ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ @ «ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ» ο νέος Μητσοτάκης της Αριστεράς. Καλώς ήλθατε στον ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ «ΤΡΑΒΕΣΤΙ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ. Τι σηματοδοτεί η νίκη Κασσελάκη. Ίδια μυαλά με τον ΚΟΥΛΗ, οδηγούν την Ελλάδα στο ΧΑΟΣ. «ΣΥΚΑ» το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ. Ανωμαλία, διαφθορά, αθεΐα, πολυπολιτισμικότητα, διάλυση των θεσμών και της οικογένειας

Κοινοποίηση:
exofyllo25-9

teaser25-9

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της  25ης–9-2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

 STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

 ——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Δεν είναι γόνος, δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και δεν είναι προϊόν κομματικού σωλήνα…..
    Τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν….ακόμα κι αν δεν ξερει,είδαμε κι οι άλλοι που ήξεραν…..

  2. Δεν υπάρχουν φίλε μου ένστολοι με παντελόνια και φλόγα για την πατρίδα. Κάποιοι χαμηλοβαθμοι ίσως αλλά μετά γίνονται δημόσιοι υπάλληλοι. Εγώ ως Μεταξικός απορώ με αυτά που συμβαίνουν. Απ’τη μια να μην υπάρχει στο στράτευμα κάποιος ή κάποιοι που το σύστημα να τους υπολογίζει και να τους φοβάται και απ’την άλλη όλοι οι πατριώτες πολιτικοί, γιατί αυτό ισχυρίζονται, να μην θέλουν να δώσουν τα χέρια δημιουργώντας ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο που ενωμένο θα εμπνέει και θα παρασύρει τον λαό που είτε είναι απογοητευμένος, είτε έχει σιχαθεί τους πάντες.

  3. το νεο Μακελειο..ο προστατης των Ελληνικων οπισθίων

  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ένα άκρο (ισοπέδωση και ψευτοπροοδευτισμός) και κόμματα σαν τους Σπαρτιάτες, το Βελόπουλο και τη Νίκη είναι το άλλο άκρο (θρησκοληψία, σκοταδισμός, πατριδοκαπηλεία). Σκατά σε όλους αυτούς.

    1. Ίσα ρε έμμισθε οπαδέ του Κούλη.
      Σε ποιούς πουλάς την μαύρη προπαγάνδα της φαύλης ,
      της αντεθνικής και προδοτικής οικογένειας των Μητσοτάκηδων.

    2. Καλώς το πουτ@ν@κι του Μητσοτάκη και του ΚΙΝΑΛ.

    3. Η ΝΔ σου που είναι κρυφές, μιζαδοροι, ανθελληνες, παιδεραστές, εγκληματίες χωρίς τιμωρία γιατί έχουν λαδωσει όλο το σύστημα είναι άνθρωποι σωστοί, άριστοι, πετυχημένοι. Ρε βγάλε τα γυαλιά τα χρωματιστά να δεις πραγματικά. Η πολιτική δεν είναι ποδόσφαιρο βλάκα να έχει οπαδούς.

  5. Ρέ παιδιά σέ ένα ζευγάρι ανώμαλων διεστραμένων ποιός είναι ο ενεργητικός καί ποιός ο παθητικός; Δεν ξέρετε ε θά σάς απαντήσω εγω. Όποιος προλάβει σόδομα.

  6. Εκεί στον ΣΦΥΡΙΖΑ δεν πάτε καλά με τόσα και τόσα εις βάρος του τον βγάλατε πρόεδρο. Μου φαίνεται ότι είστε όλοι λούγκρες. Στις επόμενες εκλογές θα δούμε πόσοι είναι οι πουστ@ράδες στην Ελλάδα. Εκεί θα πάει το ποσοστό τους στο 0, κάτι.

  7. Και οι γριές ανώμαλες, όπως κυνηγούσαν τον Ρουβά. Μόνο μην το μετανιώσουν όσοι από το κόμμα τον στήριξαν και βάλει μέσα όλες τις αδερφές. Ο μπούτιας, που είναι κακός, πήρε την εκδίκησή του για τις μονάδες που έχασε.

  8. * Οπου φυσαει ο ανεμος, παει το ψοφιμι!

    Ο Αντώνης Μυλωνάκης υποψήφιος με τον Χαρδαλιά στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής!

  9. Στεφανε, σε προηγουμενες εκλογες ελεγες κλειδωστε τους γέρους στο σπιτι. Στις επομενες πρεπει να λες κλειδωστε τους νέους στο σπιτι, γιατι ολα τα παιδαρελια θα την ψηφισουν την πουστρα…

Comments are closed.