ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ από τον πρώην υπουργό Μανώλη Μπεντενιώτη: Καταγγέλλει τον Σημίτη για έσχατη προδοσία: «Θα είχαμε γλυτώσει τα Ίμια»! – Γιατί δεν τα είπε τότε;

Κοινοποίηση:
Μπεντενιώτης

Μία καταγγελία σοκ 26 χρόνια μετά έκανε ο πρώην υφυπουργός Άμυνας Μανώλης Μπεντενιώτης για την τραγωδία των Ιμίων και τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε.

Η καταγγελία έρχεται λίγα 24ωρα μετά την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τα εθνικά θέματα και τις καταγγελίες που υπάρχουν περί μυστικής διπλωματίας του Κώστα Σημίτη με την Τουρκία, μία μυστική διπλωματία που, σύμφωνα με τον Γιάννη Βαληνάκη, ακολουθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξη του σε εφημερίδα ο πρώην υφυπουργός Άμυνας τους ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η τραγωδία των Ιμίων, αν είχε ακολουθηθεί το σχέδιο του με ονομασία «Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Προστασίας των μικρών νησιών».
Το πρόγραμμα προέβλεπε τον εποικισμό μικρών νησιών και έτσι η χώρα μας θα μπορούσε να είχε προλάβει να «θωρακίσει» τις ελληνικές υφαλοκρηπίδες πριν δημιουργηθεί η θεωρεία των γκρίζων ζωνών.

Παρόλα αυτά όπως τονίζει ο Μ.Μπεντενιώτης ο «Κώστας Σημίτης με άλλαξε υπουργείο για να μην εποικίσω 18 βραχονησίδες» και να μην προχωρήσει το σχέδιο του.

Ένα σχέδιο που όπως αποκαλύπτει ο πρώην υφυπουργός, είχε δομηθεί από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κάρολο Παπούλια. Φαίνεται όμως ότι ο Κώστας Σημίτης είχε άλλα σχέδια, όπως αποδείχτηκε με την πολιτική που εφάρμοσε απέναντι στην Τουρκία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. “Οί Εβραίοι είναι ή συμφορά τής Ευρώπης”.
    Χάινριχ φόν Τράιτσκε Γερμανός ιστορικός καί πολιτικός.
    Ο Εβραίος ό Ααρον Αβουρί ψευδώνυμο Σημίτης πρόδοσε τά Ιμια καί πήρε στό λαιμό του τά τριά παλληκάρια Παναγιώτη Βλαχάκο,Χριστόδουλο Καραθανάση καί Εκτορα Γιαλοψό.
    Η άλλη εβραιοσπορά ή μισοχισιά τό Μηταράκι,γνησιο εβραικό όνομα Mitarachi πλημμυρίζει τίς Ελλάδα μέ τά απόβράσματα.μέ τίς σαβούρες,μέ τά απορρίματα τής Ασίας καί τής Αφρικής.Αυτός ό
    ζουμπάς απείλεισε τούς κατοίκους τού Εβρου ότι θά τούς στείλει 10.000 χιλιάδες λαθροπιθήκους στά μέρη τους.Δυστυχώς δέν πέταξαν τόν θρασύτατο Εβραίο στόν Εβρο.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ…..ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΥΛΙΑ ΚΑΝΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΟΥ…..ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΓΚΡΙΖΑΡΑΝΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

  3. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΩΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΥΠΟΥΡΓΩΝ.
    150 ΜΥΡΙΑ Ο ΚΑΤΑΠΟΥΘΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ! ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ….. ΒΙΑΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

  4. Νωρίς τα θυμήθηκες ρε παλληκάρι. Να σε βρίσω με πολλά κοσμητικά επίθετα ήθελα αλλά υπάρχει λογοκρισία.

  5. Γιατί δεν το κατήγγειλες τότε παραιτούμενος;Τώρα είσαι απλά συνένοχος.

  6. ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ, ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ Η ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ. ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΕΦ ΟΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ
    ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Comments are closed.