ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ΕΚΑΒ ζητάει από ποδηλάτες και ψαράδες να μείνουν σπίτι! Δεν μπορούσε να περάσει το ασθενοφόρο. Άμεση αντίδραση του Αντιπεριφειάρχη

Κοινοποίηση:
ekab

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Δεν είναι μόνο οι εκδρομείς που πήραν τα αυτοκίνητα και έφυγαν για τα χωριά, είναι και εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν τους περιορισμούς και βγαίνουν κανονικά τις βόλτες τους. Και μάλιστα σε μια περιοχή όπως η Καστοριά, που ήδη μετράει ισχυρά χτυπήματα από τον κορωνοϊό.

Η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο σημείο, που το ΕΚΑΒ Καστοριάς, μέσω της σελίδας του στο Facebook, έκαναν έκκληση στον κόσμο να αποχωρήσει από τα καίρια σημεία κοντά στη λίμνη που βρίσκονται στον δρόμο προς το Νοσοκομείο, καθώς η χρήση του δρόμου καθίσταται αδύνατη και επικίνδυνη για τα ασθενοφόρα.

Όπως ανέφεραν αργότερα, στη σελίδα τους, η αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλου, ήταν άμεση, καθώς από σήμερα, ντουντούκες θα ηχούν σε όλη την Καστοριά με το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι», σε μια προσπάθεια να σταματήσει τους πολίτες να βολτάρουν και να συνωστίζονται στον δρόμο του Νοσοκομείο και σε όλη την διαδρομή της λίμνης.

http://

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.