ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Δεν πήγε το Άγιο Φως στη Λάρισα – «Κεραυνοί» του μητροπολίτη Ιερώνυμου

Κοινοποίηση:
720_776124_61d4e92b6a-a9ef9716678168e7

Με ανατροπή της τελευταίας στιγμής σημαδεύτηκαν οι προετοιμασίες για την Ανάσταση στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες και παρά τους αρχικούς σχεδιασμούς ήρθε το Άγιο Φως στη Λάρισα.
Αυτό γίνεται για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, καθώς φαίνεται πως ο τελικός προγραμματισμός των πτήσεων δεν περιλάμβανε την πόλη της Λάρισας.

Μάλιστα, στο αεροδρόμιο της 110 Π.Μ. είχαν αφιχθεί για την υποδοχή οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Βασίλης Κόκκαλης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με τρόπο σαφή και κατηγορηματικό ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος τοποθετήθηκε για την πρωτοφανή, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, κίνηση φέτος η Λάρισα να παρακαμφθεί από τις πόλεις που τελικώς έλαβαν το Άγιο Φως.

Μάλιστα κάλεσε τους φορείς κάτι τέτοιο να μην το επιτρέψουν να συμβεί άλλη φορά.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μητροπολίτης Λαρίσης από τον Άγιο Αχίλλιο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΠΗΓΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9, ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΣΤΙΣ 9. ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ….
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.

Comments are closed.