ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Επτά λίτρα νερό την μέρα πίνει η 23χρονη Ιταλίδα που της έκαναν 4 δόσεις εμβολίου της Pfizer κατά λάθος

Κοινοποίηση:
εμβολιο Pfizer

Οι αρμόδιες αρχές διαπίστωσαν σήμερα ότι στην 23χρονη απόφοιτη της Σχολής Ψυχολογίας από την Τοσκάνη, την περασμένη Δευτέρα χορηγήθηκαν τέσσερις δόσεις εμβολίου Pfizer κατά του κορονοϊού, και όχι έξι, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, στην Ιταλία.
Η διαπίστωση οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τις πρώτες στιγμές σύγχυσης, εξακριβώθηκε ότι μέσα στο φιαλίδιο του εμβολίου είχε μείνει περίπου το ένα τρίτο του σκευάσματος.

H ψυχολόγος έκανε γνωστό ότι δε σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της νοσοκόμας που έκανε το συγκεκριμένο λάθος κατά την χορήγηση του εμβολίου, διότι δεν θεωρεί ότι έγινε εσκεμμένα.

Προς το παρόν, η κοπέλα πίνει συνεχώς νερό (μέχρι και επτά λίτρα την ημέρα) αλλά γνωστοί Ιταλοί επιστήμονες είναι αισιόδοξοι ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει μόνιμα προβλήματα υγείας.
Αναμένεται να διαπιστωθεί, παράλληλα, μέσω αναλύσεων, σε ποιο επίπεδο βρίσκονται τα αντισώματα έναντι κορονοϊού στον οργανισμό της νεαρής κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πειραματική φάση του εμβολίου της Pfizer κατά της Covid-19, είχε ήδη χορηγηθεί μέχρι και τέσσερις φορές η προβλεπόμενη δόση, χωρίς να προκύψουν σοβαρά προβλήματα για τους εθελοντές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όλο μλκίες. Αντί να πάει να τους ταράξει στις μυνησεις , πίνει νερό σαν την γελαδα. Τελικά ο εμβολιασμός είναι πολλαπλων διαστάσεων πείραμα. Αφενός τα εμβόλια , και αφετέρου να δουν πόσο έχει χαζεψει και αποκτηνωθει ο κόσμος.

  2. ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΝΕΙ .ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΠΙΝΕ ΜΠΙΡΕΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ . ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ

  3. Καλά σαράντα και σύντομα με το δηλητήριο του εβραιου μπουρλα

  4. Π{λυση εγκεφαλου. Κανε το εμβολιο και σε 4πλη δοση δε θα παθεις τιποτα. Οτι και να κανετε, δεν θα κανω το εμβολιο σας…

  5. αν πινει 7 λιτρα νερο την ημερα μπορει και να πεθανει,ρωτηστε καποιο γιατρο εσεις οι δημοιογραφοι και μην πιστευετε αυτα που λενε..

  6. Δηλαδή με το νερό θα αποβληθεί η περίσσεια του εμβολίου? Δηλαδή όσοι εμβολιάζονται να μην πινουν νερό για να μη χάσουν το πολύτιμο “υγρο” και να είναι πιο αποτελεσματικό. Τί άλλες βλακείες θα ακουσουμε…. Άκου 7 λίτρα…. Και γιατί να μην πιεί 30 λίτρα τότε…. Και γιατί να μην της κάνουν πλασμαφαίρεση καλύτερα…. Η συγχρονη ιατρική για ακόμα μια φορά είναι ανίσχυρη. Καλύτερα να μην πολυδιαφημίζουν το ζουμί τους γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη σε βάθος χρόνους.

  7. Την έκαναν πειραματόζωο χωρίς συναίνεση; Μνησθητι μου κυριε. Τι άλλο θα δούμε στους σκοτεινους χρόνους του σύγχρονου μεσαίωνα που διανύουμε;

Comments are closed.