ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: «Ρομά» με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια… «Τρώμε, πίνουμε, γλεντάμε… Να ζήσει χίλια χρόνια»

Κοινοποίηση:
1

Όχι ότι δεν το ξέραμε… Αλλά έχει άλλη χάρη να το ομολογούν! Τα λόγια τους είναι χαρακτηριστικά. Είναι η Κυριακή των εκλογών και μόις έχουν πάρει τα ψηφοδέλτια στα χέρια. Δείτε το βίντεο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Πληρωνε μαλακα ΕΛΛΗΝΑ φορολογουμενε λαθροπιθηκους και γυφτους .,.,.,

    να τους ψηφισεις ξανα για να σε ξαναματασωσουν

  2. Εχω δυο πτυχια ενω αυτοι οχι, γνωριζω δυο ξενες γλωσσες και κομπιουτερε ενω αυτοι οχι, υπηρετησα την θητεια μου στην παραμεθοριο ενω αυτοι οχι,και σε λιγο καιρο φευγω gastarbeiter οπως οι δικοι μου το 1965, γιατι εδω δεν υπαρχει μελλον ,ενω αυτοι θα μεινουν εδω και θα περνουν τα επιδοματα…Ολη η σπουδασμενη νεολαια της Ελλαδος εφυγε η’ ετοιμαζεται να φυγει… Αυτα τα παρασιτα εχου γεμισει τις τσεπες με επιδοματα χωρις να παραγουν τιποτα περα απο παρασιτισμο και εγκληματικοτητα, ενω ατομα που το αξιζουν οχι …Και υστερα μας φταιει η Μερκελ…Κυριακο κοψε ολα τα επιδοματα απο τις βδελες και δωσε εκει που πραγματικα αξιζουν…

    1. Εγω έφυγα λίγα χρόνια πριν. Τι περιμένεις? Εάν μπορείς φύγε γρήγορα. Το πρόβλημα είναι οι ίδιοι οι Ελληνες, όχι μόνο οι πολιτικοί.
      Οι Ελληνες θέλουν ανομία και γύφτους κ συριζα κτλ

  3. Μητσοτακη κοψε ολα τα επιδοματα στους ρομα και στους λαθρο, διοτι οι ξεζουμισμενοι Ελληνες εχουν βαρεθει να ειναι τα κοροιδα!!!!!!!! Φτανει πια η μ@λακια αυτης της χωρας νσ στραγγιζει τους Ελληνες και να μοιραζει επιδοματα σε αλλοδαπους, οπως αλβανους πχ, οι οποιοι δουλευουν και παιρνουν το επιδομα, και δεν πληρωνουν δεκαρα στο Ελληνικο κρατος, στελνοντας τα χρηματα στην Αλβανια!!!!!!!!!

  4. Βάλτε μέσα και τους Αλβανούς που όσα βγάζουν, μαύρα εννοείται, τα στέλνουν στην Αλβανία και χτίζουν πολυκατοικίες και αγοράζουν διαμερίσματα. Έτσι φαίνονται στην Ελλάδα να μην έχουν τίποτα και παίρνουν όλα τα επιδόματα και στην Αλβανία έχουν τεράστιες περιουσίες. Και μετά ο Σύριζα έλεγε στους Έλληνες “Πουλήστε τα σπίτια σας να ζήσετε”. Γιατί δεν εξέταζε και την περιουσία των Αλβανών στην Αλβανία και να τους έλεγε να πουλήσουν και αυτοί τα σπίτια τους στην Αλβανία για να ζήσουν? ΄Εφυγε η αριστερή χολέρα και ξεβρώμισε ο τόπος.

  5. ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΓΙΟΥΦΤΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ !!!
    ΚΟΥΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΗΛΩΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ………………………………………………

    1. Eπιτελους καποιος το εγραψε σωστα. Γιουφτοι λεγονται!

  6. Βίντεο σαν κι αυτά να τα δει και ο Χατζηνικολάου που τον έπιασε ο πόνος προχθές με την άποψη που εξέφρασε ο Κούγιας στην εκπομπή του το βράδυ των εκλογών.

    1. και η σκατιάνα με τον εισαγγελάτο της…

  7. δουλευουμε 12 ωρες…εχουμε ενα σκασμο κρατησεις ,φορο,ικα,αλληλεγυης,πληρωνουμε δεη,ενφια,φπα,φοροι,φοροι,φοροι….της παναγιας τα ματια….για να ταιζονται τα κοπροσκυλα,οι κλεφτες,και οι λαθρομεταναστες…

  8. Τρωνε πινουν γλεντανε με τα λεφτα μας τα κοπροσκυλα και απο πανω μας ληστευουν.Αυτα να δει ο μητσοτακης γιατι σε τεσσερα χρονια θα παει ακλαυτος και αυτος αν δεν τα κοψει.

  9. Τα επιδοματα δεν ενοχλουν και πολυ, γιατί τα παιρνουν και αλλοδαποι, αυτο που ενοχλει είναι η παραβατικοτητα των γιουφτων και η εγκληματικοτητα τους, απλα πειτε δημοσια…….οποιος μπουκαρει σε οικια χωρίςτην άδεια του ιδιοκτήτη ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ με παντα νόμιμο όπλο

  10. Τρώμε πίνουμε επιδόματα παίρνουμε. Κυριάκο αυτά είναι ντοκουμέντα. Κόψε επιδόματα σε αυτούς που δεν τα δικαιούνται και είναι πολλοί.

Comments are closed.