ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ. Η ΕΛ.ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ 48 ΩΡΩΝ, ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ “ΧΟΤΖΑ” ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ “ΥΙΟ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ”. ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
arouraios-image-takis-theodorikakos-1

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έρευνα με συνοπτικές διαδικασίες 48 ωρών, αλβανικών καθεστώτων χότζα και διαπίστωσε ότι στον “υιο θεοδωρικακου δεν βρέθηκε τίποτα πάνω του”. Υπογράφουν αρχηγός και υπαρχηγός.
Διαβάστε την ανακοίνωση- τραγωδίας και απομακρύνετε τους καρδιοπαθείς από τις οθόνες.

Ύστερα από γραπτή εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που δόθηκε την 26 Ιανουαρίου 2023, διεξήχθη έρευνα για το περιστατικό ελέγχου 4 ατόμων, την 21 Νοεμβρίου 2021 στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής, από πέντε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Την έρευνα, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκομένων, διεξήγαγε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και το εξαχθέν πόρισμα υπογράφεται από τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό του Σώματος.

Σύμφωνα με αυτό, διεξήχθη ο προβλεπόμενος αστυνομικός έλεγχος, ο οποίος περιλάμβανε έλεγχο των δελτίων ταυτοτήτων των 4 πολιτών μέσω τερματικού και σωματική έρευνα των ελεγχόμενων, αφού πρώτα τους ζητήθηκε η εναπόθεση όλων των αντικειμένων που έφεραν μαζί τους, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από τις παραπάνω ενέργειες δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό, ο έλεγχος περαιώθηκε και η εν λόγω ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την περιπολία της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Σας δινει επιδοματα τι αλλο θελετε? Ξαναψηφιστε τους.Ολα μελι γαλα.

  2. Για ποιον λογο τον κατηγορησε ο αξιωματικος της αστυνομιας δεν ειπε αν βεβαια οτι δηλωσε ειναι ψεμματα που δεν ξερουμεΟπως και να το κανουνε ρεζιλι των σκυλιων εχουν γινει και δεν ιδρωνει το αυτι τους ουτε ντρεπονται Να τους χαιρονται οσοι ψηφιζουν αυτους που τους επιλεγουν για τετοιες θεσεις

  3. Φυσικά φίλτατε.Δεν ξέρεις οτι στην κυβέρνηση έχουν αγοράσει-πανάκριβα βέβαια-τη μηχανή του χρόνου.Η οποία δεν πηγαίνει μόνο στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον!Διατάζεις σήμερα έρευνα για ένα χρόνο πίσω,μπαίνεις στη μηχανή του χρόνου,την οποία οδηγεί μόνον ο μιζοτάκης και βλέπεις τι έγινε τότε.Αν κάτι δεν σου αρέσει το αλλάζεις,το αφαιρείς και όλα εντάξει. Καλά …τέλειο;;

  4. αυτοι πηγαν να φανε και εσενα χιο σιγουρα το ιδιο το κρατος ειναι εσκομπαρ ///// .

  5. Η συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες είναι ο καθρέφτης των νεοελληναράδων.
    Ίδιοι είναι για αυτό τον ψηφίζουν.
    Όσο για το θεοδωρικάκο και τη ΝΔ στέλνουν ένα μήνυμα σε κάθε έντιμο πολίτη που έχει θέση πως αν δεν κάνει ότι θέλουν θα έχει μπλεξίματα.
    Όπως ο αστυνομικός που έκανε τη δουλειά του και τώρα ο θεοδωρικάκος του κάνει μήνυση για δυσφήμιση με δικηγόρο τον Κούγια και ζητάει και 500.000 αποζημίωση.
    Μόνο στο ελλαδιστάν αυτά.
    Ο αστυνομικός που έκανε σωστά τη δουλειά του θα βρεθεί και μπλεγμένος από τη συμμορία ΝΔ που εσείς νεοελληναράδες ψηφίσατε.
    Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα νεοελληναράδες.
    Είστε τελείως ηλίθιοι.

  6. Το τη εχει κανει ο Τσιπρας,το τι με γιωτα.Το τι εχει κανει ο Τσιπρας,ουτε το ξερεις,ουτε μπορεις να το μαθεις.Φαε στη μαπα τον χειροτερο αλητη που εβγαλε η φυση και αγαπησε τον,γιατι εισαι πολιτικα αποξηραμενος στοκος.Και μην ξεχασεις να πληρωσεις τη ΔΕΗ.

  7. …..ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ !!!!….. ‘Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.!!!….ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ???….ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΕΣ!!!…..ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ??…ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!….ΑΝΤΕ!!!… ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΝΚΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΟ….ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΝΤΑΒΑΣ ΣΑΣ!!!….

  8. Άρα στο ελλαδιστάν έχετε διεφθαρμένους πολιτικούς διεφθαρμένους δικαστές, διεφθαρμένη δικαιοσύνη, διεφθαρμένη αστυνομία, διεφθαμένους θεσμούς και διεφθαρμένους πολίτες βασικά ιθαγενείς.
    Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα νεοελληναράδες.
    Τα καταφέρατε κάνατε αυτόν τον ευλογημένο τόπο τριτοκοσμική χώρα.
    Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
    Εύγε πανηλίθιοι και κουτοπόνηροι νεοελληναράδες.

  9. Χαχαχαχαχα … Μπανανία Οικογενειας Σομοζα Ατυχη ησουνα Καιλή, επρεπε να μην πατας στις Βρυξελλες το ποδι σου,αλλα ηθελες κι εσυ τη μεγαλη ζωη και τη ντολτσε βιτα των ευρωβουλευταδων. Αν ησουνα εδω ,θα ειχε βγει πορισμα της “ανεξαρτητης ” σε τρεις μερες οτι εισαι πιο καθαρη κι απ τον Ηλιο .

  10. Πλήρη κάλυψη από το Μητσοτάκη.
    Ο ένας κρατάει τον άλλο και καλύπτονται στη ΝΔ.
    Το θράσος του Θεοδωρικάκου δεν έχει όριο.
    Κατέθεσε μήνυση ο Θεοδωρικάκος έβαλε το βρωμερό Κούγια δικηγόρο και ζητάει 500.000 ευρώ αποζημίωση από τον αξιωματικό της αστυνομίας που έκανε τη δουλειά του.
    Στο ελλαδιστάν με τη διεφθαρμένη δικαιοσύνη να δείτε που θα δικαιωθεί ο θεοδωρικάκος.
    Μπανανία έχετε καταντήσει την Ελλάδα νεοελληναράδες.
    Τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα.
    Εσείς νεοελληναράδες τους ψηφίσατε.

  11. περιμενατε ποτε να καταδικαστει ο γιος του υπουργου σαν ενας κοινος θνητος εδω στην μπανανια,,,,,ποτε !!!!!!!!

  12. Κνιτης η οχι, αυτη ειναι η Ελληνικη κοινωνια!
    Καταλαβαινω οτι ειναι παιδι του.. ΑΛΛΑ δεν ειναι δυνατον ο Αρχηγος κι ο Υπαρχηγος της ΕΛΑΣ να ξεφτιλιζουν καθε εννοια Αστυνομιας. Αν ημουν ο Μητσοτακης,θα αφηνα επιδεικτικα τον Υπουργο στην θεση του ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!! Γυμνοσαλιαγκες…

  13. στα Ανω λιοσια η κυρα Μαρια η ρουμανο-γυφτισα 1000-1500 ευρο το κεφαλι δινει τον μηνα στουσ μπατσουσ,,,
    μασ το λεει,,, να προσεχουμε γιατι δεν τα περνουν ολοι!!!

  14. Παρακληση σταματειστε να προβαλετε τον Κνιτη υπουργο! Ενας δεξιος πατριωτης! Ευχαριστω!

  15. Ίχνος αξιοπρέπειας.
    Αντί να παραιτηθεί άμεσα ο υπουργός του Μητσοτάκη βάζει κομματόσκυλα αξιωματικούς της αστυνομίας να θάψουν την υπόθεση με το γιο του που βρέθηκαν χασίς και κοκαίνη.
    Αυτοί οι “αξιωματικοί” της αστυνομίας τα κόμματα της ΝΔ θα ανέβουν στην ιεραρχία όχι επειδή είναι ικανοί αλλά επειδή βοήθησαν τον υπουργό του Μητσοτάκη να θάψουν τη υπόθεση.
    Αυτούς ψηφίσατε νεοελληναράδες τιποτάδες για το ρουσφέτι και το βόλεμα μετά υποκριτικά παριστάνετε και τους πατριώτες τρομάρα σας.
    Είστε τόσο πατριώτες εσείς νεοελληναράδες που ψηφίζετε τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες που έχουν καταντήσει αυτόν τον ευλογημένο τόπο τριτοκοσμική χώρα.
    Τόσο πατριώτες είστε νεοελληναράδες.
    Διπρόσωποι, υποκριτές και φίδια είστε αυτό είστε.
    Να ξαναψηφίσετε τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες για να σας ξανακλέψουν.
    Η δικαιοσύνη ανύπαρκτη Φιλιπινέζες του συστήματος και του εγκληματία Μητσοτάκη.
    Εύγε νεοελληναράδες κάνατε την Ελλάδα σαν τα μούτρα σας.
    Δεν θέλατε το ΣΥΡΙΖΑ που σε δύσκολες συνθήκες και με δανειστές πάνω από το κεφάλι του έβαλε μια τάξη έκανε και λάθη δεν λέω κυρίως λόγω απειρίας αλλά τέτοια σκάνδαλα δεν είχατε και άφησε και 37 δις ευρώ στα ταμεία του κράτους.
    Αλλά εσείς θέλατε τη ΝΔ και Μητσοτάκηδες που σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν και σας γελοιοποίησαν.
    Ο Τσίπρας είναι ο μόνος ηγέτης στην Ελλάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ίσως δεν σας αξίζει κατσαπλιάδες νεοελληναράδες που θέλετε να σας κυβερνούν κατσαπλιάδες σαν και εσάς.
    Είστε κερελέ λαός εσείς δεν ψηφίζετε τον Τσίπρα που είναι αριστερός εσείς θέλετε τον κατσαπλιάς Μητσοτάκη που σας κλέβει και σας κάνει ξεφτίλα κάθε μέρα σε ολόκληρο τον πλανήτη.
    Άντε ρε ξεφτίλες δεν αξίζετε τίποτα.
    Είστε η ντροπή του απανταχού Ελληνισμού.
    Ούτε ένα ευρώ δεν χρωστάει ο ΣΥΡΙΖΑ στις τράπεζες αλλά εσείς ψηφίσατε τη συμμορία ΝΔ που χρωστάει 400 εκατ ευρώ που εσείς θα τα πληρώσετε κορόιδα με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών που πήγαν τα δάνεια αυτά στο δημόσιο χρέος.
    Δεν ψηφίσατε τον Τσίπρα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ρουσφέτια και βολέματα.
    Δεν ψηφίσατε το ΣΥΡΙΖΑ που άφησε 37 δις στα ταμεία του κράτους που βρήκε άδεια από τον πατριδοκάπηλο και απατεώνα Σαμαρά που σας πουλάει πατριωτισμό με την οκκά όπως όλοι στη ΝΔ.
    Τα 4,5 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ είχατε τέτοια σκάνδαλα όπως σήμερα και πλιάτσικο;
    Φυσικά και όχι.
    Για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε στα ταμεία 37 δις ευρώ.
    Αλλά είπαμε εσείς νεοελληναράδες είστε κατσαπλιάδες για αυτό ψηφίζετε τον κατσαπλιά Μητσοτάκη και τη ΝΔ.
    Να τους ψηφίσετε πάλι γιατί αυτοί δις αξίζουν.
    Σε αγοραστική δύναμη σας έχει ξεπεράσει η Κροατία και η Ουγγαρία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
    Να τον ξαναψηφίσετε για να σας ξεπεράσει και η Ουγκάντα.
    Οι πρόσφυγες που πέρασαν τα σύνορα της Ελλάδας το 2016-17 και ήρθαν στη Γερμανία σήμερα είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από εσάς που υποτίθεται ζείτε στην πατρίδα σας νεοελληναράδες.
    Και μυαλό δεν βάζετε.

    1. Εσύ πού έγινες τώρα Γερμανός ήρθες Ελλάδα και ψήφισες Τσίπρα;;; Άλλαξε τα γυαλιά οράσεως να διαβάσεις ΤΗ έχει κάνει καί ο Τσίπρας! Καί οι δύο τους κρέμασμα από τα πόδια με πίσσα καί πούπουλα όπως έλεγε ο Αλαβάνος. Εσείς στην Γερμανία δεκαετίες ψηφίζατε της ίδιες οικογένειες ξανά καί ξανά.
      Βεβαίος έχουν καλύτερη ζωή οι λαθρομετανάστες. Όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες τους πληρώνουν!

      1. Όλοι ζούμε οικογενειακός στη Γερμανία εδώ και 50 χρόνια.
        Με τις εκλογές σας δεν ασχολούμαστε έχουμε εμπιστοσύνη σε σας νεοελληναράδες που ψηφίζετε τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες που σας χρεοκόπησαν και σας γελοιοποίησαν.
        Άλλη όρεξη δεν έχουμε να ασχολούμαστε με τον ελλαδιστάν και την τριτοκοσμική σας χώρα.
        Να τη χαίρεστε.
        Μακάρι να ξαναβγάλετε τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες να σας κάνουν Πακιστάν.
        Δεν σας αξίζει τίποτα καλύτερο τουλάχιστον το 60% των νεοελληναράδων.
        Τράβα τώρα στο καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι έχει μεγάλες προσφορές.

    2. Κάτσε εκεί ρε εσύ, δε σε θελουμε εδώ εμείς οι ελληναράδες.
      Έχεις και άποψη και μιλάς από τη χώρα που μας είχε υπό κατοχή και μας έσφαζε το ´40.
      Θα ψηφίσουμε όποιον θελουμε ρε.

      1. Για αυτό ψηφίσατε το γιο του συνεργάτη των ναζί.
        Στη ΝΔ οι περισσότεροι ήταν δοσίλογοι στην κατοχή και συνεργάτες των ναζί.
        Και εσείς νεοελληναράδες τους ψηφίζετε και μετά υποκριτικά παριστάνετε και τους πατριώτες τρομάρα σας.

        1. ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΤΙΝ ΒΟΛΗ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

          1. Ο ίδιος πανηλίθιος απαντάει με διαφορετικά ψευδώνυμα γιατί κάθε φορά τρώει τα μούτρα του και δεν έχει τι να πει για αυτό απαντάει ξανά με άλλο ψευδώνυμο.
            Άντε ρε μπούφε που κάθομαι και σε απαντάω.
            Από εδώ και πέρα θα απαντάω μόνο σε όσους θέλω εγώ και το αξίζουν.

        2. ΣΤΑ Π..ΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ

    3. Αλλο κατεβατο απο τον μεταναστη Γερμανιας μπλα μπλα μπλα

  16. Και να τους έλεγε,ναι,κάνω μπάφους νύχτα μέρα και οι τσέπες μου είναι γεμάτες,πάλι δεν θα γινόταν τίποτα.Αυτοί είναι στο απυρόβλητο.Εσείς γιατί ψηφίζετε τέτοια καθάρματα;

  17. Δοθηκε εντολη στις 26 Ιανουαρίου 2023 να γινει έρευνα στις 21 Νοεμβρίου 2021?
    Δηλαδη;

  18. τι ψηφίσατε ρε ; (!) δεν τραβάτε ακόμα τα βυζιά σας, εε, τα μαλλιά σας, ήθελα να πω, με αυτά τα ναυάγια της κοινωνίας που ψηφίσατε ;

Comments are closed.