ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΝ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ”! 203 τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
ektakto

Σήμερα, Κυριακή 9 Αυγούστου, ανακοινώνονται 203 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων τα 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5623, εκ των οποίων το 54.8% αφορά άνδρες.

1438 (25.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2705 (48.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

22 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 63 ετών. 5 (22.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 59.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 129 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 1 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 212 θανάτους συνολικά στη χώρα. 69 (32.5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Οι εξελίξεις πλέον αναμένονται ραγδαίες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ολο αυτο τελικα ειναι αληθεια;μιλησα με γνωστους γιατρους και λενε ειναι πολυ χειροτερα με τον ιο και δεν μας το λενε ,αλλα υπαρχει και ειναι σοβαρο.ο στεφανος μπορει να μας πει τι συμβαινει τελικα;εγω φοβηθηκα πλεον

  2. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ…

  3. Τα κρούσματα θα τα φτάσουν εκεί που θέλουν αυτοί για να μας κλείσουν μέσα. Ο άλλος είπε πως τα κρούσματα μπορεί να είναι 500 τόσα θα είναι σε δυο τρεις μέρες.

  4. Τι θα ακούσουμε πάλι… Μέτρα εννοώ, καταλάβατε…

  5. το πανε σιγα σιγα τα παρταλια για το 15αυγουστο γνωστο το κολπο καλα ολη νυχτα ψαχνουν για κρουσματα τοτε τα νοσοκομεια θατανε μπαχαλο

Comments are closed.