ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΟΣΕ! ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ – «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΤΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΕΡΕΖΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΡΑΒΕ ΠΑΝΩ… ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – ΤΑ MAIL ΣΤΟ ΦΩΣ!

Κοινοποίηση:
teaser11-4

Γράφαμε χθες στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης:

“Aυτός είναι ο ΜΟΝΤΕΡ ΘΑΝΑΤΟΥ”. Στο φως τα κρυμμένα mail των Τεμπών που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΚ. Καρφώνουν τον γαλάζιο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Π. Τερεζάκη, που τη μέρα έκλαιγε και τη νύχτα έραβε, ως τον εγκέφαλο της μαφιόζικης σπείρας της κοπτοραπτικής των ηχητικών ντοκουμέντων. ” Έβαλαν τον αρχισταθμάρχη να τα κόψει και μετά τον σκότωσαν στο Λαγονήσι” για να σώσουν τον Μητσοτάκη

1.indd

Και επιβεβαιωθήκαμε άλλη μια φορά! Ακολουθούν τα Δελτία Τύπου του δικηγόρου:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΜΠΑΡΤΖΩΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κύπρου 40-42, ΛΑΡΙΣΑ

 

τηλ. 2410536122, 6977417052

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ κοπτοραπτικής 

Μπαρτζώκη Γεωργίου του Νικολάου  ως πληρεξούσιος ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ για στήριξη πολυτραυματιών του δυστυχήματος των τρένων Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

_________________________________________________________

Σας αποστέλλουμε το από  23-4-2023 email του Εμμανουήλ Παναγιώτου πρώην διευθυντή ΟΣΕ Ελλάδος Διευθυντής της Διεύθυνσης Σηματοδότησης, Ηλεκτροκίνησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων(ΔΗΣΤΗΕ) του ΟΣΕ   που μας πληροφορεί  ως θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος  ότι

ο Κώστας Χρυσάγης πρώην γενικός διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ  στα κεντρικά Αθήνας επί της οδού Καρόλου στο κτίριο του ΟΣΕ που σκοτώθηκε σε διάρκεια μυστηριώδους τροχαίου λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα που  ερευνάται σε ξεχωριστή δικογραφία από Εισαγγελία ΑΘΗΝΩΝ  ήταν:

αυτός που έκοβε και έραβε όλα τα ηχητικά που από το καταγραφικό του ΟΣΕ που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας που φανερώνουν τις περίεργες , θολώδες και αδιανόητες συνομιλίες των σταθμαρχών και μηχανοδηγών και κλειδούχων την  ώρα του δυστυχήματος των  Τεμπών .

ΕΜΕΙΣ ως γραφείο αμέσως και αφού ήδη ο αποστολέας έχει επικοινωνήσει με το δικηγορικό γραφείο μας  προτείναμε ως μάρτυρα τον συντάκτη της αναφοράς  Εμμανουήλ Παναγιώτου στην ΑΝΑΚΡΙΣΗ για την ανάλυση αυτών των νέων δεδομένων και για την συσχέτιση  των δυο δικογραφιών  προς αποκάλυψη όλης της αληθείας των  με τα κοινά σημεία εκ των αιτίων του πολύνεκρου δυστυχήματος και πράγματι κλήθηκε από τον κο ΑΝΑΚΡΙΤΗ αλλά ο Εμμανουήλ Παναγιώτου δεν προσήλθε!!!

ΛΑΡΙΣΑ 11-4-2024

 

Ο παραστάς στήριξης κατηγορίας

Πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

ΠΡΟΣ  τον  κον ΑΝΑΚΡΙΤΗ που ερευνά τις συνθήκες για το πολύνεκρο και πολυτραυματικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023  μετωπικής σύγκρουσης των δυο αμαξιοχιών του ΟΣΕ στα Τεμπών .

 

 

ΔΗΛΩΣΗ

Μπαρτζώκη Γεωργίου του Νικολάου  ως πληρεξούσιος ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ για στήριξη πολυτραυματιών του δυστυχήματος των τρένων Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

_________________________________________________

Κύριε Ανακριτή,

Μας ήρθαν πληροφορίες ότι ο γενικός διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ  στα κεντρικά Αθήνας επί της οδού Καρόλου στο κτίριο του ΟΣΕ ο οποίος έχει σκοτωθεί σε διάρκεια μυστηριώδους τροχαίου  λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα που  ερευνάται σε ξεχωριστή δικογραφία ήταν αυτός που έκοβε και έραβε όλα τα ηχητικά που από το καταγραφικό του ΟΣΕ έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας που φανερώνουν τις περίεργες συνομιλίες των σταθμαρχών και μηχανοδηγών και κλειδούχων την  ώρα του δυστυχήματος των  Τεμπών .

ΣΑΣ προτείνουμε μαρτυρά για τη ανάλυση αυτών των νέων δεδομένων τον  Εμμανουήλ Παναγιώτου με τηλ, 6944281166 πρώην διευθυντή ΟΣΕ Ελλάδος Διευθυντής της Διεύθυνσης Σηματοδότησης, Ηλεκτροκίνησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων(ΔΗΣΤΗΕ) του ΟΣΕ  ο οποίος και ήδη έχει επικοινωνήσει με το δικηγορικό γραφείο μας .

Στο σημείο αυτό των ερευνών εάν είναι έτσι πρέπει να συσχετιστούν οι δυο δικογραφίες προς αποκάλυψη όλης της αληθείας των  και εάν έχουν κοινά σημεία εκ των αιτίων του πολύνεκρου δυστυχήματος .

 

Λάρισα 25-4-2023

Με εκτίμηση στο έργο σας

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

 

Ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ

ο ανακριτής τον κάλεσε και ακόμη ΔΕΝ προσηλθε για λόγους ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ή
ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ !!!!

1

2

3

4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. κανεις Ελλην να μην δωσει αλλο επιβεβαιωση στους Αφορισμενους Σατανιστες που μας κυβερνανε την γραφειοκρατια. καμια υπογραφη κανενα παιδι στο σχολειο μεχτι να παει φυλακη ο κουλης και ολοι οι μνημονιακοι

  2. μπατσοι εισαγγελεις ανακριτες σκοτωνουν τον Ελληνα καθε μερα και πανω στα πτωματα μας εισαγουν Σιωνισμο να αντικαταστησει τον Ορθοδοξο Ελλην

  3. Tα μεγαλύτερα “λαμόγια” ever που δεν μπορεί να ελέγξει κανένας !!! Εκεί να δείτε “κοπτοραπτικ€ς”
    που θα ζήλευε μέχρι κι ο οίκος Dior !!! Η συψη και η σαπιλα στο αποκορύφωμα τους…την Αλεξάνδρας περνάς και σε παίρνει η μποχα τους !!! Για τίποτα “μεζούρες” πίσω απ’τη πόρτα και για να πουλάνε “κοκ€ς” στους λάθρο εισβολείς επιβήτορες τους κάνουν και μέχρι εκεί..!!! Βόμβα στα θεμέλια.. χθές!

  4. ΕΝΑΣ ΡΕ ΕΝΑΣ ΡΙΜΑΔΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ!!!! ΜΑΦΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ!!!

Comments are closed.