ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Όταν το 2009 ο Τσιόδρας “έσπρωχνε” εμβόλια LIVE στον ατσαλάκωτο Αβραμόπουλο [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
avramop

Επειδή κάποιοι επιχείρησαν να παρουσιάσουν ως “fake’ τη φωτογραφία του Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Σωτήρη Τσιόδρα, όταν ο πρώτος ήταν υπουργός Υγείας (2009) και ο δεύτερος έκτακτος εκπρόσωπος του υπουργείου για τη νέα γρίπη (όπως σήμερα με τον κορονοϊό), η οποία βγήκε στη δημοσιότητα θέτοντας ερωτηματικά για το θέμα του σκανδάλου των εμβολίων, παρουσιάζουμε σήμερα το πλήρες αποδεικτικό στοιχείο που ασφαλώς υπερβαίνει την απαθανάτιση μιας στιγμής: το βίντεο εκείνης της ημέρας.

Και, έχοντας τον κ. Τσιόδρα στο πλάι του, ο κ. Αβραμόπουλος ανακοίνωνε την παραγγελία της πρώτης παρτίδας των εμβολίων (8 εκατ. εμβόλια ανακοινώνει εδώ) καλώντας τους πάντες να εμβολιαστούν. (στο 2:50)

Κι όταν προφανώς στο τέλος ερωτάται για το υψηλό κόστος (δεν καταγράφεται η ερώτηση) απαντά ότι μπροστά στην ανθρώπινη υγεία δεν μας ενδιαφέρει το κόστος.

Σε κάποιες στιγμές ο κ. Τσιόδρας διακρίνεται να δίνει σημειώσεις στον κ. Αβραμόπουλο (πχ στο 4′:20, ο κ. Τσιόδρας υπογραμμίζει κάτι στο χαρτί, το σπρώχνει προς τον κ. Αβραμόπουλο, ο οποίος γυρίζει, διακόπτει για λίγο και το συμβουλεύεται).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Με το πλούσιο βιογραφικό… Γελάω. δεξιός και θεούσος.Για κλαματα είναι ο πανεπιστήμονας της κακιάς ώρας…

  2. ΣΑΝ ΤΗ ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΑ..ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ.. ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ…ΠΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ..ΠΕΣ ΤΑ..ΠΕΣ ΤΑ…ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΛΑΨΟΓΕΡΕ-ΨΕΥΤΗ. ΒΡΕ ΚΑΡΕΚΛΑΤΗ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΟΚΕΛΠΝΟ..Ο ΜΑΧΗΜΟΣ DR.ΡΑΣΙΝΤ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ..ΜΕ ΑΔΙΑΣΥΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ..Ο DR. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ 250.000.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 10.000.000 ΑΠ’ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ…ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ…KAI ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ…ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ..? ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΔΙΑΣΥΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ…’Η ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..? ΠΩ..ΠΩ.. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ..ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ…ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…Ε?? ΚΟΙΤΑ ΨΕΥΤΑΡΑ.. ΠΕΣ Ν΄ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ…ΟΛΑ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟΜΑ.. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!! ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ.

  3. Καλησπέρα σας ! Καλό θα είναι να μην παραποιούμε την ιστορία , να αφήσουμε την λασπολογία . Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να γίνεται αυτό για άξιους ανθρώπους . Ο Κ.Τσιοδρας είναι ένας πάρα πάρα πολύ καλός γιατρός με ένα πλούσιο βιογραφικό , αλλά πάνω από όλα είναι πρότυπο ανθρώπου με ήθος και αξίες. Όλοι οι συνάδελφοι γιατροί , οι ασθενείς , οι φοιτητές έχουμε να το λέμε . Η Ελλάδα τότε είχε παραγγείλει εμβόλια για το 40 τοις εκατό του πληθυσμού περίπου που περιλαμβάνει τις ευπαθείς ομάδες, μειονότητες και τους υγειονομικούς , ενώ το εμβόλιο της γρίπης όταν πρωτοβγήκε θα γινόταν σε 2 δόσεις , άρα για 4εκ κόσμο . Από τα εμβόλια ότι δεν έγινε ύστερα από πιέσεις επιστράφηκε. Όσοι ασχολείστε με την δυσφήμιση άξιων ανθρώπων , βρείτε κάτι πιο χρήσιμο . Φυσικά με όλα αυτά τα άρθρα που γράφετε έχετε κέρδος , αλλά δυστυχώς οδηγείτε στην παραπλάνηση ποσοστό του πληθυσμού .

  4. Η Ιστορια επαναλαμβάνεται τωρα με ποιο ΘΡΑΣΟΣ και εμπειρια…. Δοκιμάζονται οι αντοχες μας και παιζουν με τον Ελληνικο λαο…. Εκει που άλλες χωρες είναι τελειως ΧΑΛΑΡΑ….. Ας βγαλουν oι Ελεεινοι 1000 νομους για να μας αναγκασουν να κανουμε το φτιαγμενο ΘΑΝΑΤΙΚΟ εμβολιο, του στημενου αισχρως μελετημενου ΚΟΡΟΔΟΙΟΥ. Κανεις δεν θα το κανει. Ξυπνησε ο κοσμος. Ξυπνησαν μεχρι και οι Πετρες…. Και αυτό όπως το άλλο θα το βαλοιυν στον πρωο τους…. και ας μας Ξανακλεισουν μεσα από Οκτώβριο….

  5. Η συνταγη ιδια τα καθαρματα αλλαζουν Το λεσι αβραμοπουλος αυτο το σκουπιδι δαγκασε χρημα με τα ληγμενα και τωρα θα βγει ενας πατσαβουρης που θα ξεπατωθει το δημοσιο Μονο η χαμηλοβλεπουσα τσιοδρας μενει ιδια

  6. Ιδια ατομα…ιδια λογια…πανδημια…απλα τωρα εχουν εμπειρια…δεν θα τα ξαναπεταξουν τα εμβολια…θα αποροφηθουν ολα…μα ολα.Κανουν καλύτερη δουλειά τωρα…

Comments are closed.