ΑΣΤΑΚΟΥΣ κ’ ΧΑΒΙΑΡΙΑ πάνω στα ΠΤΩΜΑΤΑ. Το φωτορεπορτάζ του αίσχους. Την ώρα που η Ελλάδα βούλιαζε στη λάσπη και τον θάνατο, Kούλης- Πέτσας- Χ”τζηνικολάου κολυμπούσαν στα χλιδάτα πεντάστερα.”ΦΟΝΙΑΣ” ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ. Μόνος δρόμος η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ανίκανου “Σερίφη”

Κοινοποίηση:
1.indd

alitheia-aima-bannerΔιαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας  10-8-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν,

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 6 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

teaser10-8

Banner-supermarket-megalo

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Δευτέρα 10-08-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

24_sport.indd

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ένας χρόνος Μητσοτακικής λαίλαπας και μας έχει φάει η γκαντεμιά και η μιζέρια. Κορωνοϊοί, καραντίνες, ύφεση, ανεργία, νεκροί από πλημμύρες, καθημερινό μπούλινγκ από Τουρκία, Αγιά Σοφιά, απόπειρα Στέφανου. Όλα μαζεμένα.
    Και το χω ξαναπεί ρωτήστε όποιον ξέρετε. Σ΄όλους συμβαίνουν απανωτές γκαντεμιές από τότε που ανέλαβε αυτό το γουρλομάτικο έκτρωμα.

  2. ποσα χρωσταει ο Χατζηνικολαου;;;;
    ολες οι επιχειρησεις με δανεικα;;; πληρωνει;;; εμας μας κυνηγαει η Ανεξαρτητη Αρχη Εσοδων της Μερκελ..αυτος ειναι στο απειροβλητο;;;
    το γλυψιμο κανει καλο στην τσεπη

  3. Γιατί τον αποκαλείτε σεριφη;Ο σεριφης . ήταν άτομο ικανό να επιβάλει την τάξη και τον νόμο,αυτός εδώ είναι νούμερο στις επιθεωρήσεις και δείχνει να το απολσμβανει

Comments are closed.