ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! Απολύθηκαν γιατί δεν εμβολιάστηκαν

Κοινοποίηση:
gastouni-giroko

Με στόχο να προστατεύσει την υγεία των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο της Ι. Μ. Ηλείας στη Γαστούνη καθώς και των εργαζομένων στο ίδρυμα, ο μητροπολίτης κ.κ. Γερμανός απέλυσε δύο εργαζόμενους που αρνήθηκαν πεισματικά και δίχως λόγο να εμβολιαστούν.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πατρίς». Ο ιεράρχης γνωρίζει την αξία της ανθρώπινης ζωής και την προστατεύει. Άλλωστε το έχει αποδείξει με την στάση του από την πρώτη στιγμή που ο κορωνοϊός έκανε την εμφάνισή του στην Ηλεία. Ο μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς»: «Πήγα από τους πρώτους με ραντεβού στο Νοσοκομείο του Πύργου χωρίς τυμπανοκρουσίες και εμβολιάστηκα. Είμαι 89 ετών και έχω κάνει και τις δύο δόσεις. Πρέπει να επαινέσω τον διοικητή του Νοσοκομείου γιατί στον Πύργο υπάρχει ένα εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί άψογα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Που ειναι τα τρολακια που μας κανουν τους ηθικους του χριστιανισμου;; Εκτος το βλ@κα τον γιαννουκο
    Τραγοπαπες, παπαλοατκια, παπακερφητες με μκο διασυνδεσεις, παπαμπολια, παπαμαζοχες με φιμωτρα, παπα5τζηδες,… Δε μου μοιαζουν και πολυ με την εκκλησία του Χριστου.
    Πανω απ ολα να προσεχουμε τα λογια μας μη και παραστρατησουμε.
    Μουλε Τζερωνυμο που βολοδερνεις εσυ;;

  2. Ο δε Ευαγγελάτος όταν παρουσίαζε το θέμα , και έλεγε ότι απολύθηκαν γιατί δεν εμβολιάστηκαν ερχόταν σε ανεπάλληλους οργασμούς. Ούτε με την Τατιάνα έτσι…
    Τους παπάδες της μητρόπολής του εάν δεν εμβολιαστούν τι θα τους κάνει ? Θα τους ξυρίσει ?
    Πώς λέγαμε για τον ασθενή 0 ? Σήμερα λοιπόν στα γενέθλια του Κούλη είχαμε τους απολυμένους 0.
    Ο Θεός βοηθός…

  3. Τον ξέρετε τον κύριο;Για ρωτήστε αυτούς και αυτές που τον ξέρουν από κοντά σε Ηλεία και όχι μόνο… Ιδρυτής της Αγίας Τράπεζας,σας λέει κάτι; Βρωμερός και τρισάθλιος το πιο ευγενικό που μου έρχεται..Κάνε ένα ξεσκόνισμα Στέφανε να δω αν πραγματικά μπορείς να τα βάλεις με τον Σατανά. Εχει όλες τις εξουσίες μαζι του…. Ξεκινα με αυτούς που δούλεψαν μαζί του και τώρα δεν δουλεύουν…. Κι αν τον συναντήσεις μη γυρίσεις και φυγεις με τον κωλο ακαλυπτο…. Δεν κάνει ξέρεις, είναι προσβολη…Καλη δύναμη αν το αποφασίσεις, σου εύχομαι, και η Αγία Χαρίκλεια μαζί σου.

  4. Ελεηνος και παναθλιος. Τεκνο οργης. Μιασμα της Ορθοδοξου πιστεως. Αφοριζασθω…

  5. Ξεφτυλισμένοι παππάδες. Ήμουν από αυτούς που πήγαινε εκκλησία. Τώρα δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου εκτός και ο Αρχιεπίσκοπος τον βάλει στη θέση του.
    89 χρονών άνθρωποι να κάνουν κουμάντο. Ρε πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε.

    1. Και εγώ ρε αλάνι αριστερός ψάλτης ήμουνα από τα πέντε μου. Δεν έφυγα για αυτόν.Εφυγα για όλους τους. Είμαι ελεύθερος. Ο αρχιεπίσκοπος είναι καλύτερος λες; Ά, και κάτι που θυμήθηκα τώρα σε μια συζήτηση μαζί του. Του Γερμανού. Αλλο εκκλησία και θρησκεία,και άλλο θεός μου είπε. Τον κοίταξα,τον ξανακοίταξα,τον λέω είσαι σίγουρος; σίγουρος μου λέει. Είσαι σίγουρα Αρχιμανδρίτης τον λέω;Ειμαι είπε.Και έφυγα χωρίς μεταβολή. Οχι γιατί είναι προσβολή αν γυρναγα τον πισινό μου και έφευγα κανονικά όπως λένε, αλλά για να προστατεύσω τον απαυτό μου…

  6. Όχι που δεν θα εκβίαζαν. Σήμερα είδα ένα παππού στο σούπερ μάρκετ να λέει ότι έκανε το εμβόλιο 24 ώρες πριν και ότι είναι τώρα μια χαρά και δεν ζαλίστηκε. Το θέμα είναι ότι τον είδα να περπατάει μετά και άντεχε να κάνει μόνο δύο βήματα. Μετά στηριζόταν σε ένα μπαστούνι με τρία πόδια. Μετά ξαναξεκινούσε αλλά μόνο για δύο βήματα. Πολύ περίεργες καταστάσεις.

  7. Μάγκες, δεν τους απέλυσε γιατί δεν έκαναν το εμβόλιο, τους απέλυσε γιατί δεν υπάκουσαν.
    Πρόβα παγκόσμιας και βίαιης ανακατάταξης των κοινωνιών.

  8. Η γενιά σου παπα… περασε τα πιο ωραια χρονια η δικια μας γενια παει απο το κακο στο χειροτερο απο το 09 μεχρι σημερα δεν εχουμε σηκώσει κεφαλι,αλλα ξερω τι λες καταβαθος εγω εκανα την ζωαρα μου τωρα που ειμαι και 89 χρονων δεν με νοιαζει και πολυ..ντροπη σου πάντως.

    1. Η γενια του παπα περασε γερμανικη κατοχη, πεινα, συμμοριτοπολεμο, δικτακτορια.
      Για ξανασκεψου αν αυτα που περνας τωρα ειναι χειροτερα απο τοτε.

  9. να βγαλει τα ρασα το μασονακι και ξυλο να φαει μεχρι να σπανε τα κοκκαλια του !!!!!!!!!!!

  10. Τι λετε ρε γουδια. Σε έναν που είναι 89 ετών ότι και να του ρίξεις μέσα τζάμπα κοπος.Τι να του κάνει?
    Να τον προστατεύσει για να πορευθει στην ζωή που έχει μπροστά του?? Ρε σεις πλάκα μας κάνετε η πίνετε τίποτα ληγμένα????

  11. Ντροπή σου είσαι ανάξιος να φέρεις τον τίτλο του ιερέα του Χριστού, ξύρισμα τώρα.

  12. άλλος που καλύπτει ανώμαλους… να διαβάσετε δική του υπερασπιστική κατάθεση για τον προηγούμενο δεσπότη, σε δικαστήριο για σχετική υπόθεση με καλόγριες να φρίξετε…
    γέμισε ο Οίκος του Θεούς τραγόμορφους σουσέλες…
    Κατάρα να τον αφανίσει αυτόν κι όλους τους σατανιστές ομοΪδεάτες του

  13. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΕΡΜΑΝΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΕ. ΑΙΣΧΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΑΝΕΣ . ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΑΣ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΑΝΑΞΙΟΙ.<>.

    1. Γιααα ελληνόφωνος Γερμανικής καταγωγής είμαι βαλκανική κατσαρίδα,Γιαβολ και της εκκλησίες θεού κλείσω και όλη την περιουσία της εκκλησίας θα σου πάρω διότι μου χρωστάς γιααα,τι μπορείς ραγιά να κάνεις για αυτό; Νιχτ Μέιν Φρόιντ!

  14. Τί έκαναν οί άνθρωποι; Προστάτεψαν τήν ζωής τους από τό εβραικό δηλητήριο.
    Γιάννης Λάκων

  15. το εμβόλιο δεν είναι φάρμακο. μεταδίδει ο εμβολιασμένος τον ιό στους ανεμβολίαστους. το εμβόλιο έχει τον ιό μέσα . μην το ξεχνάμε. αντίσταση με το σύνταγμα. ‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη). 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

    1. Γιατί αν κάνεις το άρθρο 120 θα φοβηθεί ο ιος και θα φεύγει μακριά σου;

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    2. Είσαι εντελώς άσχετος. Το εμβόλιο έχει τμήμα του ιού εξασθενημένο και επειδή ακριβώς είναι εξασθενημένο σου παρέχει προστασία διότι δίνει τη δυνατότητα στον οργανισμό να παράξει αντισώματα. Ο εξασθενημένος ιός δε μεταδίδεται από τον εμβολιασμένο σε κάποιον ανεμβολίαστο. Έλεος με τον κάθε εξυπνάκια.

      1. Μιλησε ο ημιμαθεστατος γιαννουκος..Αυτο που περιγραφεις ειναι η κλασικη εμβολιαστικη μεθοδος..με μερικη επιτυχια και παρενεργειες, οπως της γριπης και τα επομενα εμβολια κοβιντ που ερχονται. Δεν ισχυει για τα μοριακα ΡΝΑ εμβολια, ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, οπως της φαιζερ και μοντερνα , που προφανως εκανε απο τους πρωτους ο συγκεκριμενος.
        Το προβλημα με αυτο , περα των πιθανων μεσοπροθεσμων κινδυνων αργοτερα, ειναι οτι κανει τον οργανισμο να παραγει πρωτεινες του ιου και να ενεργοποιειται το ανοσοποιητικο. Στις περιπτωσεις μεγαλων ηλικιων ομως, αυτο μπορει να ειναι ατοπο η και καταστροφικο, εαν υπερενεργοποιηθει και καταστρεψει ζωτικα οργανα, η συνηθίσει το ανοσοποιητικο και θεωρησει ακινδυνα τα οργανικα συστατικα, οποτε δεν θα αναγωνρισει τον πραγματικο ιο. Στις γατες παντως η τεχνολογια αυτη , αποδειχτηκε καταστροφικη, οχι κατα τον εμβολιασμο, αλλα οταν δοκιμαστηκε η αποτελεσματικοτητα του αργοτερα..Πεθαναν!

  16. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ , ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ & ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΓΕ , ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ , & ΤΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ , ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΙΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ -ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ κ.λ.π. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΞΥΛΑ

  17. Ντροπή σου παπά…Δηλαδή τώρα οι γέροντες είναι ασφαλείς; Ακόμη και οι ”ειδικοί” δεν ξέρουν τι ακριβώς ισχύει με τα εμβόλια στην πράξη, όσο αφορά ανοσία, δόσεις, μεταδοτικότητα κλπ…Και επίσης αφού οι γέροντες εμβολιάστηκαν υποτίθεται, γιατί ανησυχείς για αυτούς…

  18. ΑΛΛΑ ΑΡΧΙ…ΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

  19. Με ποιο τροπο θα προστατευονταν οι ηλικιωμενοι απο τον εμβολιασμο των υπαλληλων???? Δεν κοβουμε το δουλεμα?

  20. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ,,ΠΑΠΟΥΛΗ ΑΝ Κ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 89 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ 7 ΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ

  21. τι θελατε δηλαδη να δουλευουν με γερονTες και να τους σκοτωσουν επειδη ειχαν ραντιστει

  22. Κάποιος να του πει του ηλίθιου που απολύει κόσμο αυτές τις εποχές ότι ο εμβολιασμένος έχει τις ίδιες πιθανότητες να είναι φορέας όπως και ένας μη εμβολιασμένος.

    1. Εσύ στο κάστρο ,στα ματσακονια σου και της μπογιές σου τζοβενακο ,που έχεις και άποψη 50 χρονών είσαι και ακόμα ναύτης έχεις μείνει!

Comments are closed.