ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – «ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΒΛΙΑ» ΛΕΕΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑΤΑ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
image-6

Νέες εξελίξεις! Δείτε τι λέει στην κάμερα τρεμάμενος ένας εκ των τρομοκρατών!

 «Τουλάχιστον 11 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των 4 τρομοκρατών που εμπλέκονται άμεσα στην επίθεση στο Crocus, έχουν συλληφθεί», ανέφερε στον Πούτιν ο επικεφαλής της FSB.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται να συγκαταλέγονται τα τέσσερα άτομα που διέφυγαν νωρίτερα της σύλληψης, μετά από συμπλοκή τους με την αστυνομία.

Αυτή είναι η πρώτη αποκάλυψη από πλευράς ρωσικών αρχών που αφορά συλλήψεις τρομοκρατών λίγες μόνο ώρες μετά το μακελειό στη Μόσχα.

«Περαιτέρω εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό συνεργών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus Hall», είναι το πρωινό σχόλιο από το Κρεμλίνο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως η Μόσχα ΔΕΝ υιοθετεί -προς ώρας τουλάχιστον- την δυτική εκδοχή σχετικά με εμπλοκή του ISIS στο μακελειό με τους 60+ νεκρούς!

Σύλληψη και ομολογία on camera

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, το Ria Novosti έχει δημοσιεύσει φωτογραφία-ντοκουμέντο από το περιβόητο λευκό ΙΧ με το οποίο φέρονται να διέφυγαν δύο από τους τρομοκράτες.

Όπως μεταδίδεται:

«Το αυτοκίνητο που συνδέθηκε με τους τρομοκράτες, φέρεται να ακινητοποιήθηκε στην επαρχία Bryansk, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Δύο από την ομάδα κατάφεραν να δραπετεύσουν σε ένα κοντινό δάσος, ενώ δύο ακόμη συνελήφθησαν».

Είναι πολύ πιθανό οι δράστες να κατευθύνονταν προς την Ουκρανία, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη Ρωσία!! Τα ρωσικά κανάλια πάντως σε Telegram και Twitter «βουίζουν»:

Δείτε τον έναν από τους τρομοκράτες να ομολογεί ότι άγνωστοι σε αυτόν του πρόσφεραν λεφτά (500χιλ. ρούβλια) για να σκοτώσει Ρώσους πολίτες.

Σύμφωνα δε με ρωσικά μέσα, «ο συγκεκριμένος συλληφθείς (γεννηθείς το 1998) πέταξε στη Ρωσία από την Τουρκία πριν από λίγες ημέρες. Προ ενός μηνός του έστειλαν ανώνυμο μήνυμα στο Telegram και του πρόσφεραν χρήματα για τη δολοφονία ανθρώπων»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Οι ρως απόγονοι των Βίκινγκς μετά την ανάκριση αυτών των σκουπιδιών πρέπει να τους κάνουν “Blood Eagle” περιποίηση σε απευθείας παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση!!!
    Για να μάθουν όλοι τι περιμένει τέτοια σκουπίδια!!!

  2. ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΠΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ…ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ……..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ….Ο ΡΨΣΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΚΙΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ

    1. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΦΥΓΑΝ ΑΔΗΚΑ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

  3. Η ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ!!!!!!

  4. Dhladh Tora Tha paizoume me tis lexeis. Apofasise ti eisai mistoforos h tromokrath h pathate Amok opos Legane kapote se europi otan o Käthe apotuxhmenos moamethanos zouse to oneiro tou os apotuxhmenos tromokrath sth anoxuroth europi. Auta ta xalia uparxoun giati Polles elefteries dinontai se lathos antropous. Opos antimetopizoun tous xristianous stis xores tous etzi dikaioma einai h europi epitelous na xupnisei Kai na dei thn apaisia fatza tou islam katamata Kai na mi kribete Piso apo psevdesthseis. Eleos pia, de Tha ginoume oloi thima ta Gia na zhsoun oneiro tous oi gidoboskoi tou islam!

  5. Σιγα τωρα μην τη γλυτωσει το αφεντικο του ο Κλανογαν που το παιζει σε δυο ταμπλο! Ερχεται η ωρα της πληρωμης των παζαριων για τη…γαλαζια πατριδα των Μογγολων!

  6. ΠΟΥΤΙΝ ΑΡΓΕΙΣ. ΑΡΓΕΙΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΛΟΚΑΡΕΙΣ ΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΠΟΡΔΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑΣ Ο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.

  7. Μου θυμίζουν φάτσα σωστοπλευριτών ΝΔουλων ψηφοφόρων.

  8. Να δωσει συγχαρητηρια στο φιλο του τον ερντογαν τοτε

    1. Λες να ειναι φιλος του ρε μαλακα ;;; Ειστε ολοι τελειως ηλιθιοι ;;; Εχεις καταλαβει ρε μαλακα οτι η μονη του διεξοδος στην Ευρωπη ειναι η Τουρκια καθως η Ελλαδα ειναι ενα γαμημενο Προτεκτορατο των Εβραιομασονων κ η Σερβια εκει που βρισκεται ειναι αποκλεισμενη ;;;; Εχεις καταλαβει για παραδειγμα οτι αναγκαστικα πανε διακοπες εκει αφου ολοι οι αλλοι τους εχουν αποκλεισει ;;; Ολα τα Αεροπλανα απο εκει πηγαινοερχονται . Ολα τα προιοντα , τα παντα με τον Τουρκο να τα κονομαει !!!! Εχεις καταλαβει ρε μαλακα οτι εαν δεν μας ειχε προδωσει ο Τσιπρας , τον ρολο της Τουρκιας θα τον παιζαμε εμεις κ θα ειχαμε τα παντα παμφθηνα μαζι με κερδος απο εκατομμυρια Ρωσους τουριστες – επιχειρηματιες κλπ ;;;;;;;;;;;; Λες να γουσταρει ο Πουτιν τον Ερντογαν ;;;; Δεν υπαρχει αλλος απο την Δυση να μπορει να κανει παιχνιδι . Μα ποσο μυαλο θελει να καταλαβετε οτι η Προπαγανδα Ρωσια Τουρκια γινεται ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να διαχωρισει τους Ελληνες οπως κ τα εχουν καταφερει ;;;; Αρχιδια καταλαβαινεις .

      1. Μπραβο ρε μαλακα…
        εχεις δικιο ρε μαλακα…
        δυστυχως ετσι που τα λες ειναι ρε μαλακα….

      2. ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Comments are closed.