ΑΡΘΡΟ – ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Έτσι πρέπει να αντιμετωπίσεις τον βιαστή…

Κοινοποίηση:
viasmos

Ενδιαφέρον άρθρο από αναγνώστρια για τον βιασμό που επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου. Αξίζει να το διαβάσετε:

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το ΒΙΑΣΜΟ.Τον πραγματικό ΒΙΑΣΜΟ. Όχι τον Ναι και Όχι ΒΙΑΣΜΟ, όχι τον παρολίγον ΒΙΑΣΜΟ, όχι τον ντεμέκ ΒΙΑΣΜΟ. Διότι υπάρχουν κι αυτοί.
Δεν θα σας αναλύσω τους νομικούς όρους,διότι,είναι εύκολο να τους βρείτε.Θα προσπαθήσω να σας δώσω κάποιες συμβουλές αυτοάμυνας, αφού σας πω ότι μιλώ για τον πραγματικό ΒΙΑΣΜΟ, στον οποίο ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ,πονάει το σώμα σου και η ψυχή σου.Για τον αιφνιδιαστικό ΒΙΑΣΜΟ που δέχεσαι, αυτόν που ΔΕΝ επιθυμείς,αυτόν που σε σημαδεύει για ΠΆΝΤΑ, από έναν άνθρωπο που σε υποβάλλει σε αυτό το ΒΑΣΑΝΙΣΜΌ σώματος, ψυχης,πνευματος και στον οποίο πονάει όλο σου το είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα .Εκει λοιπόν ΑΝΤΙΔΡΑΣ.ΧΤΥΠΑΣ στο προσωπο με δύναμη, μέσα στα ματια με τα δάχτυλα ΜΕ ΔΎΝΑΜΗ και παίρνεις οποιοδήποτε μα οποιοδήποτε μέσο υπάρχει πρόσφορο δίπλα σου και το εκτοξεύεις στο κεφάλι του ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ,ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΆ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ,ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΛΙΑ ΦΩΝΆΖΟΝΤΑΣ ΒΟΉΘΕΙΑ ΜΕ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακόμα κι αν καταφέρουν να σε βιάσουν ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ και εξετάζεσαι από ιατροδικαστη.Δεν έχεις δεύτερες σκέψεις.ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.Ας χάσεις τη δουλειά σου. Θα βρεις άλλη. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.Δεν φοβάσαι.Εισαι θύμα μα δεν είναι ντροπή. Είναι πράξη ΕΥΘΎΝΗΣ και ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ.Δεν κάθεσαι να σκεφτείς τί θα χάσεις, ποιός θα σε κυνηγήσει ή ότι θα εκτεθείς.Μιλαμε για εγκλημα κι ο εγκληματίας πρέπει κι επιβάλλεται ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΉΣΕΙ. Ακόμα κι αν του προκαλέσεις σοβαρές κακώσεις ή ακόμα και θάνατο,-εκεί επιτόπου επάνω στην πράξη κι όχι μετά αργότερα σε νεκρό χρόνο- ο νόμος σε καλύπτει (νόμιμη άμυνα).
Ας πάμε στα πριν το ΒΙΑΣΜΟ. Κάποιες γενικές οδηγίες:
Δεν περπατάμε αμέριμνες με ακουστικά στα αυτιά μας,σε μέρη απόμερα,νύχτα και μόνες μας ή μετά από διασκέδαση.Παίρνουμε ταξί ή βαδίζουμε με παρέα και δεν συναντούμε άγνωστα άτομα σε ερημικά μέρη.Οι αθλήτριες/αθλητές ….δεν συναντούν παράγοντες…μονες/μόνοι τους σε δωμάτια. Υπάρχουν δημόσιοι χώροι για επαγγελματικές συναντήσεις πάσης φύσεως .Αυτο ισχύει παντού και στην εύρεση εργασίας πηγαίνουμε με ένα ακόμα άτομο εάν η τοποθεσία είναι απομακρυσμένη.Ακομα κι αν βρεθούμε σε πορτ μπαγκαζ αυτοκινήτου, σπάμε το φανάρι και βγάζουμε το χέρι μας έξω να μας δουν άλλοι οδηγοί.Οσοι γινόμαστε μάρτυρες μιας τέτοιας εγκληματικής πράξης καλούμε σε ΒΟΗΘΕΙΑ εάν δεν έχουμε τη γνώση ή και την αρμοδιότητα να επέμβουμε,καλούμε την άμεση δράση και δεν καθόμαστε να βιντεοσκοπουμε με το κινητό. Συμβαίνει δυστυχώς κατά κόρον και είναι κατα τη γνώμη μου εντελώς παρανοϊκό.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες για το πόσο σημαντική είναι η διανοητική προετοιμασία, η εγρήγορση και η γνώση στοιχειώδους αυτοάμυνας.
Αλλά και στη χειρότερη περίπτωση που θα υποστούμε ΒΙΑΣΜΟ, ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΞΑΝΑ.Βαλτο καλά στο μυαλό σου:Ο ΒΙΑΣΜΌΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΈΣ ΈΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΌ Ή ΦΟΒΟ.—-

Ε. Τ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πολυ καλα τα λεει αλλα τα λογια απεχουν παρα πολυ απο την πραξη!

  2. Το κυριότερο: Γνωριμίες μέσω εφαρμογών.
    Μπορεί να της σκάσει από βιαστή, παιδεραστή, δολοφόνο,σωματεμπορα, εμπόρα οργάνων,μανιακός δολοφόνος(Όπως ο Νορβηγός στη Κρήτη) κλπ.
    Και όχι μόνο σε γυναικες αλλά και σε άντρες μπορεί να τύχει να γνωρίσεις μια να πλαγιασεις μαζί και το πρωί να ξυπνήσεις με χωρίς νεφρά ,μάτια, πνευμόνια και με ένα δονητη στον κ🤬λ🤬!
    Απαπαπαπα φίλε,άσχημο πράμα ο δονητης ε!😆

  3. Καλό μου κορίτσι σωστά τα γράφεις μόνο που ξέχασες να γράψεις το σημαντικότερο. Ότι πρέπει η γυναίκα να βάζει σε ανώτερη μοίρα την ηθική και την αξιοπρέπεια της και σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της ή την δουλειά της. Για παράδειγμα η Μπεκατώρου όταν την χούφτωσε ο παλιάνθρωπος αυτός έβαλε πρώτα την καριέρα της και τα μετάλλια και του κάθισε. Υποθέτω αν παρακάτω την χούφτωνε και 2ος θα ξανακαθόταν. Και αν λίγο παρακάτω την χούφτωνε και 3ος θα ξανακαθόταν επίσης και πάει λέγοντας. Και λάβε υπ΄όψιν σου ότι αυτοί οι χουφτωματζήδες έχουν κλειστό κύκλωμα και ενημερώνουν ο ένας τον άλλο οπότε αν κάτσεις στον πρώτο αυτός θα ρίξει σύρμα στους υπόλοιπους για να πάρουν και αυτοί μεζέ. Επομένως καλό είναι όταν κάποιος στην δουλειά σου ή οπουδήποτε αλλού σε χουφτώσει να αντιδράς με βία και να ξεσηκώσεις τον κόσμο και να μην σκέφτεσαι την δουλειά σου ή την καριέρα σου γιατί αν το δεχτείς αδιαμαρτύρητα θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Δυστυχώς.

  4. Και αν ισχύουν τα αναγραφόμενα στο Wikipedia ότι γνωρίζει και από ψυχολογία κερδίζει επάξια τον ανωτέρω τίτλο.

  5. Τα λέει πάρα πολύ σωστά. Αν η δυστυχής Μυρτώ δεν είχε την κλασσική αντίθεση στην “καταπίεση” της εφήβου από την μητέρα της ώστε να πάει μόνη της στα βράχια και δεν φορούσε ακουστικά, ίσως τώρα θα ήταν υγιής να κάνει τις τρέλες της.
    Αλλά η “βιασμένη” που το αντελήφθη 25 χρόνια μετά είναι καιροσκόπος.

    1. Και ‘συ είσαι ηλίθιος μπουρδολόγος και το κάνουμε θέμα…

Comments are closed.