ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καθηγητής κατέρρευσε εν ώρα μαθήματος, τον κουβάλησαν στα χέρια

Κοινοποίηση:
sxoleio-xios

Αναστάτωση προκλήθηκε σε Γυμνάσιο του Βόλου όταν καθηγητής κατέρρευσε μέσα στην τάξη εν ώρα μαθήματος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών του.

Σύμφωνα με τον taxydromo ο καθηγητής την ώρα που ήταν όρθιος και παρέδιδε μάθημα, αισθάνθηκε μια έντονη ζαλάδα και αδιαθεσία. Προσπάθησε να καθίσει στην καρέκλα αλλά δεν μπόρεσε και κατέρρευσε. Οι μαθητές βγήκαν εκτός αίθουσας και ενημέρωσαν καθηγητές διπλανών αιθουσών, οι οποίοι προσέτρεξαν σε βοήθεια ενώ ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ.

Τον κουβάλησαν στα χέρια συνάδελφοι για να κατέβει στο ισόγειο
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το σχολείο αν και έχει όροφο, δεν διαθέτει ασανσέρ με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι καθηγητές να τον κουβαλήσουν στα χέρια προκειμένου να τον μεταφέρουν στο ισόγειο. Όπως καταγγέλεται πρέπει να βρεθεί μια λύση για τα σχολεία που είναι διώροφα προκειμένου να εξυπηρετούνται καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

«Σε όλα τα παλιά σχολεία υφίσταται ζήτημα. Ασανσέρ δεν υπάρχουν μολονότι χρειάζονται», αναφέρουν εκπαιδευτικοί. Σύμφωνα με τους ίδιους, ιδίως σε μεγάλα σχολικά συγκροτήματα, όπως το συγκεκριμένο των 650 μαθητών, όλο και κάποιος μαθητής ή εκπαιδευτικός θα έχει κινητικό πρόβλημα. «Υπάρχουν μαθητές με πατερίτσες λόγω τραυματισμών που δεν μπορούν να ανέβουν στις αίθουσές τους και κάθε φορά αναγκαζόμαστε να μετακινούμε ολόκληρα τμήματα σε κάτω αίθουσες για να είναι προσβάσιμα από τραυματισμένους μαθητές. Το θέμα είναι όμως ότι κι εμείς ως καθηγητές μεγαλώνουμε ηλικιακά, μπορεί να έχουμε κάποιο κινητικό πρόβλημα ή τραυματισμό. Επί σειρά ετών ζητούμε να βρεθεί λύση για να εξυπηρετούνται έκτακτες καταστάσεις», αναφέρουν εκπαιδευτικοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και δως του μπολι, δως του μπολι ο χριστιανος τρελλαθηκα! Γεια σου Στρατο που δυστυχως δεν ζεις να μας τραγουδησεις περισσοτερα!

  2. Η ξαφνικούα θερίζ,αλλά δεν τρέχει κάστανο,αφού πάντα πεθαίναν οι άνθρωποι,όλα καλά

  3. Υποχρέωσαν τους δασκάλους και τους καθηγητές να κάνουν τα εμβόλια και νατα τώρα…Για αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ θα καθίσει στο σκαμνί κανείς;;; τα κονόμησαν οι πολιτικοί και οι γιατροί απο τις Big Pharma και όποιον πάρει ο Χάρος…

  4. Οξεία ξαφνικίτης του μπολιαστικού? Ζεί ο άνθρωπος; Δεν έχουν κονδύλεια για τα σχολεία της επαρχίας και έγιναν παράγκες άλλο θέμα και αυτό..

Comments are closed.