ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργο Αδαμίδη: “Τα απόνερα του πολέμου δεν τα είδαμε ακόμη. Θα υπάρξει έλλειψη ενέργειας, αναπόφευκτες οι διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα”

Κοινοποίηση:
Γιώργος Αδαμίδης

«Δεν έχει άλλη επιλογή» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Μποτίτση, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για αύξηση της παραγωγής ενέργειας από λιγνίτη και την παράταση λιγνιτικών μονάδων έως το 2028.

 

«Όταν ονομάσαμε ως ΓΕΝΟΠ «βίαιη» την απολιγνιτοποίηση μας έλεγαν τότε ότι είμαστε εχθροί της κοινωνίας γιατί με την εμμονή μας καταστρέφουμε τον πλανήτη γη», επισήμανε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του τόνισε ότι τα απόνερα του πολέμου δεν τα έχει δει μέχρι στιγμής ο Έλληνας καταναλωτής. «Θα τα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα και θα υπάρχει σίγουρα έλλειψη ενέργειας», υπογράμμισε.

Εκτίμησε ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος σε όλη την Ελλάδα. «Θα υπάρχουν περίοδοι όπου θα χρειαστεί να γίνεται διακοπή ρεύματος σε περιοχές της χώρας, για μισή, για μία ώρα, κυκλικά, προκειμένου να μη βυθιστεί η χώρα στο σκοτάδι», τόνισε προσθέτοντας «είμαι βέβαιος γι’ αυτό, μακάρι να διαψευστώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. να φερουν τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ !!!!!!!ειναι ειδικος στο νά κατεβαζει διακοπτες. μη ξεχνατε τα καθαρματα του ΠΑΣΟΚ που τωρα αλλαξαν ΑΦΜ και το παιζου παναγιες και θέλουν νά ξανακυβερνησουν

  2. Βρε καθίκια δεν φτάνει που μας κλέβετε όλα μας τα λεφτά στην κωλοΔΕΗ μιλάτε κιόλας για διακοπές επειδή γίνεται πόλεμος στου διαόλου την μάνα. Γερολαδάδες, αισχροκέρδεια και απατεωνιά στο έπακρο. Στους γιατρούς να τα δώσετε τα κλεμμένα.

Comments are closed.