ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: 1.8 ΔΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΟΥΦΡΩΣΕ Η ΑΠΛΗΣΤΗ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΟΦ ΣΟΡ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΥΠΟΠΤΗ ΓΙΑ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ» Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 18 ΔΙΣ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ, ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Κοινοποίηση:
exofyllo3-9

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

opisthofyllo3-9

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.
 Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2-9, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

efimerida-banner500

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free- press- no compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Τουλάχιστον αν την πηδούσε καλά έκανε . Επειδή όλους τους άλλους τους πηδάνε .

  2. ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΓΕΡΝΑΝ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ

  3. Τους ελέγχουν μέσω εντολών των μασόνων και για ιδιον όφελος.
    Αναρωτιέμαι!!
    1.8 εκατομμύρια ευρώ μόνο από εξοπλιστικά
    Πόσο πιστεύουν ότι θα ζήσουν για να τα καταναλώσουν;;
    Ήδη ζουν με ψυχοφαρμακα.

  4. Κάποια φτηνά ανώμαλα κατα το πλείστον αποβράσματα των κοινωνιών που έχρισαν πολιτικούς και τους μοίρασαν εξουσίες όπως Μητσοτάκηδες, Μακρόν, Ζελένσκυ σε ρόλο σύγχρονου Χίτλερ, δεξιές και αριστερές λινάτσες της κοινωνίας. Οι οποίες ελέω εβραίου ναζί και ουχί καμίας κάλπης σφετερίζονται εξουσίες που δεν τους ανήκουν, που δεν τους δόθηκαν ουσιαστικά, απο κανένα λαό.
    Και κάποια διεφθαρμένα και καλά πληρωμένα πορνίδια στο χώρο της δημοσιογραφίας ΚΑΙ της ιατρικής επιστήμης ελέγχουν τους λαούς !!

  5. Εγω προσωπικά πιστεύω ότι ούτε αυτοί εκλέχθηκαν με την πραγματική έννοια του όρου.
    Χρησιμοποιήθηκαν ειδικά ο Καραμανλής
    Ο Σημίτης απλά διαδέχθηκε έναν νεκρό Ανδρέα Παπανδρέου.

  6. Δε πειράζει θα μας τις φορέσουν οι παρακολουθούμενοι.
    Αυτά είναι τα μοναδικά καλά προσωρινά φυσικά της Κυνοβουλευτικης Δημιοκρατιας

  7. Ο Κούλης κατάλαβε ότι δε θα αποφύγει τις πρόωρες εκλογές και ακύρωσε το διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες.

  8. Τι να τα κάνετε τόσα λεφτά. Σε λίγα χρόνια θα είστε στον τάφο!!!!

  9. ”Στα Παπάρια της γράφει την Ελλάδα και τον ΚΟΥΛΗ η Πολωνέζα”
    H KOYLENA Πολωνέζα, μήπως έδινε απόρρητα έγγραφα κρατικά και κυρίως Στρατιωτικά στην Τουρκία; Μου φαίνεται πως θα βρεθούμε σε μεγάλες εκπλήξεις από δω και πέρα. Εγώ πάντως, την υποπτεύομαι και δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. Τέτοια σκ@τοφ@τσ@ κακάσχημη που έχει, που να την εμπιστευτείς;

  10. Προφητεία: Ο ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ θα νοσήσει βαριά όπως πριν μερικά χρόνια αλλά αυτή τη φορά δεν θα σταθεί το ίδιο τυχερός. Θα σκορπίσει θλίψη στην οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας και στις φατριές των Φασιστών ομοϊδεατών του και ανείπωτη Χαρά σε μας τους υπόλοιπους.

  11. Ρε σεις!!! Φασκετε και αντιφασκετε;;;
    Τι γράφετε για τον Γρηγόρη;;!
    Πάει και με γυναίκες;;;
    Μήπως η Δόμνα είναι σαν τη Νεοζηλανδη πρωθυπουργό και δε το ξέρουμε;;
    Ψάξτε το λίγο!!
    Είστε σίγουροι ότι είναι Γυναίκα;;;

  12. ΝΔ η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

  13. Ρε ΧΙΟ μπορεις να το αποδειξεις? Ο μονος που μπορει ειναι ο κοντος γιατι η FSB εχει ακρες ….. Θα τον τιναζαν στον αερα, αλλα δεν το κανουν,,,,

  14. Προβλέπω να γίνεται ανάρπαστη η εφημερίδα την Παρασκευή.
    Ειδικά με την αποκάλυψη για τις μίζες της Μαρέβας από τα εξοπλιστικά!!!!!
    Αυτό θα πει μαχητική δημοσιογραφία, κι όχι “λιβάνισμα” στην κυβέρνηση όπως κάνουν κάτι παρουσιάστριες σαν την Τατιάνα για να αρπάξουν φράγκα από πετσο-λίστες και να στείλουν τα παιδάκια τους για σπουδές στις ΗΠΑ!!

  15. Μετά την μεταπολίτευση η μπόχα και η δυσωδία αυξάνονται με την κάθε νέα κυβέρνηση που αναλαμβάνει. Στην ψυταλεια υπάρχει ποιο καθαρός αέρας.

Comments are closed.