ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ μελέτη από Αμερικανό ερευνητή που αποδεικνύει ότι ο SARS-CoV-2 κατά 99,8% διέφυγε από κάποιο εργαστήριο!

Κοινοποίηση:
κορονοιος εργαστηριο

Νέα μελέτη ισχυρίζεται ότι το Covid-19 προέρχεται από εργαστήριο, με πιθανότητα σχεδόν 100%

Αφού μελέτησε 26 γεγονότα για την αναζήτηση της προέλευσης του νέου κορωνοϊού, ο Αμερικανός ερευνητής Dr Steven Quay, MD, PhD., ο Διευθύνων Σύμβουλος της Atossa Therapeutics κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν υπάρχει καμία λογική αμφιβολία ότι το SARS-CoV-2 διέφυγε από ένα« εργαστήριο »με πιθανότητα 99,8 % και ότι δεν ήταν φυσική ζωονόσος, αναφέρει το Associated Press.

Η επιστημονική μελέτη δημοσιεύθηκε στο Zenodo, έναν αποθηκευτήρα γενικό σ΄ελεύθερη πρόσβαση που τον διαχειρίζεται το CERN. Ο σκοπός της έρευνας ήταν να καθορίσει την καταγωγή του ιού SRAS-CoV-2.
Για να βρει τη ρίζα του ιού 26 γεγονότα και αποδείξεις διαφορετικές και ανεξάρτητες εξετάστηκαν συστηματικά. Το συμπέρασμα είναι ότι με μια πιθανότητα 99,8% ότι ο ιός SRAS-CoV-2 προήλθε από ένα εργαστήριο και μόνο 0,2% πιθανότητα ότι πρόκειται για φυσική ζωονόσο.

«Μην παίρνοντας παρά αποδείξεις διαθέσιμες επιστημονικές δημόσια επί του SRAS-CoV-2 και χρησιμοποιώντας εκτιμήσεις πολύ προσεκτικές στην ανάλυσή μου συμπεραίνω βέβαια ότι αναμφίβολα ο SRAS-CoV-2 διέφυγε από ένα εργαστήριο», είπε ο ερευνητής.
Το άρθρο του 193 σελίδων ανέβηκε στο Zenodo.Ο Steven Quay είνι όχι μόνο ο συγγραφέας πολυάριθμων άλλων μελετών αλλά κατέχει επίσης 87 brevets américainsκι πινόησε 7 φαρμακευτικά προιόντα που πιστοποιήθηκαν και έγιναν αποδεκτά από την FDA (Food and Drug Administration).

Το Μάη του 2020 ο καθηγητής Luc Montagnier, βραβείο Nobel Ιατρικής έκανε ταυτόσημη δήλωση.

Ο καθηγητής Tritto δημοσίευσε ένα βιβλίο « η χίμαιρα που άλλαξε τον κόσμο » αρχές Αυγούστου 2020 επιβεβαιώνοντας την ίδια θέση.

Ενώ επίσης και ο Καθηγητής Fourtillan είχε αντίστοιχη θέση (Agora TVNews),σχετικό βίντεο εδώ:

Με βάση τα προαναφερόμενα ο ιός διέφυγε από κάποιο εργαστήριο αυτό που δεν διευκρινίζεται ακόμη κι από τους υποστηρικτές αυτής της υπόθεσης εείναι αν πρόκειται για προκλητέο αποτέλεσμα ή ατυχές συμβάν..

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Όταν οι Εθνοσωτήρες ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟ, έχουν φτιάξει ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ για τους άρχοντες και ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ για τους πληβείους….
    Κάτι τέτοιο συμβαίνει, αν δεχτούμε πως ο SARS-CoV-2 δεν είναι φυσική ζωονόσος, αλλά φτιάχτηκε σε κάποιο εργαστήριο και από εκεί κατά 99,8% διέφυγε. (όπως λέει ο Αμερικανός ερευνητής ο Διευθύνων Σύμβουλος της Atossa Therapeutics Dr Steven Quay, MD, PhD.)
    Φυσικά όταν ένας ιός φτιάχνεται σε εργαστήριο σημαίνει πως στο εργαστήριο ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟ ! ! !
    Και αν εμείς οι ψεκασμένοι μπορούμε τότε να πούμε, πως ο SARS-CoV-2 δεν φτιάχτηκε απλά για να περνούν την ώρα τους οι επιστήμονες, αλλά φτιάχτηκε ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ο οποίος τώρα έχει και τον ΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ….
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  2. Τι μπουρμπούτσαλαμας τσαμπουνάτε ρε, στα @ρχίδι@ μας τι λέει ο ένας και ο άλλος λες και κατεβήκαμε από τα Γκράβαρα και δεν έχουμε δική μας γνώση. Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει και από ποιους και τι σκοπό έχουν όλα τα άλλα είναι φίκια για μεταξωτές κορδέλες.

  3. ….oxi λaθος κανει…. ολα τα μικροβια σιγουρα ο αερας απο την ερημο του Σινα τα φερνει…..

  4. Δε διέφυγε τίποτα από πουθενά και δεν υπάρχει τίποτα το καινούριο.Αλλά πρέπει να συνεχιστεί η τρομοκρατία με παραλλαγμένα σενάρια κάθε φορά.Εργαστηριακός,μεταλλάξεις,νέες μάσκες,νέα εμβόλια,νέα στατιστικά μοντέλα και καλή σκλαβιά στους ανόητους!

    1. Συμφωνὠ φίλε. Επίση, ο Montagnier είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως ο ιός αυτός είναι κατασκευασμένος, δηλαδή ”πειραγμένος” σε εργαστήριο. Δεν ”διέφυγε” από πουθενά. Τον αμόλυσαν ”πειραγμένο” για τους λόγους που όλοι οι ”ψεκασμένοι” γνωρίζουμε. Όλα ττα υπόλοιπα είναι για να’χαμε να λέγαμε…

    2. Δηλαδή εσύ είσαι απ’ αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός ή ότι δε νόσησε ποτέ κανείς.

Comments are closed.