ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣΑΒΒΑΤΟΥ – ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ – ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ “ΝΑΙ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΛΙΚΝΟΜΕΣΗΔΩΝ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Κοινοποίηση:
teaser17-2

ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ- Κρατήστε τες, θα τις χρειαστούμε. Πάει για 20% η ΝΔ στις ευρωεκλογές . Ποιοι φίλο-πεοθηλάζοντες βουλευτές ψήφισαν «ΝΑΙ», ποιοι «ΟΧΙ» και ποια ρεμάλια «ΑΠΩΝ» στην παραχαραγμένη ηλεκτρονική ψηφοφορία για την τεκνοθεσία των λικνομέσηδων.

Ο ύποπτος ρόλος της Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Σκέρτσος και η ξεχασμένη μήνυση για τη μεταφορά ανηλίκων στο θέατρο του Λιγνάδη για να…γίνουν ηθοποιοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δεν έχετε καταλάβει κάτι ! Η Εκκλησία είναι βαθιά(πάρα πολύ βαθιά!) στο κόλπο και μάλιστα από την εποχή χριστόδουλου και Συμβουλίου Εκκλησίων.Εφόσον δεν αφορίζει όσους ψήφισαν υπέρ ! Θα μου πείτε τι κάνουμε ? Εδώ είναι το ζουμί όλο.Προσέξτε τι έγραψαν οι δυτικοί είμαστε το πρώτο ΟΡΘΟΔΟΞΟ κράτος που νομιμοποίησε το γάμο… Επίσης περιμένετε από λάθος ανθρώπους που είναι και αυτόί βαθιά στο κόλπο να σας σώσουν.Θα την πατήσετε άλλη μια φορά.

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΝΟΡΜΑΛ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
    (ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ) ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΏΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!! ΜΟΥΤΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΎΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΏΜΑΛΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

  3. Ποιος την επελεξε και με ποια κριτηρια Πολυ θα ηθελα να μαθω με τι προσοντα ηθικης πατριωτισμου Οσο ιδεολογιας την τοποθετησαν εκει που ειναι Αντιπροσωπευει τι και ποιους αυτο το ατομο που μας εκπροσωπει. Οσο για τους αλλους δεν υπαρχουν λεξεις που να τους χαρακτηριζουν Η ιστορια θα τους κρινει

  4. Όσοι ψήφισαν ναι,μόλις έρθουν στην εκλογική τους περιφέρεια,παρακαλώ να τους κάνετε θερμή υποδοχή!!Με γιαούρτια, αβγά και γράσο!!Είσαστε μπουρδέλο!! Αλλά η ρόδα θα γυρίσει, ανθέλληνες…

    1. Και εγώ το ίδιο λέω κάθε φορά που νευριάζω, στεναχωριέμαι και βρίζω με όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που βλέπω να κάνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο. Η ρόδα θα γυρίσει. Το πιστεύω όπως και πολλοί άλλοι .

  5. ποια προεδρος της δημοκρατιας ? μηπως της βοθροκρατιας? κουφαλα ρεζιλεψες την ελλαδα το εθνος την θρακη σου μονο για να αρπαζεις κλωτσιες εισαι ζουμπα.

Comments are closed.