ΑΡΠΑΖΟΥΝ 38% κ’ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Το “μαφιόζικο” σχέδιο που χρηματοδοτούν 3 ολιγάρχες της χώρας. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ”, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. “ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ. Oι δύο καρκίνοι Φώφης- Ντόρας και τα τρομακτικά ερωτήματα για τους αδίστακτους της πολιτικής

Κοινοποίηση:
exofillo21-10

teaser21-10

Tεύχος 2032, 6 χρόνια και 9 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Πέμπτης 21-10-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_sport.indd

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. 

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. Ας έχουν υπόψιν τους ότι η αναγνωσιμότητα του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” δεν ανακόπτεται με εφήμερες και μαφιόζικες κυβερνητικές πρακτικές αλλά ούτε και με βαλτούς πληρωμένους εντολοδόχους του συστήματος της σαπίλας που παραβαίνουν το Σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσίας περί υγειούς ανταγωνισμού . Τα αδικήματα αυτά, όταν διαπιστώνονται και καταγγέλλονται, τιμωρούνται με πολυετείς ποινές κάθειρξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο τάσεις στα κοινωνικά δίκτυα για τον ΓΑΠ:
    Η μία ότι τελικά λίγο το κακό με τον ΓΑΠ ,αφού και οι επόμενοι τα ίδια έκαναν και τώρα πια το ξέρουμε .
    Η δεύτερη τάση ότι ναι μεν έκανε πρώτος ότι και οι άλλοι,αλλά σαν προσωπικότητα υστερούσε σε σχέση με τους επόμενους….
    Το θέμα είναι ότι έχει σηκωθεί πολλη σκόνη με την υποψηφιότητα του….
    Προοδευτικαριοι όλης της χώρας ενωθείτε…..

  2. ΓΝΩΣΤΗ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΝΤΟΡΟΦΑΚΛΑΝΑΣ ……ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…..ΠΡΩΤΑ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΠΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΦΟΙΝΗΚΕΣ ΤΑ ΤΣΙΓΓΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η ΠΙΣΙΝΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΙΝ ΟΜΟΝΕΙΑ…ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΙΝΙ ΠΑΡΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ……Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝ 28 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΦΩΤΗΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΕΙΤΟΥ ΣΥΜΕΙΩΤΑΙΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΝΑΚΡΟΙΒΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΟΧΟΦΩΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ…. ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ…….ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ

  3. Όταν βλέπω τέτοια ποσοστά και ανθρώπους να λένε καλύτερα ο ΓΑΠ με Τσιπρα, και άλλους θέλουν ΝΔ για να μην επιστρέψουν ΓΑΠ και Τσιπρας, λες και υπάρχουν μόνο αυτοί, τότε τι να πει κανείς, μάλλον 9 στους 10 έχουν παθει το σύνδρομο της Στοκχολμης

    1. Φίλε μου, ο Γιωργάκης κι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκαναν ποτέ κακό στη χώρα και στους πολίτες της.

      1. Οχι, μόνο υπαγωγή της χώρας στο δντ με απάτη και δόλο και εποίκιση λαθραίων + ξεπούλημα της Μακεδονίας με δόλο και χωρίς μετάνοια, έκαναν αυτά τα δύο ένοχα ΖΑΒΆ γι’ αρχή…

  4. Παει η Κουλα οιμε! Αλι και τρισαλι! Νατοι οι Αμερικλανοι βαλανε το χερακι τους παλι!! Αφεντικα πουδανε τη φθορα του λουλη και τρεξανε να την καλυψουνε!
    Σαφως Αλεκθης + ΓΑΠ = κυβερνηση!

  5. Βρώμα και δυσωδία στο πολιτικό σκηνικό. Η έννοια της πολιτικής, του πολίτη, της πόλης, της δημοκρατίας, έχουν χάσει κάθε νόημα.

  6. ενταξει, απο τη χουνταρα της κουλας, καλυτερη η χουντα του τσιπρα και γαπ.

  7. Τι Μητσοτάκης τι Τσίπρας-Παπανδρέου. Από τη σκύλα στη Χάρυβδη. Ένα και το ίδιο. Ξυπνάτε ρε βούρλα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
    46 χρόνια τους τρώμε στη μάπα

    1. Φίλε μου, ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.
      50 χρόνια οι Καραμανλήδες, Σημίτιδες, Σαμαράδες, Μητσοτάκηδες κυνβερνούσαν και έκαναν ζημιά.
      Ο Αντρέας Παπανδρέου μόνο καλά έκανε για τον τόπο. Ο Γιωργάκης δεν πρόλαβε να κυβερνήσει.
      Ούτε ο Τσίπρας πρόλαβε να κυβέρνησει, ωστόσο παρά τις δυσκολίες βοήθησε όσο μπόρεσε.
      Χίλιες φορές Τσίπρα με Γιωργάκη. Είναι καλοί και δημοκρατικοί άνθρωποι, όχι σαν τα τέρατα το κωλόσογο.

Comments are closed.