ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από πολίτη: Εργαζόμενη δεν προσελήφθη γιατί ήταν ανεμβολίαστη!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Στην καταγγελία ότι δεν προσελήφθη επειδή είναι ανεμβολίαστη προχώρησε μια γυναίκα.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε η κ. Αντριάννα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, στην “Κοινωνία Ώρα MEGA”, πήγε να προσληφθεί σε γνωστό πλαστικό χειρούργο, αλλά δε προσελήφθη γιατί είναι ανεμβολίαστη.

«Έχω δυνατό βιογραφικό. Μόλις είπα ότι δεν έχω εμβολιαστεί μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσει η πρόσληψη. Δεν με ρώτησαν καν γιατί δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν είμαι αρνήτρια, απλώς θα κάνω το εμβόλιο αργότερα. Έχω σοβαρές αλλεργίες» σημείωσε η ίδια.

«Στην πρόσληψη έχει δικαίωμα να ρωτήσει ο εργοδότης» σημείωσε ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι είναι προσωπικό δεδομένο και η γυναίκα είχε δικαίωμα να μην απαντήσει.

«Η κ. Αντριάννα έχει δίκιο αλλά και ο γιατρός έχει δικαίωμα να μην την προσλάβει» πρόσθεσε ο εργατολόγος.

«Αλλεργικός είναι ο μισός πληθυσμός που έχει εμβολιαστεί. Η κυρία να επικοινωνήσει με τον οικογενειακό της γιατρό και εκεί θα αποφασιστεί αν θα εμβολιαστεί ή όχι. Γιατί αλλεργικός δεν σημαίνει ότι δεν εμβολιάζεσαι» τόνισε από την πλευρά της η γιατρός, Ματίνα Παγώνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Πουθενά στην Αποκάλυψη δεν λέει ότι θα μείνουν οι πολλοί και θα φύγουν οι λίγοι …
    Κάτι άλλο λέει

    Γι αυτό να ακούσετε τον γουρλομάτη τον ανίκανο Κυριάκο μας και γρήγορα να ξεστοκαριστεί το Αστραζενέκα και το Τουρκοτεχ το Biontech , για να επαληθευτεί η προφητεία!

  2. αυτα τα οντα που μονον διαταζουν και οριωντε στις τηλεορασεις οταν πεθενουν ατομα απο τα μπολια τους να τους αποζιμιονουν τις οικογενειες και ολας και οι εργοδοτες το ιδιο

  3. Αυτόν τον εργοδότη όσο και αυτόν που εκβίασε την 38χρονη να κάνει το εμβόλιο και να πεθάνει θα πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι και να τους περιποιηθούμε καταλλήλως με μπουκοταζ.

  4. Να προσέλθετε άμεσα για εμβολιασμό γιατί κινδυνεύουν οι μίζες μας. Μέχρι το αστραζένεκα συστήναμε όταν το είχαν αποσύρει οι περισσότερες χώρες. Οι …ειδικοί το σύστηναν και τώρα μας κάνανε μεγάλη ζημιά που τα γύρισαν. Είπαμε το bonus δίνεται στο 70% του εμβολιασμού από τις φαρμακευτικές, δεν είναι δυνατόν να μην κάνετε το μπόλι! Ο σόρος, ο μπιλ γκέιτς και οι πολιτικοί σας δουλεύουν για το καλό σας! Μέχρι τα σπίτια σας παίρνουν για να τα δώσουν σε μετανάστες. Θα επανέλθω με νέα τοποθέτηση για το αστραζένεκα και την χρησιμότητά του που λέει και ο βασιλακόπουλος!

  5. Σε λίγο θα περάσουν και το πιστοποιητικό πάνω στο σώμα και όποιος δεν το έχει δεν θα προσλαμβάνεται. Όπως φαίνεται είμαστε στην εποχή του θηρίου.

    1. και η καρτα atm που λεγατε οτι εχει το θηριο

      1. Στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς αυτό. Προφανώς η κάρτα atm δεν πληρεί τα κριτήρια.

  6. Θα ήθελα το κάθε ανθρωποειδές που εκβιάζει συγκαλυμμένα τον συνάνθρωπό του να εμβολιαστεί με πειραματικό εμβόλιο, να απαιτήσει από τον Κούλη να άρει το ακαταδίωκτο και τότε θα έχουν ελπίδα να με πείσουν Τον γενναίο εκ του ασφαλούς δεν τον εκτιμώ καθόλου

  7. Παγώνη, Βασιλακόπουλε και λοιπά σκατά να καίγεστε αιωνίως στα Τάρτατα της Κολάσεως! Αναίσθητους απο το ξύλο πρέπει να σας αφήσουν. Πεθαίνει κόσμος με τα εμβόλια, παθαίνει αιμορραγίες και θρομβώσεις και εσείς τολμάτε ακόμα και μιλάτε. Στα κηδειόχαρτα βλέπεις το τελευταίο διάστημα όλο νέους ανθρώπους, οι δύο που ήξερα εγώ είχαν κάνει και τις δύο δόσεις, μετά απο λίγες μέρες πήγανε στα κυπαρίσσια. Δολοφονίες με εκβιαστική συναίνεση. Ας το βουλώσουν επιτέλους το σάπιο στόμα τους!

  8. νομίζω πως το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε ως καταναλωτές είναι να αποφεύγουμε τις επιχειρήσεις που επιβάλλουν εμβολιασμό στους υπαλλήλους…είναι δίκαιο να γνωστοποιούμε ποιοι είναι αυτοί και να τους αφήνουμε στα άδεια ασφαλή μαγαζιά τους…

      1. Και οι μόνοι που θα μείνουμε πίσω για να σας ανάβουμε το καντηλάκι.

      2. να δουμε ποιοι θα κανουν σε ενα διαστημα ημερων ?? μηνων ???δυο η 3 χρονων ??? τους εξυπνάκηδες οταν τα μπολια θα αρχισουν να κανουν την πραγματικη δουλεια τους πανω σε οσους τα κανανε και τωρα καμονοντε και κοκορευοντε

      3. προφανώς εμβολιάστηκες!! Ο Θεός να σε φυλάει Και ναι, πάντα λίγοι ήταν οι τσοπάνηδες της ιστορίας Τα πολλά ήταν τα πρόβατα επί σφαγή

  9. ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΠΟΜΠΑ;
    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΨΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΓΩΓΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΤΟ….
    ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ BLUETOOTH…..
    ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ BLUETOOTH?????
    ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟ!

  10. Εγώ θέλω να δω τι θα κάνει ο εργοδότης όταν κάποιος από τους εργαζόμενους με την απειλή της απόλυσης πάει να εμβολιαστεί και χτύπα ξύλο αποδημήσει στο κύριο με συνέπεια τον εμβολιασμό.
    Εκεί να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος . Η Ματίνα και το κάθε λαμόγιο που βγαίνουν και λένε τους εργοδότες να κάνουν απολύσεις σε όσους αρνούνται δεν έχουν πρόβλημα γιατί ο Κούλης ψήφισε ακαταδίωκτο για αυτούς.
    Να δούμε τότε τι θα κάνει ο κάθε εργοδότης όταν βρεθεί αντιμέτωπος με το Νόμο και για αυτόν δεν υπάρχει ακαταδίωκτο. Να δούμε μετά αν θα του μείνει σπίτι και ότι άλλο έχει στο όνομά του.

Comments are closed.