ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΝΤΠ καλπάζει συνέχεια – Οι Ολλανδικές Αρχές παίρνουν με την βία σάντουιτς από οδηγούς: «Καλώς ήρθατε στο Brexit»

Κοινοποίηση:
htrutyut

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οδηγοί που επέστρεφαν στην Ολλανδία μετά από ταξίδι τους στη Βρετανία όταν είδαν τις Αρχές να τους κατάσχουν τα σάντουιτς που είχαν για κολατσιό.

Το Brexit είναι εδώ και οι πολίτες μέσα και έξω από τη Βρετανία καλούνται πλέον να μάθουν τους κανόνες που το διέπουν. Σε αυτό το πλαίσιο απαγορεύεται να εισάγεις κρέας και γαλακτοκομικά από τη συγκεκριμένη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτά τα σάντουιτς είχαν μέσα ζαμπόν!

Οι ολλανδοί αξιωματούχοι εξηγούν τι ακριβώς συμβαίνει στους οδηγούς στον τερματικό σταθμό του Hook of Holland. Ένας από αυτούς ζητάει από τον αστυνομικό να βγάλει το κρέας και να κρατήσει μόνο το ψωμί. «Όχι, όλα κατάσχονται», του απαντάει εκείνος και προσθέτει με χιούμορ: «Καλώς ήρθατε στο Brexit κύριε».

 Οι βρετανικές Αρχές στις οδηγίες που έχουν εκδώσει αναφέρουν: «Από την 1η Ιανουαρίου 2021 δεν επιτρέπεται να φέρνετε προϊόντα ζωικής προέλευσης (που να έχουν κρέας ή αυγά) στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο/Η Τι κάνετε μωρέ ; Σταματήστε το κάρβουνο ! Όχι άλλο κάρβουνο ! λέει:

    Για γέλια και για κλάματα !!! Κατάσχουν, λέει, το σάντουϊτς που προμηθεύτηκε ο άλλος για το κολατσιό του, γιατί απαγορεύεται η εισαγωγή κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων από την Βρετανία σε άλλη χώρα της Ε.Ε. …
    Τί λέτε ρε κομπογιαννίτες ; ΄Εχει σχέση το σάντουϊτς που πήρε ο άλλος για να φάει, με εισαγωγή και εξαγωγή / εμπορία προϊόντων ; Η εισαγωγή ή η εξαγωγή προϊόντος από χώρα σε χώρα, σχετίζεται με την εμπορία του προϊόντος, όχι με την κατανάλωσή του από τον κομίζοντα το προϊόν προς ιδίαν χρήση …
    ΄Εχετε παλαβώσει εντελώς ; ΄Εχετε λαλήσει, ρε βλάκες ;
    Θα φταίνε μετά οι Βρετανοί εάν ανταποδώσουν τα ίδια και κατάσχουν τις προμήθειες που παίρνει ο άλλος από την χώρα του για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της διατροφής του, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί οικονομικά κατά τον χρόνο διαμονής του στην ξένη χώρα ;
    Πόσο μ@λάκες παίζει να είσαστε, ρε στόκοι ;
    Πάλι καλά που δεν τους ξεβρακώνετε κιόλας, για να διαπιστώσετε εάν το βρακί που φοράνε είναι made in UK …
    Σας έχω ικανούς να προβαίνετε σε κατάσχεση, όχι μόνον του βρακίου, αλλά και του κρεατοειδούς περιεχομένου του …
    Η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και παραδίδεται στην παραφροσύνη σας …

  2. κλασικοί καραγκιοζηδες Ολλανδοί, ,μιλάμε για κράτος όπου υπάρχει νόμιμα κόμμα παιδόφιλων, η ανωμαλία πάει συνεφο…

  3. Οι νεοταξίτες τα έχασαν τελείως. Θέλουν να καψωνάρουν και να επιβάλλουν παραλογισμούς στο κόσμο. Η εποχή όλο και περισσότερο σκοτεινιάζει.

  4. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ THEY LIVE, ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.

Comments are closed.