ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ. “ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ” ΟΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΙ Γ@ΦΤΟΙ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
grigoropoulos

Θεσσαλονίκη

Γυαλιά καρφιά έκαναν βιτρίνες καταστημάτων στην Τσιμισκή κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες του ThessToday.gr προκλήθηκαν μεγάλες φθορές στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Σημειώνεται ότι την πορεία που ξεκίνησε μετά τις 18:00 το απόγευμα από την Καμάρα με κατεύθυνση ανατολικά, πλαισιώνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε βίντεο των thesstoday και grtimes:

Νωρίτερα το μεσημέρι, φοιτητές και μαθητές συγκεντρώθηκαν, επίσης, στην Πλατεία Καμάρας και πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Υπενθυμίζεται πως το κλίμα στη Θεσσαλονίκη είναι ήδη τεταμένο, μετά τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, τα ξημερώματα της Δευτέρας (05.12.2022).

Αθήνα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πλήθος διαδηλωτών στην πορεία – Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συνεχίζεται η πορεία για την 14η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αστυνομικών, στην πορεία συμμετέχουν περί τα 4.500 άτομα.

Έξι προσαγωγές έγιναν από την αστυνομία γύρω στις 6 το απόγευμα πριν από την έναρξη της πορείας. Σημειώνεται ότι άλλες δυο προσαγωγές έγιναν το μεσημέρι σε ελέγχους πριν από την συγκέντρωση των μαθητών στα Προπύλαια.

Πλήθος διαδηλωτών άρχισαν την πορεία από τα Προπύλαια, πέρασαν στη Σταδίου και περί τις 20:00 έφτασαν έξω από τη Βουλή.

poreia_grigoropoylos_vrady_william__1_

Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, ελικόπτερα, drones και «Αίαντες» συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ.

5749795
5749794
5749809
5749812

Λόγω της πορείας, έκλεισαν το Σύνταγμα, οι οδοί Πανεπιστημίου και Σταδίου όπως και οι παρακείμενοι δρόμοι. Από τις 9 το πρωί, κλειστός ειναι ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο».

poreia_alexis_vrady__2_

Στην πορεία, το «παρών» έχει δώσει και η Μάγδα Φύσσα.

poreia_grigoropoylos_vrady_william__2_
poreia_grigoropoylos_vrady_william__3_

Για άλλη μια φορά τα δρακόντεια μέτρα θα εφαρμοστούν στην περιοχή των Εξαρχείων όπου θα απαγορευθεί η πρόσβαση στην πλατεία λόγω και του εργοταξίου που έχει στηθεί για το Μετρό.

Τα μέτρα τέθηκαν σε εφαρμογή σταδιακά από τις 12 το μεσημέρι όπου και ήταν προγραμματισμένη η πρώτη πορεία με συγκέντρωση στα Προπύλαια από μαθητές και φοιτητές ενώ στις 18:00 ήταν το κάλεσμα πάλι στα Προπύλαια από διάφορες συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Λόγω των συγκεντρώσεων είναι αποκλεισμένο για τους οδηγούς το κέντρο της Αθήνας στις περιοχές γύρω από την Ομόνοια, το Σύνταγμα και στα Εξάρχεια.

Στην προηγούμενη ανακοίνωσή της η Τροχαία είχε αναφέρει τα εξής: Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για την Τρίτη (06-12-2022), θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Πολλά τα επεισόδια και σήμερα με τους Ρομά
Μενίδι: Επεισόδια ανάμεσα σε Ρομά και αστυνομικούς
Ένταση και επεισόδια στο Μενίδι ανάμεσα σε Ρομά και σε αστυνομικές δυνάμεις μετά από συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.
Νεαροί Ρομά που βρίσκονται στην οδό Μόρνου στο Μενίδι πέταξαν διάφορα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονται σε περιοχή ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή προσαγωγές. Και στο Ζεφύρι άναψαν φωτιές ενώ η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι.
ezgif.com-gif-maker-2022-12-06T203220.644-1068x769
Εικόνες… χάους αποκαλύφθηκαν επί της οδού Πόντου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ ατόμων Ρομά και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Καμένα λάστιχα στο οδόστρωμα, δύο πυρπολημένα σκαπτικά οχήματα, πέτρες και κάθε λογής αντικείμενο, βρίσκεται καταμεσής της οδού, πλησίον του οικισμού Ρομά «Αγίας Σοφίας» και της υποδιεύθυνσης Μεταγωγών. Λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα, η κατάσταση που φαινόταν να έβγαινε εκτός ελέγχου ηρέμησε και τα οχήματα της πυροσβεστικής επιχειρούν, μέχρι αυτήν την ώρα, να σβήσουν τις εστίες που υπάρχουν διάσπαρτες.

Από τις 15:00 το μεσημέρι επικράτησε στην περιοχή σκηνικό μεγάλης έντασης, καθώς οι περίπου 150 Ρομά έστησαν οδοφράγματα ανάβοντας φωτιές σε ο,τι έβρισκαν στο διάβα τους και ξεκίνησαν να επιτίθενται με μάρμαρα, πέτρες και άλλα αντικείμενα, στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν σε απόσταση. Μετά από την επέμβαση των αστυνομικών με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα, τα άτομα οπισθοχώρησαν και κατευθύνθηκαν προς τον οικισμό.

Τότε, ξεκίνησαν να ακούγονται πυροβολισμοί από κυνηγετική καραμπίνα και άλλο όπλο, με αποτέλεσμα η κατάσταση να μοιάζει ότι ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Με την παρέμβαση τον ψυχραιμότερων Ρομά , τα εκτεταμένα επεισόδια σταμάτησαν λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα.
 Ωρα 16:30

Νέο σκηνικό έντασης επικράτησε επί της οδού Πόντου στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και δυνάμεις των ΜΑΤ. Πιο συγκεκριμένα περίπου 100 Ρομά βρέθηκαν κοντά στο κτίριο της διεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης, άναψαν φωτιές επί της οδού Πόντου, και έστησαν οδοφράγματα, ενώ επίσης έκαψαν μεγάλο όγκο πλαστικών.

Πολλοί από αυτούς ήταν οπλισμένοι και με καραμπίνες πυροβολούσαν μέσα από τα στενά της περιοχής κατά των αστυνομικών.

Αθηνών-Κορίνθου: Ρομά επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο -Μετέφερε διασωληνωμένο
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ πού πήγαινε από την Πάτρα προς Αθήνα και μετέφερε έναν διασωληνωμένο σε νοσοκομείο των Αθηνών.Στο ύψος του Ζευγολατιού στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών δέχτηκε επίθεση από πέτρες στο παρμπρίζ και χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού το ασθενοφόρο συνέχισε την πορεία και έφτασε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου μετέφεραν τον διασωληνωμένο σε άλλο ασθενοφόρο για να γίνει η μεταφορά στο νοσοκομείο της Αθήνας το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν τραυματίστηκε.
έσπασαν το παρμπρίζ ενός ασθενοφόρου που μετέφερε διασωληνωμενο
 
 Επεισόδια και φωτιές στην Αθηνών-Κορίνθου
Στις 16:30 Ρομά από καταυλισμούς της περιοχής έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο 40ο χιλιόμετρο, στο ύψος των Μεγάρων, στο ρεύμα προς Κόρινθο.Διαμαρτυρόμενοι Ρομά έκλεισαν επίσης και την παλιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο 40ο αλλά και στο 39ο χιλιόμετρο.Παρόμοια εικόνα και στο ύψος του Ζευγολατιού, όπου και εκεί ομάδες Ρομά έκλεισαν τον δρόμο και παραμένουν στην εθνική.Στο σημείο δεν άργησαν να ξεσπάσουν επεισόδια, με τους Ρομά να πετούν πέτρες προς τις αστυνομικές διμοιρίες που έσπευσαν στην περιοχή. Επίσης έχουν ανάψει εστίες φωτιάς σε διάφορα σημεία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μεταξύ των δυνάμεων υπάρχουν και ομάδες ΟΠΚΕ ενώ στο ύψος των Μεγάρων οι αστυνομικοί απώθησαν τους συγκεντρωμένους.
Συνεχής ενημέρωση από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Σκ@τογυφτοι, βρωμιαρηδες και αναρχικοί η ίδια φάρα. Μαζί τους λαθροσκουπιδια και τουρκοπράκτορες καταστρέφουν την περιουσία του κόσμου. Μεταπολιτευση γ@μιεσαι. Κάνουν ήρωα το κάθε τσογλ@νι για να καταστρεψουν και να καψουν.

  2. Οχι μονο λογια κλανιες και τσαμπουκιες τα οπλα στα χερια αμεσως , και θανατος στα αναρχοαπλυτα φασισταρια για να γλυτωσουμε μια για παντα απο αυτα τα καθικια του κερατα .
    ρεεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυσσσστττ.

  3. Καφτε τα όλα . Μπας και πέσει η χούντα μητσοτακη.

  4. Κούλα μην πειράξεις τα ορφανά του Στάλιν, θα σε μαλώσει ο σφύριζας.

  5. Να επιστρέψει ο πρόεδρος ΠΑΠΑΚΗΣ, η χώρα τον χρειάζεται, μόνο αυτός μπορεί να καταφέρει να καεί μόνο η Αθήνα και να μην επεκταθεί η φωτιά στην επαρχία.

    1. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

  6. Αμεσα να επέμβει ο στρατός και να τσακίσει όλα τα πολιτικά λαμόγια που κάνανε τη χώρα μπάχαλο.

  7. Είναι στην πορεία και η μαμά του χύσα που ζει με τα λεφτά του Ελληνικού κράτους;

  8. το μικρό κατάστημα thesstoday το ΡΗΜΑΞΑΝ ενώ το κομμουνιστικό Γερμανός ούτε το ακούμπησαν. ΜΌΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΑΓΕΝΝΗΜΑΤΆ ΕΧΙΔΝΩΝΤΗΣ ΡΥΠΑΡΗΣ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑΣ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ. αν αυτά τα ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ μπάσταρδα είναι καλοί άνθρωποι κι εγω τα αδικώ, τότε γιατί ρημαζουν καταστρεφουν ακόμη κ. ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΜΝΗΜΕΊΑ , ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΆ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΛΛΉΝΩΝ ΗΡΏΩΝ Κ. ΕΠΙΦΑΝΏΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ;;;;;;;;; ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ Κ. ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΈΒΑΙΟ . κοντά τους τουρκαλμπανια, γύφτοι, κατσιβελοι, ισλαμοπιθηκια, μαιμουδοκεφαλα διποδα.
    καρβουνιασμενα μυαλά από τα τσιτάτα του Μαρξ με το ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ.

      1. Καλά κ. σωστά τα γράφει. σου έθιξαν την βρωμοφυλη σου κ. την κωλο ιδεολογία σου;;;
        πάρε τώρα το παλούκι σου κ. σκασμος

  9. Πορεία για έναν μπαχαλάκια δικό τους που πέταγε πέτρες και μολότωφ,αυτοί είναι οι ψευτοήρωες της άχρηστης φασιστεράς των ηλιθίων.Ο χύσας και ο ζακ ο πρεζοληστής και ο βρομά που δεν πλήρωσε την βενζίνη του,αυτά είναι τα πρότυπά σας δίποδα

  10. Για τον Γιωργο και τον Μανο με ενδιαφερει για τους δολοφονημενους της Μαρφιν του Κατρατζου τους παρωολιγον δολοφονους του Χιου
    Γιαυτους και μονο ενδιαφερομαι και οχι για ανθελληνικα σκουπιδια

    1. Ποιοι είναι αυτοί; Ούτε η μάνα τους δεν τους θυμάται…

  11. Αν ηταν Ελληνικη κυβερνηση θαπρεπε να θεσει εκτος νομου ολες τις σναρχοκομμουνιστικες συμμοριες και εξοντοτικες ποινες στα μελη των συμμοριων αυτων. Μεχρι πότε οι Ελληνες θα δεχοντε πισωπλατα χτυπηματα χωρις αντιδραση?

  12. Κατά τ’ αλλά η Χρύση Αύγη σας έφταιγε δεν κοιτάτε εδώ τα χάλια σας κοπρόσκυλα φασίστες

  13. Ξυλωμα τα αρχιδια καθε αναρχοαπλυτου και στο στομα του και ραψιμο. Τα καθικια του κερατα ξυλωμα την καρδια και στην πυρα ποια ειναι αυτα τα μπασταρδα που καινε τα παντα τις περουσιες των ανθρωπων. Ενα Μανγκ και θερισμα τους σαταναδες. ρεεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυσσσσττ

  14. Γρηγορόπουλος , Φύσσας , Ζακ. Οι σάπιοι ήρωες της Αριστεράς.

  15. ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ, ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΒΑΖ, ΟΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ;;;;;;;;

    1. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥΛΟΙ;

      1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  16. Καλύτερα αναρχοάπλυτοι παρά Γερμανοτσολιάδες
    Καλύτερα αναρχοάπλυτοι παρά Ναζί
    Καλύτερα αναρχοάπλυτοι παρά πουτ@νάκια του Μητσοτάκη

    Από έναν πατριώτη

    1. Δείτε έναν φασίστα που αποκαλείτε πατριώτης αχαχαχα αναρχοάπλυτε αριστερό φασιστακο οι ίδιες οι πράξεις σας φανερώνουν Ναζισμό Γερμανοτσολιάδισμο ψόφο κακό σε σένα και στους υπολοίπους αναρχοάπλυτους που δημιουργούν συνέχεια προβλήματα στους απλούς πολίτες

    2. Έχω την μέθοδο του προκρούστη, φέρνω στα μέτρα μου τον κάθε πούστη (TXC)

      Καλύτερα Έλληνας πάρα απομίμηση.

      1. ” Γιατί δεν περιμέναν τέτοιου είδους αντιδράσεις
        Απ’ τη γενιά μας που την κοίμησαν σχολεία και τηλεοράσεις
        Ώρα να δράσεις αποφάσεις αγνοώντας
        Βγαίνουμε και επεμβαίνουμε ξανά τρομοκρατώντας!
        Όντας σώφρων πολίτης θεωρούμαι αλήτης
        Γιατί δεν είμαι γιάπης, δεν είμαι χρυσαυγίτης!
        Γιατί ποτέ δε θέλησα να πάω με τα νερά τους (Του κράτους!)
        Δε θέλω να χωθώ στο σύστημά τους (Ραγιά τους!)
        Σκλάβο τους ποτέ τους δε θα μ’ έχουν
        Το μόνο που θέλω είναι να τους δω να τρέχουν!’

  17. Οι μισοί απ’τους Αναρχικούς(antifa) σήμερα είναι αλλοδαποί. Ρωσοπόντιοι και Αλβανοί δεύτερης γενιάς με απίστευτα κόμπλεξ.

  18. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΑ….. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΜΑΝΔΑΜ… ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ….ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ… ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΙΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ… Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ.

  19. ΨΕΥΤΟΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ..ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΥΣΣΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΓΔΑ…ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΛΙΕΞΗ!Η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ…ΚΑΛΑ ΔΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΙΕΞΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΙΣΗΣ?Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΖΩΑ?

    1. Σωστα τα λεει ο notorious. ψαχτε τισ αδειες κασες και οσους ζουνε στο εξωτερικο. ψαχτε γιατι στις κηδειες τους φυλουσαν αστυνομικοι τα φερετρα…δηθεν για επεισοδια…η για να μην πλησιασει καποιος την αδεια κασα….. το ιδιο με ολες τις υποθεσεις που σας πουλανε στα μιντια για ψυχολογικές επιχειρήσεις να αποπροσανατολίζουν τη μάζα. Ψαχτε μην ειστε ζωα.

      1. Σημασία έχει να ……… υπάρχει πολύ “επανάσταση” στο ελλαντα φίλε μου……και όλα μέσα,όλη η επανάσταση ένα τσουβαλι “κορτάρι” ,φόνους και δικαιωματα των γκέι,των γύφτων και γενικά του κάθε μπαχαλακη ,ζήτω η επανάσταση καλά να περνάτε!!!

Comments are closed.