ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ. ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ “ΖΕΜΑΤΑΕΙ”. ΕΝΑ ΜΠΑΟΥΛΟ ΚΙΝΗΤΑ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ, ΕΒΑΖΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ KAI TOYΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Ο “ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ”. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ

Κοινοποίηση:
ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ

Στις 30 σελίδες του εγγράφου των αστυνομικών αρχών αναφέρεται ο τρόπος που δρούσε ο γνωστός παρουσιαστής που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μαζί με τρία άτομα που φέρεται να είναι συνεργοί του.

«Καταπέλτης» είναι το διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. για τον Μένιο Φουρθιώτη το οποίος αναφέρει ότι ο γνωστός παρουσιαστής που αντιμετωπίζει κατηγορίες για 2 κακουργήματα και 9 πλημμελήματα «από τη μία είχε κρυφές επικοινωνίες με τους δράστες και συνεννοήσεις για τα σε βάρος του κατά παραγγελία χτυπήματα και από την άλλη παρουσίαζε επίσημα ότι είναι θύμα απειλών και ότι είναι άκρως απαραίτητο άμεσα να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φύλαξη και συνοδεία».

Μάλιστα στο διαβιβαστικό έγγραφο αναφέρονται οι συνομιλίες που είχε με τους φερόμενους συνεργούς του πέντε ώρες πριν την καταδίωξη και τους πυροβολισμούς κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία, όταν ο Φουρθιώτης κάλεσε έναν από τους συγκατηγορούμενούς του στο τηλέφωνο και αφού το έκλεισε, κάλεσε τον άλλον. Μια ημέρα μετά ο Φουρθιώτης έστειλε γραπτά μηνύματα στον φερόμενο συνεργό του, στο οποίο έγραφε: «Εάν υπάρχει πρόβλημα πες μου να ξέρω να βοηθήσω», ενώ στη συνέχεια τον κάλεσε στο τηλέφωνο.

Στους δύο συγκατηγορούμενους του Φουρθιώτη ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας τις οποίες οι ίδιοι αρνούνται σύμφωνα με τον δικηγόρο τους Κωνσταντίνο Γώγο και υποστηρίζουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης κατά των αστυνομικών.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο «από την εργαστηριακή συγκριτική εξέταση των πειστηρίων δηλαδή τους κάλυκες που βρέθηκαν στο περιστατικό της Νέας Ερυθραίας με τους αστυνομικούς και στο σπίτι του Μ. Φουρθιώτη, προέκυψε πως οι κάλυκες αυτοί προέρχονται από το ίδιο όπλο, ένα Καλάσνικοφ» και «από την εργαστηριακή εξέταση ενός σάκου ο οποίος βρέθηκε στη Νέα Ερυθραία μετά τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς, προέκυψε γενετικός τύπος ο οποίος ταυτίζεται με εκείνον ενός εκ των κατηγορουμένων, ενώ εντοπίστηκε και γενετικό στοιχείο και άλλων ατόμων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος και οι άλλοι τρεις έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν το Μεγάλο Σάββατο

Δείτε τα αποσπάσματα από το διαβιβαστικό της ασφάλειας Αττικής που τον στέλνουν στα κάτεργα.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Δείτε φάτσα…
    Ρε σεις αυτό είναι παρανοϊκό και φαίνεται και απο το βλέμμα του άμα προσέξετε καλά!
    Μου θυμίζει το βλέμμα του αυτουνού του ηθοποιού που έπαιζε τον ψυχοπαθή στην ταινία του Κιούμπρικ “το κουρδιστό πορτοκαλί”..

  2. Ξέρει πολλά ο Φουρθιώτης για την Κούλα και για αυτό δεν θα μείνει ζωντανός εντός της φυλακής. Είτε θα βγει λόγω ανεπαρκών στοιχείων & προβλημάτων υγείας….ή θα πεθάνει εντός…

  3. Άντε μετά τον φουρθιωτη πλάκα θα έχει να μας βγει σε εγκληματική οργάνωση αρχηγός ο κοκλωνης! Αχ ρε έρημη Ελλάδα τι σου μελε να πάθεις!

  4. Πού είσαι ρε Πολάκη;θα βγάλεις καμιά ανακοίνωση τώρα;

  5. Βρε βρε βρε που θα γινόταν και βουλευτής του Κούλη ο πισογλεντης… της ΝΔουλας γίνεται

  6. Τους άλλους τρεις… Γιατι δεν λέτε ποιοι είναι;…. Γιατι καλύπτετε τα όνοματα τους;;;… Γιατι τότε δεν κάνετε το ίδιο και με τον φουρθιωτη;;

  7. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΣ ΤΟΝ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΝΓΚΑ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΌΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ.

  8. Ο τύπος από το πεζοδρόμιο που έκανε κατάφερε και έκανε τόσα πράγματα, ξέχασε πως κάποτε όλα έχουν ένα τέλος!! Κατάντια

  9. Καλά εσείς κυβερνώντες πως αφήσατε αυτόν τον θλιβερό τικιτάγκα της περιωπής να γίνει ο βασικός εκβιαστής της Ελλάδας ντροπή και αίσχος να τους κλείσετε φυλακή ισόβιά εδώ δεν είναι Κολομβία !

  10. Μπράβο υπουργέ τα κατάφερες να στριμώξεις τον μενιο που υποτίθεται μας ειχε όλους στο χέρι.Έπεσε στον λακο που μας έσκαβε..συγχαρητήρια!Πιστεύω να τα μαζέψατε όλα μην βγει τπτ στη φόρα από το αρχείο του μενιου.

    1. ακριβώς έτσι σκέφτεται τώρα…!

  11. Πλήρωνε κι εσύ Ελληνικε λαέ να τρώνε τα καθάρματα… και όχι αυτά τα τιποτενια τύπου φουρθιωτη…αυτά είναι τα λιγότερα γιατί είναι αναλώσιμα…τα πάνω…τα πιο πάνω…τα παραπάνω…εκείνα που δεν πιάνονται…εκείνα που έχουν τα κορόιδα μπροστά….. αισχος… αισχος κατάντησαν την χώρα μου… αισχος παγκόσμιο που δεν μας αξίζει… γιατί κρατάμε από φιλότιμη γενιά….

  12. μεσα πουστη να σε πηδανε απο φυλακης πρωιας μεχρι νυκτος

  13. Ρε παιδιά , από τα βιντεάκια που τους βάζουν στην Ευελπίδων , μόνο εμενα μου μοιάζουν ,από το σωματότυπο , οι δυο με αυτούς που επέβαιναν στο Beverly που δολοφονήθηκε ο Καραιβαζ;;;

    1. Εύγε είσαι γάτος! Είναι δεν είναι οι ίδιοι θα τους το φορτώσουν και αυτό

Comments are closed.