ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η MI6 έβαλε αγγελία για πράκτορες…

Κοινοποίηση:
2-108

Η MI6, η μυστική υπηρεσία πληροφοριών της Βρετανίας, θα προσλάβει φρουρούς ασφαλείας για να προστατεύσει τους πράκτορες της, ωστόσο, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πολλά προσόντα.

Είναι σημαντικό οι υποψήφιοι που υποβάλλουν αίτηση για την ετήσια θέση των 46 χιλιάδων λιρών της παγκοσμίου φήμης υπηρεσίας πληροφοριών MI6 να έχουν «καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης».
Πρέπει επίσης να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις κατά μέτωπο και, το πιο σημαντικό, να προσαρμόζονται σε απροσδόκητες καταστάσεις.

Τα άτομα που προσλαμβάνονται για τη θέση «Open Security Officer» θα ερευνούν άτομα που φτάνουν στη βάση της MI6 για να τους προστατεύσουν από πιθανό κίνδυνο.

Θα παρακολουθούν επίσης τα συστήματα ασφαλείας και θα ανταποκρίνονται σε συναγερμούς.

Αυτή η εργασία πλήρους απασχόλησης είναι κατά μέσο όρο 48 ώρες την εβδομάδα. Ωστόσο, πρέπει επίσης να εργάζονται τα Σαββατοκύριακα, τις νύχτες και τις επίσημες αργίες. Οι παροχές περιλαμβάνουν 25 ημέρες άδειας ετησίως, που αυξάνονται σε 30 ημέρες μετά από πέντε χρόνια.

Στους εσωτερικούς υπαλλήλους προσφέρεται επίσης ένα πολύ καλό πρόγραμμα συνταξιοδότησης και ευκαιρίες άτοκου δανείου.

Δεν απαιτείται εμπειρία

«Είμαστε η MI6, γνωστή και ως Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών. Η αποστολή μας είναι να προστατεύσουμε την ασφάλεια και την οικονομική ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου από υπερπόντιες απειλές όπως η περιφερειακή αστάθεια, η τρομοκρατία και οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο», έγραφε η αγγελία εργασίας.

«Ως αξιωματικός ασφαλείας στην MI6, θα μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε τους χώρους και τους ανθρώπους μας ασφαλείς».

«Σε καθημερινή βάση, αυτή η δουλειά περιλαμβάνει τη διεξαγωγή αναζητήσεων, την παρακολούθηση συστημάτων ασφαλείας και την απόκριση σε συναγερμούς και συμβάντα που προκύπτουν. Σε αυτή τη θέση, η συμπεριφορά σας είναι εξίσου σημαντική με την εγρήγορσή σας».

«Θα αλληλεπιδράτε με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα κάθε μέρα, παρακολουθώντας ποιος μπαίνει και βγαίνει, εκτελώντας καθήκοντα υποδοχής και διασφαλίζοντας ότι όλοι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και ασφαλείς».

«Δεν χρειάζεστε προηγούμενη εμπειρία ασφάλειας για αυτόν τον ρόλο, καθώς είμαστε έτοιμοι να εκπαιδεύσουμε το σωστό άτομο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και στην Αυστραλία οι αντίστοιχη το κάνει κάθε χρόνο!!!

Comments are closed.