ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ, ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ “ΚΛΕΙΔΩΜΑ”! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ “ΤΡΑΠΕΖΙ” – ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lockdown_psila7598

Αυστηρό lockdown τύπου Μαρτίου του 2020, από αύριο κιόλας, πρότεινε μιλώντας στην ΕΡΤ ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, στον απόηχο της έκτακτης συνεδρίασης που αποφάσισαν οι «ειδικοί», ζητώντας ολικό Lockdown τύπου Μαρτίου

 

«Ή θα το κάνουμε σοβαρά, ένα ολικό lockdown και θα το εφαρμόσουμε σοβαρά, ή πραγματικά θα πρέπει να ανοίξουμε και εκεί πια να λειτουργήσουμε με όσο δυνατόν καλύτερους τρόμους ασφάλειας μπορούμε.

 Θεωρώ ότι θα πρέπει να παραμείνουμε συνεπείς σε αυτό που η χώρα έβαλε ως στόχο από την αρχή και αρά και να πάμε σε ένα αυστηρότερο αλλά σοβαρότερο lockdown», δήλωσε ο κ. Σαρηγιάννης και προσέθεσε:

«Στην πράξη δεν εφαρμόζουμε σωστά τα μέτρα. Αν μιλάμε για άνοιγμα στις 16 λιανεμπορίου, σχολείων, για μια επαναφορά σε έναν βαθμό κανονικότητας, προφανώς τα πράγματα είναι δύσκολα. Προφανώς κάποια στιγμή θα υπάρξει η θετική επίπτωση των εμβολίων, αλλά αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη. Ήταν προβλέψιμα δύσκολη αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.

Για εμένα θα πρέπει να πάμε σε αυστηρό lockdown αύριο για περισσότερο από δύο βδομάδες. Δεν θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε ικανοποιητικούς αριθμούς αποσυμπίεσης σε δύο βδομάδες. Ας είμαστε ειλικρινείς. Η κατάσταση είναι δύσκολη».

Περιορισμός στη χρήση του κωδικού «6», απαγόρευση των μετακινήσεων από Δήμο σε Δήμο στην Αττική και επιστροφή στο ολικό lockdown τύπου Μαρτίου, αυτά είναι τα μέτρα που βρίσκονται στο «τραπέζι» των ειδικών για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού

Αυτά λένε οι «ειδικοί» την ώρα που το Lockdown τους έχει αποτύχει, με την κοινωνία να αρρωσταίνει ψυχικά και οικονομικά και τους δημοσιογράφους να ψέγουν τους πολίτες, επειδή… συνωστίζονται:

Ξέχασαν τους επιστήμονες, όπως ο κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, οι οποίοι είχαν προειδοποιήσει για την αποτυχία των Lockdown:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Ο ορισμός της βλακείας, να προσπαθείς να λύσεις ένα πρόβλημα κάνοντας ακριβώς τις ίδιες κινήσεις που σε οδήγησαν πάντα στο ίδιο αποτυχημένο αποτέλεσμα. Τι σόϊ καθηγητές είναι αυτοί; Με πληρωμένα πτυχία μήπως; Ένας χρόνος καταπίεσης και εκβιασμού, αποτέλεσμα μηδέν και συνεχίζουν, άρα άλλοι είναι οι λόγοι. Προσπαθούνε να αγανακτήσουμε και να πούμε πως θα το κάνουμε όλοι το εμβόλιο για να πάρουμε πίσω τα αυτονόητα, λίγη ελευθερία και αυτή πάλι με φίμωτρα. Θα το κάνω το εμβόλιο όταν θα σβήσει ο ήλιος!

  2. Οι λοιμοξιολογοι ειναι ανεξαρτητοι επιστημονες η μελη κομματων; ο τσιοδρας που ειναι ψαλτης, πως δεν αγανακτει που εχουν κλεισει τις εκκλησιες και στα κεωφορεια γινεται χαμος; η πρωην υποψηφια του πασοκ η λινου πως ηταν υποψηφια με τον γιωργακη; γιατι οι παραπανω δεν λενε τιποτα για τον χαμο στα λεωφορεια και τι γινεται στις δομες των λαθρομετσναστων που στοιβαζονται χιλιαδες; καποιον που ειναι αντιθετος στα λοκ νταουν βγαζουν τα βοθροκαναλα η μονο την συνδικαλιστρια παγωνη; δεν το κανω το εμβολιο. Γιατι δεν σας πιστευω με τοσα ψεματα που εχετε πει και εσεις και τα αφεντικα σας. Προσεξτε μονο γιατι ο κοσμος πειναει και ο πεινασμενος δεν πειθεται απο τα βοθροκαναλα που μεσω δανειων φαγανε τα λεφτα του κοσμακη και τωρα νοιαστηκαν για την υγεια μας.

  3. Λένε για τον εγκληματία Κουφοντίνα αλλά για όλους αυτούς που πέφτουν απ’ τα μπαλκόνια σχεδόν μέρα παρά μέρα, ποιος θα τιμωρηθεί ?

  4. Κυβέρνηση έρμαιο κάποιων ψώνιων λοιμωξιολόγων που έχουν καταντήσει γραφικοί όπως οι σεισμολόγοι.Η υπόθεση Λιγδιάρη ήταν η χαριστική βολή.Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει εναλλακτική για να κυβερνηθεί ο τόπος.Σίγουρα θα δημιουργηθούν νέα κόμματα…

  5. Εγώ βλέπω ότι ο λαός δέχεται τα πάντα. Αρκεί να μην αρρωστήσουν. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΜΒΌΛΙΑ. Χορεψτε σαν τις μαϊμούδες.

  6. ολα στημενα ειναι βρε παιδια.με προσχημα τον κορωνοιο εχουν βαλθει να ξεπαστρεψουν την μεσαια ταξη.την ατζεντα 2030 υλοποιουν οι διεθνιστες.τι δεν καταλαβαινετε.

  7. Δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα.. Ούτε θα αλλάξει…Θα ξαναβγούν κυβέρνηση….και με 90% αποχή να έχουμε,θα πούνε εμείς βγήκαμε με 32% επί του συνόλου..Δεν πρόκειται να βελτιωθεί ποτέ η χώρα σε κανέναν τομεα.Την έχουν κάνει ένα απέραντο μπουρδέλο και έχουν κλειδώσει τις διαδικασίες επίτηδες.

  8. Αυτοί που προέβλεπαν 50 εκ θανάτους από κορονοϊό σε ένα χρόνο εκεί στην Οξφόρδη μαζί με τις ερευνητικές ομάδες και κάτι κόπτες κάτι μπαμπάδων αχώνευτων πότε θα μπούνε φυλακή για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;

  9. Ο κ. πρωθυπουργός ( ο Γιωργάκης της ν.δ.) σβήνει σιγά σιγά από τον πολιτικό χάρτη και στο τέλος θα μείνει στο μυαλό μας σας Κούλης … Άτυχη πατρίδα ποιοί σε κυβέρνησαν και σε κυβερνάνε…

  10. Πόσοι άρρωστοι είναι Αλβανοί γυφτοι λάθρο ;Γιαυτους καταστράφηκε ολη η Ελλάδα !

  11. …Προφανώς κάποια στιγμή θα υπάρξει η θετική επίπτωση των εμβολίων…
    …ποια θετικη επιπτωση?…
    …ποιον κοροιδευετε?….
    …αφου οση κανουν αυτο το ΣΚΕΥΑΣΜΑ..συνεχιζουν να φορανε μασκες…αρα οπως λετε συνεχως με βαση αυτα που σας λενε οι εταιριες,μπορει καποιος να κολησει τον ιο ,να τον μεταδωσει….και απλα να μην παει εντατικη αν νοσησει…
    …αυτα μας λετε…
    …για ποια λοιπον θετικη επιπτωση των ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ αυτων και ποια ανοσια μας μιλατε με επκεφαλη τον αδιανοητο,απαραδεκτο,και χωρις ηγετικα προσοντα πρωθυπουργο που εχει ξεφτιλιστει σε ολους τους τομεις?
    ..εχετε βρει τους ηλικιωμενους τα πειραματοζωα και κανετε δοκιμες πανω τους…
    …εδω νομπελιστες επιδοιμιολογοι εχουν μεινει αναυδοι με το φιασκο των σκευασματων αυτων..
    …αλλα φυσικα αφαντες οι δηλωσεις τους..
    …εχετε σκασει απο το αγχος να μας κανετε τη βελονα,γι αυτο μας εχετε τσακισει στους περιορισμους.
    …γιατι δεν κανατε τοσα χρονια λοκνταουν και στον Η1Ν1 που εχει τοσες μεταλαξεις και ακομη και σημερα χανονται χιλιαδες ζωες?…

  12. Και η κοροιδια εις βαρος του Ελληνικου λαου συνεχιζετε. Διωξτε την σαπιλα. Αρκετα πια.

  13. Ποσοι εχουν πεθανει απο διαφορες ασθενειες που εχριζαν νοσηλειας η αμεσης ιατρικης φροντιδας απο τον Μαρτιο 2020?? Μηπως χιλιαδες πλεον?? Ποσοι εχουν τρελαθει εχουν σαλεψει απο την κλεισουρα τοσον μηνων?? Ποσα μαγαζια εχουν φαλιρισει πλεον και ποσοι εχουν καταστραφει οικονομικα?? Σε ενα μηνα ανοιγουν οι φορολογικες δηλωσεις θα αρπαξουν και τους φορους οπως αρπαξαν και τον Ενφια, μας εβγαλαν και νεο φορο τωρα την ηλεκτρονικη ταυτοτητα των σπιτιων μας!!! Εν μεσω κλεισουρας απαγορευσης αυτοι συνεχιζουν να μας πινουν οτι αιμα μας εχει απομεινει… Ξυπνατε ωρε ξυπνατε ΕΛΛΗΝΕΣ!! Ξυπνατε γιατι θα χασουμε την οποια υγεια σωματικη ψυχικη απομεινε, θα χασουμε σπιτια λογω φορων, θα χαθουμε γενικα Ξυπνατε μας αποτελειωνουν βρεεεε

  14. Ο χαζοΚουλης και το παρεακι του …αντι να συμβουλευτει εμπειρους και διεθνους κυρους ειδικους…συμβουλευεται κατι Παγωνες και κατι Σαπιους!
    Μεσα σ’ενα χρονο εχει καταστρεψει τη χωρα απ’το τιποτα!
    Αυτη τη στιγμη …μπεσα σας μιλαω …παρακαλαω να ερθει ο τρομπΑλεξης…τοσο απελπισμενος ειμαι…γιατι μεγαλυτερη αιτια θανατου απ’την ανεργια και την φτωχια…δεν υπαρχει αδερφια.

  15. Μην κάνει κανείς εμβόλιο…να δουμε τι θα σκασφιστούνε να κανουν απ το κακό τους…

  16. Ότι Ένα πραγματικό κράτος είναι κράτος δικαίου και όχι κράτος αλητεία.
    Για ποιο λόγο η 17 Νοέμβρη σκότωνε;… μήπως γνώριζαν ότι έκαναν κακό σε κανένα άνθρωπο; έκλεψαν κανέναν; αδικησαν; έκαναν κακό στον Ελληνικο λαό γενικότερα;Κανένας δεν σκοτώνει επειδή έτσι του καπνίζει … Ή μήπως ήταν ξένες υπηρεσίες που γνωρίζαν ότι κάποιοι στην Ελλάδα εκμεταλλευονται ανθρώπους ή τον Ελληνικό λαό βρήκαν πρόσχημα και δολοφονουσαν και μετα τα φορτωναν σε τρομοκρατική οργανώσεις;

  17. Το μοναδικό πρόβλημα είναι οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν ανενόχλητοι και δεν τολμούν να τους ελέγξουν και οποιοσδήποτε από τα σύνορα, και τους έχει ξεφύγει το ξέρουν και έχουν στριμωχθεί… Λοιπόν Εάν δεν κλείσουν τα σύνορα να μην ξαναπεράσει κανείς στη χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε από το κακό lockdown Λοιπόν στα σύνορα και όχι μέσα στη χώρα μου επειδή το θέλει το καλό σύστημα του κυρίου Τζορτζ Σόρος ξυπνάτε επιτέλους.

  18. Μας λεγανε για εξυπνα μετρα! αυτα ειναι τα εξυπνα???
    Διπλα στην τουρκια με 11.500χιλ κρουσματα ανοιξαν τα παντα με μονα μετρα στα εστιατορια να ανοιγουν απο της 8 το πρωι μεχρι της 8 το βραδυ καταργησανε και τα μετρα του σαββατοκυριακου για απαγορευση κυκλοφοριας μετα της εξι.
    Και εχουν αναπτυξη 1.8% πανε για ρεκορ σε εξαγωγες…βεβαια εχουν φτηνο νομισμα και ειναι λογικο.. ολη η ευρωπη ζει με προιοντα απο την τουρκια.

  19. Φάτε δούλεμα ότι αυτή η διεφθαρμένη χώρα έχει εμβολιάσει 1 εκατ. κόσμο.

  20. Ενα πραγματικο κρατοσ θα εφαρμοσε την θανατικη ποινη σε κατα συρροη δολοφονουσ οπωσ ο Κουφοντινασ

    1. MONO ENAN ΠΟΥΣΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…

  21. εβγαλαν απο την μεση την 17 Νοεμβρη εβγαλαν απο την μεση τον Αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο εβγαλαν απο την μεση τον Κασιδιαρη εβγαλαν οτι εμποδιο υπηρχε στο δρομο τους …

    1. Τι σχέση έχουν αυτοί που λες με τον ιό που έχει ταλαιπωρήσει όλη την γη; Δηλαδή αυτοί που προανέφερες θα έσωσαν τον κόσμο από τον κορονοιο; πολλά έργα με τον Βιν Ντίζελ βλέπεις!

  22. Η 17 Νοέμβρη όταν σκότωνε λένε ότι Ελληνικός λαός έλεγε καλά τους κάνουν… Είναι αλήθεια;

    1. Και σήμερα τα ίδια λέει ο λαος. Να φάνε τα 300 τομάρια της βουλής.

  23. Η Ελλάδα για να ξαναγίνει κράτος χρειάζετε δέκα επαναστατικές οργανώσεις τύπου 17 Νοέμβρη και λαικά δικαστήρια.

Comments are closed.