ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ από το κέντρο της Αθήνας! ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ανεξέλεγκτη η διακίνηση ναρκωτικών!

Κοινοποίηση:
ΦΩΤΟ 2

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε αναγνώστης του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” από το κέντρο της Αθήνας,  όπου συνωστίζονται πολλοί τοξικομανείς και άστεγοι.

Ελλάδα – Αθήνα 2024.
Βίντεο 1. Ιανουάριος 2024, οδός Πειραιώς, λίγο πριν την Ομόνοια. Ναρκομανής πεσμένος στο πεζοδρόμιο σε κώμα.

Βίντεο 2. Δεκέμβριος 2023. Οδός Αγίου Κωνσταντίνου, Αθήνα. Ναρκομανής μετά την χρήση ναρκωτικών.

Βιντεο 3. Ιανουάριος 2024. Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, Αθήνα. Νεαρή κοπέλα, μετά την χρήση ναρκωτικών (σίσα), γδύνεται και ερωτοτροπεί με άγαλμα.

Φωτογραφία 1. Νοέμβριος 2023. Οδός Σωκράτους, Αθήνα. Ναρκομανής σε κώμα.

ΦΩΤΟ 1

Φωτογραφία 2. Οκτώβριος 2023. Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, Αθήνα. Ναρκομανής μετά την χρήση ηρωίνης.

ΦΩΤΟ 2

Φωτογραφία 3. Φεβρουάριος 2024. Οδός Σωκράτους. Καθημερινό θέαμα οι ”λεηλατημένοι” κάδοι, απο ναρκομανείς, ‘άστεγους και λαθρομετανάστες.

ΦΩΤΟ 3

ΡΕΠΟΡΤΑΖ από ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ας πρόσεχαν,επιλογή τους ήταν να φτάσουν εκεί,

  2. Πότε θα καταλάβουμε, πως δεν τους ενδιαφέρει?
    Από τα Κάτω Πατήσια Αχαρνών μέχρι την Ομόνοια, & μετά την Κολιάτσου στην Πατησίων μέχρι την Ομόνοια, είναι άλλη χώρα.
    Η ΕΛ.ΑΣ. σκασίλα της. Οι Αδέκαστοι σκασίλα τους. Ο Δήμος Αθηναίων σκασίλα του.
    Ακόμα δεν βγήκε Δήμαρχος ο Δούκας, “σχεδιάζει” τις ίδιες αηδίες με του πρώην.
    Είπε ο Δούκας, πως “αν πετύχει το σχέδιο του στην Αθήνα, θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα”. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον.
    Πληρώστε βλάκες Αθηναίοι, τα βίτσια του κάθε απροσάρμοστου.

  3. Αν θυμάμαι καλά, εδώ και χρόνια οι αριστεροί φωνάζανε να γίνει ελευθερή η χρήση του χασίς και μάλιστα εμείς που λέγαμε τι λέτε ρε, ήμασταν καθυστερημένοι.
    Σχεδόν οι περισσότεροι απο αυτούς πήγαν απο το “αθώο” χασίσι στα σκληρά. Με αυτό μαθαίνεις και μπένεις στην κουλτούρα των ναρκωτικών, είναι ο προθάλαμος. Μερικοί θα διαφωνήσουν, αλλά ρωτήστε καλύτερα τους χρήστες….

  4. Παιδιά όλες οι μεγάλες πόλεις σ’ αυτό το χάλι είναι Εδώ στη Νέα Υόρκη τους δίνουνε κάρτα για σουπερμάρκετ να ψωνίζουν..διαμέρισμά δωρεάν + 800 $ το μήνα και τους βλέπεις σ’ αυτή την κατάσταση Πάνε για αποτοξίνωση και μετά από μια βδομάδα ξανά μπλέκουν για αυτούς δε φταίει το κράτος οι ίδιοι φταίνε..

  5. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους βλέπουν να τους βοηθήσουν αλλά ο παλαιοχριστιανός είναι το πρόβλημα που ζει σε σπηλιές. Φτού σας υποκριτές.

  6. ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗΣ…….ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΧΡΙΣΤΟ ΜΠΟΥΛΗ ΝΤΟΡΟΓΙΟ…

  7. Έργο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΏΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ.
    .
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ
    .
    ΕΛΛΆΔΑ 2.0
    .

  8. Όλοι αυτοί άνθρωποι είναι άρρωστοι-τιξικοεξαρτημένοι, δεν υπάρχει ένας χώρος να τους φτιάξουν και να τους βοηθήσουν να απεξαρτηθούν;;; Θέλουμε και τουρισμό τρομάρα μας;; Ο Χρυσοχουντίδης όλα καλά;;;

    1. Μα όχι βέβαια. Λεφτά δεν έχουμε. Έχουμε μόνο το ταμείο ανάκαμψεις να δίνει ζεστά φράγκα σε ολιγάρχες τύπου Κοπελούζος και Μυτιληναίος για να τρώνε οι ΜΟΥΛΟΙ τα λεφτά μας σφαίρα.

  9. Πρώτη φορά τους είδες;;;
    Στην Μάρνη στο στενό που πας για την Κουμουνδούρου χαμός γίνεται, ότι θέλεις βλέπεις. Έχω περάσει δεκάδες φορές από εκεί. Η 3ης Σεπτεμβρίου όπου και να κοιτάξεις κάτι το αντίστοιχο, Αχαρνών, Πλ. Βάθης, Στ. Λαρίσης, Βικτώρια.
    Από την Ομόνοια και πέρα πηγαίνοντας προς Πατήσια, Κεραμεικό, Βοτανικό, Ακαδημία Πλάτωνος συναντάς μια άλλη Αθήνα.

    1. Κουμουνδούρου είναι οί φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
      .
      ΜΌΝΟ ΗΛΊΑΣ

Comments are closed.