ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πρωτοκλασάτη υποψήφια της ΝΔ που δηλώνει σίγουρη ότι θα πάρει υπουργείο, ιδρυτής πάμπλουτης ΜΚΟ

Κοινοποίηση:
744453

Τα κουστούμια που ράβουν οι φιλόδοξοι γαλάζιοι υπουργοί δεν έχουν τέλος και σε αυτό έχουν επηρεάσει και τα τραπεζώματα.

Κατά την προεκλογική περίοδο ήταν τόσο πολλά που κάθε εβδομάδα οι επίδοξοι υπουργοί έβαζαν 3-4 κιλά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι, όπως ενημερωνόμαστε, η υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. του βόρειου τομέα Νίκη Κεραμέως, η οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρει ότι έχει κλειδώσει η θέση της σε πρωτοκλασάτο υπουργείο.

Η γαλάζια βουλευτίνα ανήκει στην ιδρυτική ομάδα της ΜΚΟ “Δεσμός”, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει διαχειριστεί περισσότερα από 2.000.000 ευρώ. Το ότι σχετίζεται με ΜΚΟ το αναφέρει στο βιογραφικό της. Δεν το σκαρφιστήκαμε.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της για δωρεά 54.000 δολλαρίων η κυρία Κεραμέως ως πρόεδρος της ΜΚΟ ανέφερε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι καθώς στην εξαιρετικά σύντομη λειτουργία του προγράμματος Desmos Direct έχουν ήδη δημιουργηθεί πάνω από 158 προφίλ ιδιωτών, εταιρειών και κοινωφελών φορέων, ενώ έχουν καταχωρηθεί πάνω από 790 ανάγκες».

Σε μια χρονική περίοδο που το μαύρο χρήμα σχετίζεται με αμαρτωλές ΜΚΟ η εμπλοκή πολιτικών με αυτές μόνο προς τη σωστή κατεύθυνση δεν κινείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν σας εφτανε ο Σαμαρας θελετε και Κουλη παναθεμα σας Μουσχαροι.

  2. Ήταν και η επίσημη εκπρόσωπος της μασονοδεξιάς συμμορίας, στην συνεδρίαση της Λέσχης Bildelberg.

Comments are closed.