ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ! Πάσχα. Απαγορεύεται το σούβλισμα του αρνιού

Κοινοποίηση:
pascha-apagoreyetai-to-soyvlisma-arnioy

Tο κυβερνητικό επιτελείο έχει λάβει οριστικά την απόφαση να μην επιτραπεί το σούβλισμα του οβελία την Κυριακή του Πάσχα.

Οι τρεις άξονες για το Πάσχα είναι: δεν σουβλίζουμε αρνί, δεν πάμε εκκλησία και δεν κάνουμε επισκέψεις.

Σημειώνεται ότι η αγορά θα λειτουργήσει κανονικά, με τους προμηθευτές και τα καταστήματα να προμηθεύουν τον κόσμο τα απαραίτητα, ωστόσο δε θα έχουμε σούβλισμα του αρνιού σε αυλές και ταράτσες.

Αυτό θα αφορά ακόμη και τις αυλές των σπιτιών, πιλοτές πολυκατοικιών αλλά ακόμη και τα μπαλκόνια των σπιτιών. Εκείνη την ημέρα θα επιτραπεί μόνο το ψήσιμο στον φούρνο. Ο λόγος της μέριμνας αυτής είναι ότι έστω και αν το έθιμο αυτό της Κυριακής του Πάσχα μείνει σε στενό οικογενειακό κύκλο δεν θα λείψουν οι επισκέψεις από συγγενείς και γείτονες.

Το σκεπτικό της κυβέρνησης βασίζεται στο τρίπτυχο όχι σούβλισμα, όχι επισκέψεις, όχι εκκλησία και πάρθηκε καθώς στο κυβερνητικό επιτελείο τέθηκε το ερώτημα: «Γιατί να μην μετακινηθούν οικογένειες από το σπίτι αφού θα πωλούνται αρνιά στην αγορά, τα σφαγεία θα είναι ανοικτά και θα διοχετεύουν τα καταστήματα τροφίμων».

Ο πιθανά καλός καιρός και το έθιμο, δεν θα αποτρέψουν πολλούς από επισκέψεις σε σπίτια, ιδιαίτερα οικογενειών και συγγενών, με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο η θωράκιση από την εξάπλωση του κορωνοϊου, αλλά και ο μέχρι τώρα περιορισμός της διασποράς που έχει επιτευχθεί με τα σκληρά μέτρα που έχουν επιβληθεί στους πολίτες της χώρας.

Σχετικά με τον εκκλησιασμό από την Κυριακή των Βαΐων έως και την Κυριακή του Πάσχα, ο κ. Πέτσας είπε ότι εξετάζεται η πρόταση της διαρκούς Ιεράς Συνόδου για κεκλεισμένων των θυρών λειτουργίες χωρίς την παρουσία πιστών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. πρωταπριλιά σήμερα και ο Έλληνας παρά την απαγόρευση δεν χάνει το χιούμορ του … όσο για το αρνί, θα το σουβλίσουμε από απόσταση ασφαλείας δηλαδή 1,5 με 2 μέτρα … φέτος θα πρωτοτυπήσουμε και στο ψήσιμο του οβελία … Καλή Ανάσταση Έλληνες …

  2. εντάξει το τερμάτισαν πιο χούντα πεθαινεις

  3. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΖΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
    ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

  4. Δηλαδή αν έχουμε αρνί στη σούβλα θα έχουμε επισκέπτες,ενώ στο φούρνο όχι.Εκτός από δούλεμα και ψέμμα,πέφτει και πολύ αυθάδεια από την μασωνική κτηνώδη σιωνιστική χούντα.

  5. μας επιτρεπετε να χέζουμε ??? να αναπνέουμε ???ναι ??? πάλι καλά …………..

  6. Ρε τα μουνοπανα σε λιγο θα μας πουν οτι απαγορεύεται να παμε με τη γυναίκα μας….
    Σουβλιστε ολοι ρε και γραψτε τους στα αρχιδια σας… κουμάντο στα σπίτια μας δεν δεχομαστε….

    1. πεστα φιλε !!!!!!!!! εγω θα πω αυτο ότι διατάξτε αφεντικα !! ΘΑ ΣΟΥΒΛΊΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !!!!!

  7. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ, ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

  8. Μια που είπες για Ιούδα…
    Δε μπορώ να δημοσιεύσω φωτογραφία αλλά έβαλα σύνδεσμο

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

    https://ibb.co/bPM3JVL

    Πατήστε άφοβα είναι από ανέβασμα στο εμπιστο σάιτ imgbb

  9. στ’αρχ@@ια μας θα σας γραψουμε κολομασωνοι…..αθεε κουλη το πας το σχεδιο κατα γραμμα αλλα δεν θα ξερεις που θα κρυφτεις με αυτα που σε περιμενουν….

    1. Επιβάλλεται,είναι αντισηπτικό-απολυμαντικό…

  10. Καλά, εντάξει το τερματίσανε.Σε λίγο θα μας απαγορεύσουν και το χεσιμο!!! Ο καθένας έχει δικαίωμα στο σπίτι του να κάνει ότι γουστάρει. Να βράσει, να τηγανισει, να ψησει, να σουβλισει κτλ… Αι στο διάολο πια με τα παρατράγουδα. Το ωραίο είναι που βρίσκουνε τις παραλογιες τους να τις παρουσιάζουν σαν κάτι λογικό! Αι στο διάολο ξανά!

  11. Εντάξει το καταλάβαμε, θα φτιάξουμε κοκορέτσι !

Comments are closed.