ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Θέλουν να γιορτάσουν τους «επίλεκτους» του Γ’ Ράιχ που έπεσαν στην Κρήτη – Προκαλούν ευρωπαίοι αλεξιπτωτιστές

Κοινοποίηση:
maxh-krhths-2-750x375

θα έρθουν στην Κρήτη για να «τιμήσουν την ελίτ του Γ Ράιχ»…!!!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, Ευρωπαίοι αλεξιπτωτιστές, έτσι ονομάζεται ο σύλλογος, θα βρεθούν στην Κρήτη για να τιμήσουν τους πεσόντες Γερμανούς αλεξιπτωτιστές του 1941.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «τους πεσόντες αδελφούς μας οι οποίοι επιτυχώς έφεραν εις πέρας την πρώτη στρατηγική αεραπόβαση της Ιστορίας καθώς συμπληρώνονται ακριβώς 80 χρόνια από την στιγμή που οι επίλεκτοι του Γ Ράιχ πήδηξαν και κατέλαβαν το νησί της Κρήτης.Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αξία τους».

172792808_2866670510239790_6567769161491809339_n

Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους europeanparatroopers οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 17 έως 23 Μαΐου και εκτός από ρίψεις αλεξιπτωτιστών θα περιλαμβάνει και ξενάγηση στο γερμανικό νεκροταφείο και Μουσείο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Μάλιστα στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν και μετάλλια με το «γερμανικό πουλί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημη άδεια για τέτοια εκδήλωση δεν υπάρχει ενώ ο συγκεκριμένος σύλλογος δεν έχει σχέση με την επίσημη Γερμανική κυβερνητική ή στρατιωτική αρχή.

cretapost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θά τούς υποδεχτούνε καί θά τούς καλωσορίσουν οί Μητσοτάκηδες όπως έκαναν στήν τό 1941 πού υποδέχτηκε ή κόρη τού τόν Γερμανό φρούραρχο τής Κρήτης μέ ανθοδέσμες.Θά γλεντήσουν στήν βίλα τού Μητσοτάκη στά Χανιά ΄πως γλεντούσαν μέ τούς κατακτητές στήν κατοχή μέ κρασιά καί μέ
    σαμπάνιες.Καί μέ αυτήν τήν ευκαιρία θά ανανεώσουν τήν πατροπαράδοτη φιλία τους.
    Youtube:KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ διηγείται:Στήν κατοχή έτρωγα τρία συσσίτια.Τρείς φασολάδες ανάλατες τήν ημέρα.Εβλεπα στό δρόμο τουλάχιστον 20 ανθρώπους πεθαμένους από τήν πείναΤό βράδυ ήταν αδύνατο νά κοιμηθείς διότι ουρλιάζαν γύρω μας οί πεινασμένοι.Πεινάω,
    πεινάω,πεινάω.Καί τό ποίο τραγικό ήταν τά παιδιά”.Ο σκατοψύχης δέν πρόσφερε στά πεινασμένα παιδιά ούτε μία κουταλιά φασολάδα.Ο γιός του ό γουρλομάτης είναι χειρότερος από αυτόνε.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ΣΤΙΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΗΤΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ,,, ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΟΙΝΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ…..ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ……….ΕΙΔΟΜΕΝ……..

  3. Εκεί σκοτώθηκαν εκατοντάδες Αυστραλοί,Νεο ζηλανδοί κλπ και οι λεβέντακες ψηφοφόροι ισχυρίζονται ότι εξόντωναν τους πλέον εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους στρατιώτες της εποχής με μαγκούρες και τσουγκράνες μουαχαχχαχα.Πραγματικά πόσο γίδι και ψεύτης και βλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να πιστεύει αυτά τις μπούρδες.Δεν είναι τυχαίο που αυτοί οι τύποι έχουν γεμίσει τα αυτοκίνητα τους με αυτοκόλλητα της λεβεντογέννας αλλά για Ελληνική σημαία ούτε κουβέντα.’Οσο για τους γερμαναράδες που τόσο τους μισούν,είναι τα καλύτερα πελατάκια τους εκεί κάθε καλοκαίρι ενώ τους έχουν πουλήσει αρκετά φιλέτα όπου έχουν χτίσει βιλάρες.Βλέπεις το χρήμα είναι γλυκό και τα ξεχνάμε όλα.Είπαμε οι γερμανοί είναι φίλοι μας και καλοί άνθρωποι οπότε τους δείχνουμε τη φιλοξενεία μας

Comments are closed.