ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ! Ένοχος ο Κώστας Σημίτης για…

Κοινοποίηση:
simitis-tsigaro

«Μια από τις πλέον επαχθείς, για τα εθνικά μας συμφέροντα, εποχές ήταν η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας μας από τον “εκσυγχρονιστή” Κώστα Σημίτη», υποστηρίζει σε άρθρο στο Hellas Journal ο αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης Αλευρομάγειρος, γράφοντας μερικά λόγια για το βιβλίο «Η Συμφωνία που “Γκρίζαρε” το Αιγαίο» των Μιχάλη Ιγνατίου και Νίκου Μελέτη.

Αναφερόμενο στο περιεχόμενο του βιβλίου γράφει ότι, «…εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με εκτιμήσεις αλλά αποδείξεις όχι μόνον του ενδοτισμού της πολιτικής μας ελίτ αλλά και μιάς μεθόδευσης της να παρουσιάσει προς τον Ελληνικό Λαό την υποταγή σε επιτυχία…».

«Όπως καταγράφεται και στο βιβλίο», συνεχίζει, «ακόμη και αρκετοί από τους τότε μετέχοντες στην Κυβέρνηση αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα του τότε κυβερνώντος κόμματος αντέδρασαν στις ενέργειες Σημίτη, μερικοί έδειξαν ότι αντιδρούν και πλείστοι συμπορευτήκαν καιτοι θα περίμενε κανείς ότι θα αντιδρούσαν.

»Την κατάσταση αυτή καθώς και το απαράδεκτο της “Συμφωνίας της Μαδρίτης” καταγράφει στο περίφημο βιβλίο του “ΓΙΑ ΤΟ ΖΉΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” (Λιβάνης 2008) ο αείμνηστος ευπατρίδης της πολιτικής Αναστάσης Πεπονής.

»Τότε όμως δεν γνωρίζαμε τις αποδείξεις του απαραδέκτου. Σήμερα με το βιβλίο των Ιγνάτιου-Μελέτη τις έχουμε ατράνταχτες…

»Το “γκριζάρισμα” του Αιγαίου που άρχισε με τα Ίμια ολοκληρώθηκε στην Μαδρίτη μέ την “συμφωνία” [στην πραγματικότητα με την ανακοίνωση της Ουάσιγκτον [!!!!] της 8ης Ιουλίου 1997 [βλέπε σελ. 138 και επομ. του βιβλίου]

»Ακολούθησε η συνεχεία της τραγικής κατάληξης της μη εγκατάστασης των S-300 στην Κύπρο [στο βιβλίο καταγράφονται οι απίστευτες ενδοτικές πιέσεις του Σημίτη προς την Κυπριακή Κυβέρνηση και ο πανηγυρισμός των “συμμάχων” μας αλλά και της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ για αυτή την απίστευτη υποχώρηση “για να μην προκαλέσουμε τους Τούρκους”…

Το εξώφυλλο του βιβλίου των δημοσιογράφων Νίκου Μελέτη και Μιχάλη Ιγνατίου: “Η Συμφωνία που Γκρίζαρε το Αιγαίο: Από τα Ίμια στη Μαδρίτη” (εκδόσεις Πεδίο).

»Για να συνεχίσουμε, εκτός βιβλίου, ακολούθησε η αθλιότητα της παράδοσης του Οτσαλάν από την κυβέρνηση Σημίτη για να φτάσουμε στο Ελσίνκι και τελικά στην αποθέωση του ενδοτισμού Σημίτη με την πλήρη στήριξη του υβριστικού όχι μόνον για την Κύπρο και Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την διεθνή κοινότητα σχεδίου Ανάν [όμως για αυτό υπάρχει το περίφημο βιβλίο των Μιχάλη Ιγνατίου, Κώστα Βενιζέλου και Νίκου Μελέτη “Σχέδιο Ανναν το μυστικό παζάρι”].

»Στον επίλογο του βιβλίου ο Νίκος Μελέτης συνδέει το χθες και το σήμερα αναγράφοντας, και πολύ ορθά, μεταξύ άλλων ότι:

»“…..Η συμφωνία της Μαδρίτης, όπως και το Ελσίνκι, αργότερα απλώς έδωσαν χρόνο στην Τουρκία να ανασυντάξει τις δυνάμεις της ….. να βελτιώσει την εικόνα της και να εμπεδωθεί ως περιφερειακή δύναμη ανατρέποντας συγχρόνως την ισορροπία δυνάμεων που υπήρχε στο Αιγαίο ύστερα από μία μακρά περίοδο μετά την μεταπολίτευση, όπου υπήρχε ελληνική υπεροπλία. Και να επικαλείται ο Τούρκος ηγέτης κατά βούληση και επιλεκτικά τη συμφωνία της Μαδρίτης και την υποχρέωση της Ελλάδας να μένει ουσιαστικά με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στη δική του επιθετικότητα…..”

»Πιστεύω ότι το πολύτιμο αυτό βιβλίο πρέπει να το διαβάσουν όχι μόνο η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία μας σήμερα αλλά και κάθε Έλληνας σε εποχή που πιστεύω απόλυτα η στρατηγική μας πρέπει να αλλάξει και πιστεύω επίσης ότι ο ελληνικός Λαός δεν θα επιτρέψει σε καμία πολιτική ηγεσία να επαναλάβει τις αθλιότητες της Μαδρίτης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ο Κ.Σημίτης έπρεπε να είχε εκτελεσθεί, όταν συνελήφθη επί Επταετίας να τοποθετεί βόμβες μαζί με Νίκο Κωνσταντόπουλο, Αλ. Μαγκάκη και έτερα καθάρματα.
    Και ο πατέρας του Γεώργιος Σημίτης, καθηγητής Εμπορικού Δικαίου, έπρεπε να είχε εκτελεσθεί ως συνεργάτης των κομμουνιστών,που τον είχαν διορίσει διοικητή Στερεάς του ΕΑΜ.
    Νονός του Κ.Σημίτη ήταν το 1935 πρίγκηπας από την βασιλική οικογένεια των Γλυξβούργων, καθ΄ότι οικογένεια βασιλοφρόνων.

  2. Νησια οπως τα Ιμια πανω στα οποια κυματιζε η Ελληνικη σημαια και Ελληνας βοσκος ειχε τα προβατα του, καταφεραν η προδοτικη παρεα του Σημιτη να τα γκριζαρουν και να μην μπορει κανεις να παει ουτε για ψαρεμα!!!!!!! Κριμα τα παληκαρια που εχσσαν αδικα την ζωη τους με το εληκοπτερο που εριξαν οι Τουρκοι!!!!!!! Κριμα και για τον Οτσαλαν που εκαναν εκεινη την εποχη να τον διωξουν απο την Ελλαδα, σαν να ειχε χολερα, και τον παρεδοσαν οι αθλιοι στους Τουρκους στην Κενυα!!!!!!!! Μηπως τωρα τι αλλαξε;;;;;;; Μεσα στο κοινοβουλιο βρισκεται η Τσιπροπαρεα που ξεπουλησε την Μακεδονια στους γυφτοσκοπιανους, ενω θα επρεπε να ειναι φυλακη!!!!!!! Ενας τετοιος λαος δεν εχει μελλον!!!!!!!

  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ….

    ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΘΕΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

  4. Και οι πρωην κ οι νυν, θα τρωνε κ θα πινουν σε αυτην την ζωη! Υπαρχει κ η αλλη ζωη ομως, εκει θα κριθουν οπως τους πρεπει! Εδω δεν υπαρχει δικαιοσυνη, ολα αγοραζονται με χρημα…

  5. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΩΡΑ – ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  6. Το θλιβερό είναι ότι, αν και ένοχος, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος αυτός και η συμμορία του, να πληρώνεται από τον προδομένο Ελληνικό Λαό, αλλά και να έχει δικαίωμα γνώμης για την Χώρα μας, την οποία κατέστρεψε …
    Δυστυχώς, η Δικαιοσύνη σε τούτη τη γωνιά του πλανήτη, εθελοτυφλεί, αδιαφορεί και αποθρασύνει τα λαμόγια (ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, εθνομηδενιστές, προδότες) … ΤΡΑΓΙΚΟ !

    1. Αφού υπάρχει κύκλωμα Εβραίων και όχι Ελλήνων ..τι να λέμε τώρα ..ποια δικαιοσύνη , ποια τιμή ποια περήφανη Ελλάδα.
      Αν υπήρχε Έλληνας πάνω, Όχι ελληνόφωνος! Έλληνας, Πατριώτης, Εθνικιστής-Ηγέτης όλα θα βαίνανε ρολόι τώρα.
      Και η λέξη κομμουνισμός – φονιάς Ελλήνων θα αντιχούσε μονάχα στην Ασία!

  7. Αυτός ο Σημιτης που εινε σαν τσίτα μας κατέστρεψε και φύγαμε από την Ελλάδα το2003 οικογενειακώς
    Έπρεπε η μαϊμού με τόσα σκάνδαλα και με την εθνική ήττα στα ιμια μαζί με κωλο Αρσενη ο χειρότερος υπουργός άμυνας να πήγαιναν φυλακή οι μαϊμούδες

  8. Α ρε ξεφτιλισμενε που προδοσες τον λαο μας και είσαι και εβραικης καταγωγης αυτα γιατι δεν τα λετε ?
    Μπασταρδε να σε πιασουν στους Αγιους θεοδωρους που μενεις να σε σπασουν στο ξυλο ο κοσμος αλλα βολευτηκαν πολλοι γιατι να χασουν την δουλεια που τους εδωσε το καθαρμα μαριονετα των ισραηλο-αμερικανικων συμφεροντων.

    1. Το τρένο παλιά που χε γραμμή για Κόρινθο κλπ πέρναγε ακριβώς έξω απ’ το σπίτι του στους Αγ. Θεοδώρους με 2 σκοπιές χτισμένες απ’ έξω εκεί να φυλάνε λες και ήταν κάτι σημαντικό για το έθνος λες και ήταν μουσείο ξέρω γω..

  9. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΡΩΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ’93 ΕΠΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΒΓΗΚΕ Ο ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟΤΟΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΤΟΝ 2015 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΤΕΚΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΖΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΩΝ

  10. Φυσικά πρόδοσε τήν Ελλάδα ο Ααρον Αβουρί (Σημίτης) γιατί γίνηκε πρωθυπουργός τής Ελλάδας ένας οβριός.Ο τότε Υπέξ η βοιδοκοιλια ο Πάγκαλος πρόδωσε καί παρέδωσε στούς Τούρκους τόν Οτσαλάν.Σε αυτό τό επαίσχυντο δράμα τήν παλιανθρωπιά ο Χοντροπάγκαλος λεγοταν “μεγάλος τραγουδιστής”ο πράκτωρας Σάββας Καλεντερίδις “δεσποινίς Κατεχάκη” καί Οτσαλάν “γιαγιά”.Διαταγή από τόν Πάγκαλο στήν πρεσβεία τού Ναιρομπι.
    Διώχτε τήν γιαγιά.Θερμός υποστηρικτής τού προδοτικού καί φιλοτουρκιλού σχεδίου “Ανναν”γιά τήν Κύπρο ήταν ο άλλος εθνοπροδότης ο Γιωργάλης μέ τό κόκκινο κασκόλ.Ολα αυτά τά καθάρματα είναι ατιμώρητα καί τσεπώνουν χοντρές συντάξεις.Ετσι ανταμοίβεται στήν Ελλάδα η προδοσία.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.