ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ! Τον έπνιξε σαν κουνέλι… – Kάνει το ΚΙΝΑΛ, δορυφόρο του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
ΕΚΤΑΚΤΟ

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα είναι ο Γιώργος Καμίνης

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και έλαβε την τέταρτη θέση 75.568 σταυρούς.

Nα σημειωθεί ότι πρόκειται για μεγάλη έκπληξη, καθώς όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι επικεφαλής θα ήταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος δεν θα κατέβει στη Θεσσαλονίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μια τρυπα στο νερο εκανε η Φωφη!!!! Περα απο το οτι εχουν απο το 1981 ξευτιλισει την λεξη ” Αλλαγη” τωρα ερχεται και στην πρωτη θεση του Επικρατειας βαζει εναν αποτυχημενο πρωην Δημαρχο!!!!!! Μπραβο παιδια θα πατωσετε μια και καλη!!!!!!

  2. Λαίλαψ πρόσεξε πιο μαλάκας πεθαίνεις. Ετοιμάσου πλύσου, πλύνε και τον κώλο σου και στήστον να στον ξεσκίσουμε. ΜΟΝΟ ένας πούστης θα έλεγε αυτά που είπες για να τον γαμήσουν οι υπόλοιποι. Το Κούλη είπε να δουλεύεις 7 μέρες την εβδομάδα (ηλίθιε), οι γυναίκες να κάτσουν σπιτάκι τους (όπως η Μαρέβα) και στις φτωχές συνοικίες θα βγαίνει η εργατιά ψυκτικοί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ξυλουργοί ΚΑΙ στις χάϊ συνοικίες πχ Κηφισιά, Εκάλη, Δροσιά θα βγαίνουν επιχειρηματίες. Μαλάκα Λαίλαψ.

  3. Παρτε το αποφαση η χωρα μας με τον Κυριακο στο τιμονι θα παει μπροστα ,τερμα τα δίφραγκα που μοιραζε ο τσιπρακος ,τερμα τα προεκλογικα ψεμματα και τα νταουλια . Πρωτη φορα στην Ελλαδα βγαινει υποψήφιος προθυπουργος και μιλαει ξεκάθαρα και στα ισα τι θα κανει όταν θα βγει,δεν μοιραζει υποσχέσεις ,παει και τελειωσε η θα σηκωσουμε τα μανικια να δουλεψουμε για να φαμε και να ζησουμε με αξιοπρεπεια η θα βγαζουμε ψευτες και τεμπελχανάδες να μας μοιραζουν επιδόματα της πεινας.

  4. Μωρή! το κουνελάκι του Μπένυ έπνιξες? Δολοφόνα. Κακούργα. Άπιστη. Πόσα μωρή κουνέλια έχεις πνίξει?

  5. στην επομενη συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα ειναι μελη της κυβερνησης και οι δυο…..
    και η Φωφη και ο Βενιζελος…….

    αφου στο ιδιο κλαμπ των λαμογιων ειναι και οι δυο…….
    η τεμπελα κυφηνας Φωφη και ο Χοντρος αρπαχτρας………

  6. Αυτόν τόν κύριο Τιποτα Νο. 2 επέλεξε ; Ει, δυνατόν !

  7. Θα τον πάρει ο Κούλης αυτόν ώστε στη Νουδούλα να είναι μαζεμένη όλη η καλή παρέα που μας κυβερνούσε τις τελευταίες 10ετίες.

  8. χα χα χα η φωφη με το τριπλοσαγωνο,τρωει με 10 μασέλες από χρονια και παριστανει την μεγαλη πολιτικο.

Comments are closed.