ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έφεραν μυστικά με πούλμαν εκατοντάδες ΛΑΘΡΟ και τους σπίτωσαν στα Εξάρχεια – Οι κατσαπλιάδες έκαναν την Αθήνα γκέτο του Ισλάμ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
lathro3

Παρασκευή, 11/01/19 το πρωί.

 

Όλη η χώρα παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την Συμφωνία των Πρεσπών και την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα. Αυτοκίνητα και πεζοί ελάχιστοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Δεν θα μπορούσε καλύτερη ευκαιρία για τους κατσαπλιάδες ανθέλληνες της Κυβέρνησης για να συνεχίσουν την εφαρμογή του βρωμερού σχεδίου τους.

Σύμφωνα με φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό που μας έστειλε αναγνώστης, δεκάδες λεωφορεία γεμάτα λαθρομετανάστες (κυρίως Αφγανοί) έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να τους εγκαταστήσουν σε διαμερίσματα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αναγνώστη, όλοι τους οδηγήθηκαν αλά μπρατσέτα από αστυνομικούς και λαμόγια από ΜΚΟ στην περιοχή των Εξαρχείων.

Πέρα από αποθήκη άπλυτων γίνεται και άντρο του Ισλάμ με την άδεια της Κυβέρνησης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

lathro1 lathro2 lathro3 lathro4

Η προδοσία τους είναι τεράστια, ίσως δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερη, από τον στοχευμένο εποικισμό αλλοφύλων και αλλόπιστων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΤΙ ΛΕΩ ΜΩΡΕ? ΞΕΧΑΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΥΤΑΜΕ….. ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…………….

  2. ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΣΧΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΤΑ ΚΑΘΥΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .

  3. Μόνο στα Εξάρχεια; Και στην πλατεία Κολιάτσου και πλατεία Αμερικής βλέπω να φέρνουν κάθε μέρα… Φαντάζομαι και σε όλες τις γειτονιές του γκετοποιημένου κέντρου έτσι θα γίνεται. Τώρα το πήρατε χαμπάρι; Τελείωσε η Ελλάδα και καλά να πάθουμε γιατί είμαστε ηλίθιος λαός… Σε όλη την Ευρώπη έχουν ξυπνήσει, εμείς εδώ συνεχίζουμε να τον παίζουμε φιλευσπλαχνικά…

  4. Θα πάνε να τους βγάλουνε με καταδρομική οι βάτραχοι ουκάδες και λοιποί κομάντος του δημοσίου.Απλά θα καθυστερήσουν λίγο γιατί πατάνε το pin και αρματόνωνται

  5. Και μη χειροτερα!!!! Οσο δεν αντιδρα κανεις γι’ αυτη την καταντια της χωρας, θα κουβαλησουν και την υπολοιπη Ασια και Αφρικη μεσα στην Ελλαδα!!!!

  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΓΡΑΨΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΟΠΗ,ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…….

  7. Σημερινοί λαθραίοι, αυριανοί ελληνοποιημένοι ψηφοφόροι (και ξέρουμε πολύ καλά προς τα που θα ρίξουν την ψήφο τους …), έξοδα πληρωμένα, χαρτζιλίκι 400 €, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη … ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα και γίναμε ξένοι στον τόπο μας ….. κρίμα, κρίμα ….. για τα παιδιά μας …

  8. Μια χαρά είναι όλα ρε παιδιά. Ξεσπαμε στα πληκτρολόγια όλοι μας (μαζι κ εγώ) μετά κοιμόμαστε και αντε πάλι. Α να θυμηθώ να πάρω άλλο πληκτρολόγιο γιατί με τις πολλές μάχες που έδωσα θέλει αλλαγη. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

  9. Νεοέλληνες..Η πιο ηλίθια και αφελής ράτσα του πλανητη

    1. Ηλιθια αλλα καθε αλλο παρα αφελης.Μουλωχτη ειναι η καταληλη λεξη για αυτη την λοβοτομημενη ρατσα
      που το παιζει κουλτουριαρηδες και προοδευτικουληδες μεσα στον σκοταδισμο που διαβιωνουν οι σκοταδοψυχοι.

  10. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΧΑΛΟ; ; ;?ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ !

Comments are closed.