ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ!!! Πάει να ξεκινήσει τον Γ’ Π.Π. η Πελόζι

Κοινοποίηση:
ragdaies ekselikseis

Πάει να ξεκινήσει τον Γ Π.Π. την Τετάρτη η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ταϊβανέζικο Τύπο, την Τετάρτη η Νάνσι Πελόζι θα φτάσει στην Ταϊπέι στις 22.30 τοπική ώρα) όπου αφού διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, το επόμενο πρωί θα επισκεφθεί το Νομοθετικό Συμβούλιο της Ταϊβάν.

Η Νάνσι Πελόζι θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ταϊβάν Τσάι Ινγκ-Γουέν.

Οι Financial Times σημειώνουν πως η Πελόζι δεν συμπεριέλαβε αρχικά την Ταϊβάν στο επίσημο δρομολόγιό της κατά την επίσκεψή της σε ασιατικές χώρες για λόγους ασφαλείας.

Ο αμερικανικός στρατός προετοιμάζεται να προστατεύσει την Πελόζι, η οποία θα πετάξει με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Μάλιστα, Κινέζος δημοσιογράφος είχε αναφέρει σε tweet του το οποίο διαγράφηκε στη συνέχεια ότι η Κίνα θα μπορούσε να καταρρίψει το αεροσκάφος της Πελόζι.

Μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να ξεκινήσει ακόμα και τον Γ’ Π.Π., αφού οι ΗΠΑ δεν θα άφηναν αναπάντητη μία τέτοια ενέργεια.

Ήδη στην περιοχή πλέουν αμερικανικά πολεμικά πλοία και αεροπλανοφόρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΑ DONG-FENG 41 ΣΥΝΤΟΜΑ

  2. Απλα τα αμερικλανακια τα τρωει το κωλαρακι τους! Οι αυτοκρατοριες ανιστορητοι εχουν αρχη καθ τελος! Μην νομιζετε οτι ο Κινεζος θα την πατησει με δεδομενη την προκληση σας! Τ ακους γοβα της Ουκρανιας? Κοσοβαρογυφτοι που ουκ ολιγα καραβανια φαγανε τα….. αμυντικα βομβαρδιστικα του ΝΑΤΟ το 99?
    Τελος εποχης!

Comments are closed.