ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ! ΠΡΩΗΝ ΟΥΚΑΣ, ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΥΖΩΝΑ – ΠΑΛΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ….ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Κοινοποίηση:
unnamed (7)

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην Ηρώδου Αττικού, στον καλύτερα φυλασσόμενο δρόμο της Αθήνας όπου βρίσκονται το Προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου. Πρωταγωνιστές ένας εύζωνας και ένας πρώην ΟΥΚας.


Όλα έγιναν όταν ο άνδρας, που αποδείχθηκε πως παλιότερα ήταν μέλος των Ειδικών Δυνάμεων, προσπάθησε να αρπάξει το όπλο του εύζωνα!

Ο στρατιώτης δεν άφησε, φυσικά το όπλο του, και ακολούθησε πάλη σώμα με σώμα.
Ο εύζωνας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον πρώην ΟΥΚα, κάλεσε σε βοήθεια και αστυνομικοί που είχαν βάρδια στην περιοχή έσπευσαν και συνέλαβαν τον (μεθυσμένο όπως αποδείχθηκε) πρώην στρατιωτικό…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ήταν ουκας τελικά η μαϊμού βατράχι made in China??? Η μισή Ελλάδα δηλώνει ότι πήγε στα ουκ….

  2. Από το κακό στο χειρότερο με τον αρχιγκαντεμη κουλη τι άλλο μας περιμένει παρακάτω με αυτον

  3. Ποιο βατραχι και ποιος Ουκας. Αφού όλοι το ξέρουν ότι οι δικοί μας ΟΥΚ είναι ακαπνοι και ασφαροι. Αφού δεν έχουν βρεθεί ούτως σε ΜΙΑ αληθινή μάχη στην ζωή τους. Πραγματικοι κομάντος που έχουν βρεθεί σε πραγματικο ΠΟΛΕΜΟ και με απώλειες. Είναι οι Navy Seals, Delta force, SAS κτλ. Οι δικοί μας είναι απλά δημόσιοι υπάλληλοι για ασκήσεις, παρελασεις και ανούσια φιγούρα.

  4. Στις δόξες της η χώρα όλη λέμε επί Νεάς Δημοκρατίας
    Ως πότε ;

  5. μεθυσμένος ήταν και την φουστανέλα την εξέλαβε σαν φούστα και το όπλο σαν το χέρι της κοπέλας.

  6. ωχ βλέπω την φρουρά με αφορμή (πρόσχημα) αυτό να αποσύρεται!!

  7. ……οποτε βλεπω αυτο μνημειο σαν ΕΛΛΗΝΑΣ , ΠΕΘΑΙΝΩ χαρακτηρηστικα. Διοτι ποτε οι πραγματικοι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ”’εκτισαν”’ μνημεια πεσοντων με””νεκρο-ξαπλωμενο”’ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ…..ΟΛΑ ΤΑ Α ΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ΅ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΣ Η” ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ Ο Ρ Θ Ι Ο……ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ Α Μ Ο Ρ Φ Ω Τ Ο Υ Σ.

Comments are closed.