ΑΠΟΚAΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ για τα Ίμια: O καπετάν Μιχάλης αποκαλύπτει τι έγινε με το μοιραίο ελικόπτερο

Κοινοποίηση:
ΙΜΙΑ

Ίμια: O καπετάν Μιχάλης Aρβύθης από την Κάλυμνο αποκαλύπτει στον Hellas FM και σοκάρει για το μοιραίο ελικόπτερο.

Είναι ο καπετάνιος που την 25η Ιανουαρίου του 1996 μετέφερε στα Ίμια με το σκάφος του «Αννα Μαρία» τον Δήμαρχο Καλύμνου Δημ. Διακομιχάλη και τον Αστυνομικό Δ/ντή, οι οποίοι και ύψωσαν την ελληνική σημαία.

Ο καπετάν Μιχάλης αποκαλύπτει τις απειλές για τη ζωή του, μιλάει για την άθλια στάση των αρχών και αποκαλύπτει επίσης με λεπτομέρειες που σε καθηλώνουν στοιχεία για την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου με τους τρεις ήρωες Γιαλοψό, Καραθανάση και Βλαχάκο.

 Ο Καπετάν Μιχάλης λέει στην εκπομπή «Πρόσωπα της Νέας Υόρκης», με τον Δημήτρη Φιλιππίδη, και τον Hellas FM όλα όσα μας κρύβουν και όλα όσα για τα οποία σιωπούν οι άθλιοι του πολιτικού συστήματος.

Προσωπικά έχω κάνει έναν μεγάλο αριθμό συνεντεύξεων προσωπικότητες μικρές και μεγάλες με ανθρώπους που είχαν να πουν κάτι και ανθρώπους που μίλαγα και δεν έλεγαν τίποτα.

Όμως ο καπετάν Μιχάλης πραγματικά με συγκλόνισε με το θάρρος του και τον τρόπο που δάκρυσε, μιλώντας για την σημαία μας.

Η Ελλάδα βγάζει και παλικάρια που δε φοβούνται που μας κάνουν περήφανους!

Ακούστε το, αξίζει:

Διαβάστε επίσης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η Φλώρα συγγνώμη ΦΛΏΡΟΣ ηθελα να γραψω στρατηγός ή στρατηγουλα Κατέθεσε σήμερα στεφάνη?

  2. Τι να γίνει; Πήγε να τσαμπουκαλευτεί στους Τούρκους και έφαγε τη χαστούκα της ζωής του. Επρεπε να είχαμε λουφάξει τότε. Θα ζούσαν σήμερα τα παλληκάρια μας.

  3. Ενα μεγάλο μπράβο στό γενναίο παλληκάρι από τήν Κάλυμνο τόν καπετάν Μιχάλη Αρβύθη καί επίσης ένα μεγάλο μπράβο καί ένα μεγάλο ευχαριστώ Δημήτρη Φιλιππίδη από τό HELLAS EM γιά τήν πατριωτική του εκπομπή.Ο καπετάν Μιχάλης αποκάλυψε πολλές προδοσίες πού έγιναν από προδότες Ελληνες πολιτικούς γιά τούς τρείς ήρωες πού δολοφόνησαν οί Τούρκο τόν υποπλοίαρχο
    Χριστόδουλο Καραθανάση,τόν υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχακο καί τό αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψό.Είναι μεγάλο όνειδος μεγάλη ντροπή γιά τήν Ελλάδα ότι ό Εβραίος Ααρον Αβουρί,ψευδώ-
    νυμο Σημίτης καί ή βοιδόκοιλιά ο Πάγκαλος δέν εκτελέστηκαν λόγω εσχάτης προδοσίας.Αυτό τό κάθαρμα είπε τήν επαίσχυντη φράση “Τήν σημαία τήν πήρε ό αέρας”.
    Ολοι οί πολιτικοί στήν Ελλάδα ανεξαιρέτως δέν ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ελληνόφωνοι.
    Ολοι οί Ελληνες πατριώτες μαζί μέ τόν Καπατάν Μιχάλη γιά μία ελεύθερη πατρίδα.
    Γιάννης Λάκων

  4. Ο Σημίτης ήταν το γιουσουφάκι της Γερμανίας και, κατ’ επέκταση, των Τούρκων! Αρχικά, τα έκανε σκατά με τα Ίμια αναγκάζοντας μάλιστα τις δυνάμεις να ανεβούν μόνο στην Δυτική Ίμια, λες και ήταν προσχεδιασμένο να πάνε οι Τούρκοι στην Ανατολική. Έκανε μαγείρεμα στα στατιστικά της οικονομίας ώστε να μας βάλει στην Ευρωζώνη προς όφελος των γερμανικών επιχειρήσεων αφού κάτι τέτοιο έκανε άμεσα τις ελληνικές να χάσουν τις εξαγωγικές τους δυνατότητες σε ένα υποτιμημένο νόμισμα όπως ήταν η δραχμή ενώ την ίδια στιγμή άφηνε τις εισαγωγές να γίνονται χωρίς όριο! Αποτέλεσμα να κλείσουν πολλές ελληνικές εταιρείες και άλλες να μετακομίσουν την παραγωγή τους σε γειτονικές χώρες όπως στην Αλβανία, τα Σκόπια, την Βουλγαρία και την Ρουμανία! Επίσης έστρωσε τον δρόμο ώστε να έρθει ο άχρηστος ανιψιός του “εθνάρχη” που έκανε εκατοντάδες χιλιάδες μη χρήσιμες προσλήψεις και που έδωσε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις του Δημοσίου με αποτέλεσμα να έρθει η χρεοκοπία το 2009 με την επιστροφή του γιου του αρχικού καταστροφέα του Ελληνισμού…Τώρα, η κυβέρνηση του Κούλη χρησιμοποιεί κάποιους εκ των συνεργατών του Σημίτη στις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, οπότε πάμε από τους κατευναστές που είχαμε μέχρι τώρα σ’ αυτούς που κατεβάζουν σώβρακα και τα δίνουν όλα τζάμπα!

Comments are closed.