ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Το κρυφό Μασωνικό σύμβολο που έκρυβε το χαρτονόμισμα με τον Καποδίστρια

Κοινοποίηση:
kapodistriadraxmes

Θα ανατριχιάσετε με το κρυφό σύμβολο που έκρυβε το χαρτονόμισμα με τον Καποδίστρια.

Συγκεκριμένα, το χαρτονόμισμα των 500 δραχμών με τον Καποδίστρια, στην άνω δεξιά γωνία σχηματίζεται ένα εξάκτινο αστέρι, ενώ κάτω δεξιά υπήρχε ένα κτίριο χωρίς να αναγράφεται η ταυτότητά του.

Πρόκειται για το θέατρο της Κέρκυρας που καταστράφηκε κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου Πολέμου και αποτέλεσε το πρώτο σημείο συνάντησης της στοάς «Ανατολή», της πρώτης μασονικής στοάς της Ελλάδας.

Εντύπωση προκαλούσε και το κεντρικό σημείο του χαρτονομίσματος, όπου υπήρχε μια μασονική χειραψία δυο χεριών που περιβάλλονται από ένα ουροβορο όφι – χαρακτηριστικό μασονικό σύμβολο – και όλα αυτά πάνω από ένα βιβλίο όπου πολλοί μελετητές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την Σολομωνική».

Δραχμές: Τόσα ευρώ μπορείτε να τις πουλήσετε

Πανικό προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τα νομίσματα των δραχμών, καθώς σε περίπτωση που έχετε στη διάθεσή σας, μπορείτε να τις πουλήσετε… με το κιλό και σε καλή τιμή.

Οι συλλέκτες, μπορεί να προσφέρουν μέχρι και 5.000 ευρώ για τα κέρματα των 100 δραχμών. Φυσικά, σύμφωνα με εκτιμητή νομισμάτων, αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν ορισμένα σπάνια νομίσματα. Τα κοινά νομίσματα των 100 δραχμών, πωλούνται μόλις 2 ευρώ το κιλό.

Υπάρχουν κέρματα με τον Μέγα Αλέξανδρο που ένας πολίτης δύσκολα θα έχει στη κατοχή του γιατί βγήκαν ελάχιστα στην αγορά. Αυτό, θα κοστίσει σε ένα συλλέκτη 3.000 ευρώ το ένα. Μήπως είστε από τους ελάχιστους τυχερούς;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. « ενώ κάτω δεξιά υπήρχε ένα κτίριο χωρίς να αναγράφεται η ταυτότητά του»
    Σημ αυτο ειναι το σπίτι του πρώτου κυβερνήτη

  2. τωρα ξυπνησατε εσεις στο μακελειο???
    μηπως να σας θυμησω οτι ο Καποδιστριας ηταν κι εγγεγραμενο μελος??….ετσι για την ιστορια

    1. Ο Καποδίστριας έβγαλε νόμο που έλεγε ότι απαγορεύεται κάποιος να είναι μασώνος και κρατικός υπάλληλος. Ο μασώνος υπηρετεί σκοτεινά και μυστικά σχέδια,δεν είναι αξιόπιστος.

  3. εχω ενα τετοιο 500αρικο και οποιος θελει το πουλαω

  4. Αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια.Στο δολαριο να δειτε ποσα συμβολα

  5. Γιατι οι Μασσόνοι αφού κρυβόσανται κάθε τόσο βάζουν παντού ζωγραφιές με κρυφά των σύμβολα ;

    1. Για να δείχνουν ο ένας στον άλλον την κυριαρχία που ασκούν από το παρασκήνιο.

  6. Αφού τα χρήματα τα τυπώνουν ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ όποιος έχει λίγο μυαλό καταλαβαίνει ότι αυτές είναι οι κυρίαρχες του παιχνιδιού. Οι μασώνοι είναι μάλλον οι υπηρέτριές τους με τις ποδίτσες τους Το ίδιο και πολλοί πολιτικοί που τους εξαγοράζουν με χρήματα που τυπώνουν. Η αμερικάνικη κεντρική τράπεζα FED που τυπώνει τα δολλάρια είναι ιδιωτική το ίδιο και η ευρωπαική κεντρική τράπεζα που τυπώνει τα ευρώ. Η τράπεζα της ελλάδος που τύπωνε τις δραχμές είναι ιδιωτική από την εποχή του Όθωνα.

    1. Οι ροθσιλντ ελέγχουν τις τράπεζες παγκοσμίως και το χρήμα. Εδώ και 300 χρόνια προωθούν την κυριαρχία τους διά του ελέγχου του χρήματος και των τραπεζών.

Comments are closed.