ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! Η κυβέρνηση στηρίζει την Μενδώνη: “Είναι μία καλή υπουργός”

Κοινοποίηση:
πελωνηη

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ενημερώνει σήμερα τους πολιτικούς συντάκτες. Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και οι δηλώσεις της κ. Μενδώνη φάνηκε να έχει δημιουργήσει τριγμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Η κ.Πελώνη τόνισε πάντως ότι ήταν ατυχής η έκφραση της Υπουργού και ότι πρόκειται για μια καλή υπουργό.

Ξεκινώντας την ενημέρωση η κα Πελώνη είπε ότι από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση ενθάρρυνε τα θύματα να βγουν και να μιλήσουν. Και πως η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και θα δημιουργηθεί ένα πλαίσιο στο οποίο δεν θα μπορεί κανείς να περνάει τις κόκκινες γραμμές.

Είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλίες τις οποίες θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και πως επίσης ζήτησε συζήτηση που θα γίνει την Πέμπτη στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Στο ερώτημα αν συμφωνεί η κυβέρνηση με την έκφραση της υπουργού Πολιτισμού για τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, η κα Πελώνη είπε ότι η έκφραση αυτή είναι ατυχής, όπως και ο χειρισμός της υπόθεσης. Ωστόσο είπε ότι η κυβέρνηση στηρίζει την κα Μενδώνη και πως είναι καλή υπουργός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πόσους αναπληρωτές έχει αυτή η κυβέρνηση ???? Πληρώνει κοπρόσκυλα ο λαός ένα σωρό.

  2. Κανονικά πρέπει να μπεί φυλακή η Μενδώνη για το έγκλημα-έκτρωμα στην Ακρόπολη, δεν είχε κανένα δικαίωμα μια αναλώσιμη τσουρόγρια να τσιμεντώσει το παγκόσμιο μνημείο. Η unesco γιατί δεν παρενέβη σε αυτό; Όπως όλοι τους, σήμερα είναι στην εξουσία αλλά αύριο δεν θα είναι, δεν θα πρέπει να τους επιτρέπονται τα πάντα χωρίς όρια. Εξακολουθούνε το ξυστό οι δικαστές, να χέσω την δικαιοσύνη σας μαλάκες! Που είναι καλή μαρή μαλάκω; Ας έκανε και κάτι σωστό το βλήμα.

  3. Τί λές μωρή σουσουράδα;Η βάνδαλος Μενδώνη πού βεβήλωσε τήν Ακρόπολη καλή υπουργός;Αυτή ή κυράτσα προσπάθησε νά καλύψει τόν βιαστήν Λιγνάδη.
    Πάντως είναι φανερό ότι ό γουρλομάτης δέν πρόκειται διώξει τήν σουφρωμένη γριά από τό υπουργείο Πολιτισμού.Είναι όλοι τους μία πρόστυχη διεφθαρμένη κλίκα πόύ μόνο μέ βία
    θά απαλαγούμε από τούς ληστοσυμμορίτες.
    Γιάννης Λάκων

  4. Μάλιστα, μια κακή κυβέρνηση ονομάζει Καλή μια υπουργό της, που αποδεδειγμένα είναι όχι μόνο κακή αλλά και μέρος του προβλήματος.
    Το πρόβλημα είναι ότι μας κυβερνούν άθεοι, ανώμαλοι σατανιστές που ελέγχουν όλα τα κόμματα και όλες τις μορφές εξουσίας και προτύπων της κοινωνίας μας, με την δική μας ανοχή.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !

  5. Όλες οι κομπλεξικες αγαμητες, οι κακογαμημενες, οι ανοργασμικες και οι ανώμαλες έπιασαν κυβερνητικά πόστα. Ούτε για καθαρίστριες σε δημόσιες τουαλέτες δεν κάνουν. Κι όμως το χαζοχαρουμενο τις έβαλε στην κυβέρνηση. Ωραία επιλογή. Ψήφισαν οι αουα ντενεκεδες και τους έδωσαν εξουσια. Ορσέ οι επιλογές σας παλιοντενεκεδες.

Comments are closed.