ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ – “ΦΩΤΙΑ” από τον φίλο των δύο παλληκαριών Γιώργου Φουντούλη – Μανώλη Καπελώνη! “Τους το χρώσταγα!”

Κοινοποίηση:
μπανανια

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι “Betty Direct” στο YouTube:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κυβερνητικό έγκλημα, μόνο που οι χρυσαυγιτες τότε δεν σκότωσαν κανένα. Ο Ρουπακιας ήταν πρώην αριστερός και μετά πρόσφερε δίπλα στον Σαμαρά.Στην χρυσή αυγή πήγε 3 μήνες πριν για εντεταλμένη υπηρεσία.Σκοτωσε για οπαδικους λόγους, θυσιάζοντας εναν αριστερό νέο που θα προκαλούσε την κατακραυγή του κόσμου και θα στοχοποιουσε την Χρυσή αυγή που καμιά σχέση δεν είχε. Γι αυτό ο νέος αυτός έγινε αγαλμα, γιατί χρησιμοποιήθηκε για να καταδικαστεί μια ανερχόμενη εξουσία. Η μάνα του είναι απορίας άξιο πως δέχτηκε την θυσία του γιου της απ αυτούς που τάχα θρηνούν μαζι της.Στην αρχή ο πόνος δεν σε αφήνει να δεις καθαρά μετά?

  2. Κύριε Χίο, σας παρακαλώ να ερωτηθεί ο κ. Φραγκάκης, ποιος ήταν υπεύθυνος ασφαλείας των γραφείων, και την ημέρα εκείνη Παρασκευή 1-11-2013, την ώρα της δολοφονίας των παιδιών, που ήταν; Επίσης να ερωτηθεί γιατί την ημέρα εκείνη δεν υπήρχε περιπολικό εξω απο τα γραφεία, όπως γινόταν πάντα όταν τα γραφεία ήταν ανοικτά;

  3. Δεν είναι τόσο σημαντικό κύριε πώς θα μείνουν τα αδικοχαμένα παιδιά στη μνήμη του κόσμου γιατί ο κόσμος αυτός και η δόξα του θα παρέλθουν. Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχουμε στη μνήμη του Θεού γιατί από αυτόν εξαρτάται η σωτηρία μας από το κράτος του θανάτου και αυτός θα είναι ο τελικός κριτής μας.

  4. Έτσι κάνει ο Σατανάς και οι δούλοι του, κατηγορούν εσένα για αυτά που κάνουν αυτοί. Ποιοι τους χρηματοδοτούν τους αναρχικούς; Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο, αν δεν πάνε φυλακή οι δολοφόνοι του έθνους, θα αρχίσουν τα μουσλίμια να σφάζουν αβέρτα. Και τους αναρχικούς, και τους μπάτσους. Δεν θα μας ελεεί εσαεί ο Κύριος, θα στήσει το πρόσωπό του εναντίον μας.

  5. για αυτα τα παιδια η “δικαιοσυνη” ηταν τυφλη……
    κλεισανε αρον αρον τον φακελο στην Αστυνομια…..ΓΕΛΟΙΟΙ

Comments are closed.