπεί στο τέλος από τους ίδιους του τους αυλοκόλακες. Όσο για τα πυρηνικά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθούν. Ακόμα και εντολή να δώσει, δεν πρόκειται αυτή η εντολή να εκτελεστεί από τους αξιωματικούς του.

    1. Καθε μέρα που η ουκρανια δεν παραδινεται η αμερικη, η ευρωποι και οι σκατομασωνοι εβραιοι πανε ενα σκαλι πιο κατω. Τα οπλα, τα λεφτα, το αεριο, τα μεταλλευματα θα τελειωσουν. Ο πουτιν φιλε μου τρολ ειναι σοφος και ηδη Νικητης. Τους εξευτελισε όλα τα σχεδια για παγκοσμιο φασισμο.Ξεφτυλισε και ξεφτυλιζει το σορρος και τους τραπεζιτες. Η ουκρανια ειναι σπιτι της ρωσσιας, αυτοι την εχτισαν αυτοι την γκρεμιζουν και οταν το σπιτι σου εχει βρωμισει απο αρρωστεια το γκρεμιζεις και το ξαναχτιζεις υγειες. Επισης φίλε μου τρολ, οπως η ρωσσια εκτέλεσε τους πράκτορες με πυρηνικα έτσι δεν θα κολωσει να ισοπεδωσει και μια ευρωπαικη ή αμερικανικη προτευουσα, και αυτό επειδη το ξέρουν και οι ευρωπαιοι και η αμερικανοι κανουν την κοτα τη λυρατη και στελνουν ψετομπαζουκες. Κανενας δεν εχει @@δια να τα βάλει με τον κοκκινο στρατο. Κρατανε την ισορροπια στη γη να μη μας θάψουν οι μασωνοι οι νεκροθαφτες, καλή τους ώρα σε οτι κανουν και αυτοι και οι κινέζοι.

      1. Είναι το πρώτο τους σπίτι, μητρόπολη, από εκεί άρχισαν οι Ρως και μετά Ρώσσοι.

Comments are closed.