ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ζήτησαν από 70χρονη να τους δείξει το μνήμα της κόρης της για να γλιτώσει το πρόστιμο

Κοινοποίηση:
nekrotafeio

Ένα ακόμα περιστατικό αναλγησίας που προκαλούν θλίψη, εν μέσω πανδημίας. Αστυνομικός “εντόπισε” μια 70χρονη γυναίκα που πήγαινε στο νεκροταφείο να ανάψει το καντήλι της κόρης της και την “απείλησε” με πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο αστυνομικός, υπερβάλλοντα ζήλο, ζήτησε από τη γυναίκα να του δείξει το μνήμα της κόρης της προκειμένου να μην της “κόψει” το πρόστιμο των 300 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ

  2. Ποσοι τέτοιοι ρουφιάνοι εχουν γίνει αστυνομικοί μονο και μόνο για την εξουσία

  3. Ο γουρλομάτης έχει μάθει τίς απάνθρωπες καί κτηνώδεις μεθόδους τών Ες Ες από τόν πατέρα του Κώστα Μητσοτάκη πού ήταν τό 1941 στήν Κρήτη στενός συνεργάτης τού Γερμανού κατακτητή καί καταδότης. Ο πατέρας τού Κώστα Μητσοτάκη ό παππούς τού Κούλη Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαζε προκηρύξεις σέ κατοχική εφημερίδα στό Ηράκλειο καί καλούσε τούς κατοίκους τής Κρήτης νά συνεργαστούν μέ τά φιλικά γερμανικά στρατεύματα.Τό παρατσούκλι του ήταν “Γερμανάκιας”.Ο απόγονος δοσίλογων καί συνεργατών τών Γερμανών στήν Κατοχή είναι σήμερα πρωθυπουργός τής Ελλάδας.Αιώνιο αίσχος.
    Γιάννης Λάκων

  4. Αυτός δείχνει ότι είναι παλιανθρωπος . Επρεπε να ντρέπεται ο αλήτης ,ντρέπομαι που είμαι αστυνομικός με αυτά τα αποβρασματα που έχουν μπει στο σώμα. Ντροπή και αίσχος!

Comments are closed.