ΑΠΟ ΜΟΥΤΣΟΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΝΕΟΙ ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ. Δ. Μπάκος – Ι. Καϋμενάκης: Ποιοι είναι οι ΝΕΟΙ “ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ” των Μητσοτάκηδων που αγοράζουν τη μισή Ελλάδα με τις πλάτες της Μαφίας και του απατεώνα ανηψιού, Γρηγόρη Δημητριάδη; Άκτωρ, Ιντρακάτ του Κόκκαλη, Παγκρήτρια Τράπεζα, Attica Bank, Αction24, Κόντρα Τσάνελ, Αστέρας Τρίπολης, πλοία και διαμάντια από την Αφρική. Γιατί δεν τολμάει να γράψει κανένας γι αυτούς. Μέρες 1987 με νέα πάμπερς και αυλές μοιρασιάς

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser31-3

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo31-3

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠAΡΑΣΚΕΥΗΣ  31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Κοσκωτάς μπροστά τους είναι γατάκι.

  2. Ξυπνάτε επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!! Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!

  3. Ψηφίστε ΕΛΛΗΝΕΣ ρε γίδια να μάθουμε που τα βρήκανε οι μούτσοι, Στέφανε πρέπει να μπεις στη βουλή να βοηθήσεις το ξεβρώμισμα.

    1. σιγα μη ψηφισουμε το φυλακοβιο που εχει τατου τη σβαστικα. Ειμαστε με την Ελλαδα

  4. Όλη τους η περιουσία είναι στο Ντουμπάϊ της απάτης της διαφθοράς και των εγκλημάτων Ποιος ξέρει με τι απατεωνιές έκαναν όλα αυτά τα πλούτη σε ένα κράτος αραβικό με ένα ηγέτη δικτάτορα εγκληματία που η γυναίκα του του ξέφυγε στην Αγγλία που πήγε να την σκοτώσει και η κόρη φυλακισμένη και ίσως βιασμένη

  5. σήψη και παρακμή μόνο με μιζοκούλη ψιττακό

  6. Σαλιαρελης, Κοσκωτας διαμαντια ο πρωτος, τραπεζα ο δευτερος, η ιστορια επαναλαμβανεται. Μην ξεχασουμε και τον σχετικα προσφατο Βγενοπουλο με πλοια, αεροπλανα, τραπεζες, εργοστασια. Ολες οι φουσκες μαζι. Μπανανια η Γ… ΕΛΛΑΣ.

Comments are closed.